• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Onlar iyi ben kötü :confused:
Oğlum çok şımardı ya zaptedemiyorum 🙈
Kolay gelsin kaptanım. Biz kardeşler olarak bir araya geldiğimizde bile bir süre sonra hadi herkes evine moduna geçiyoruz 😂 ki çok severiz birlikte vakit geçirmeyi. Zor valla yatılı. Ne zaman gidiyorlar sorması ayıp 🤭

Allah kolaylık versin almila şimdi O yorgunluk sonrası güzel bir kahve veya çay mis gibi gider :KK50:
Cok sagol Aysuncum 💏 aynen aklimda yoktu bi cay iciyim bitki çayı miss 💞🥰
İyi akşamlar 🙋🏼‍♀️
Stepper ini güle güle kullan. Evde spor kolaylık. Ben çok gittim salona ve derslere. Ama evde istediğini giy,bitince kendini duşa at olayı büyük kolaylık.
Cok sagol Colombrecim evet pandemi dolayisiyla salona gitmeyi biraktim evde takiliyorum dediğin gibi multi kolaylık ya giyinme gitme derdi yok ben tesetturluyum bi de hazirlanmak salona gitmek orda hazırlanmak iki kati zor geliyodu 😂 stepper da cok iyi geldi daha zorlaniyorum ama alışırım insallah💞🥰

Cok sagol Aysuncum 💏 aynen aklimda yoktu bi cay iciyim bitki çayı miss 💞🥰

Cok sagol Colombrecim evet pandemi dolayisiyla salona gitmeyi biraktim evde takiliyorum dediğin gibi multi kolaylık ya giyinme gitme derdi yok ben tesetturluyum bi de hazirlanmak salona gitmek orda hazırlanmak iki kati zor geliyodu 😂 stepper da cok iyi geldi daha zorlaniyorum ama alışırım insallah💞🥰
Ay en gıcık olduğum o hazırlanma şeysi. 😂
Bir de çıkınca duş al bilmem ne. Öff beni geriyor.
Bunlar olmasa güzel ama. Mesela evimin alt katında kendime ait salonum falan olsa hayır demem 😂😂

Salona vereceğim parayı alete yatırırım diyorum ben de. Bir iş,seyahat,hastalık çıkıyor,yandı o ay. Evden çıkmak istemiyor insan bazen. Ben koşu bandı ve eliptik aldım,bayağı pilates malzemesi de var. Hocalardan öğrendim zaten doğru şekilde, en verimli nasıl çalıştırılır vücut. Bana yetiyor.
Ağırlık antrenmanı için gidilir ama salona. O başka. O da pandemi de zor.

Iyi aksamlar kizlar

Kahvalti 8 de bir yumurta, kahve, 2 hurma
Öglen 12 de yarim porsiyon az kasarli domates corbasi
2 de bir tabak yogurtlu haslanmis karnabahar
5te bir kadeh kirmizi sarap

Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam
@Painkiller
Afiyet olsun canim, bugun ikimizde de minik kacamaklar varmis. Yalniz benimkisinin kalorisi daha yuksek🙈

Dün karbonhidratı abarttığım için bugün protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım. Ev işi halloldu ev sahibi satmaktan vazgeçtim dedi. Dedi ama iki haftadır canımın sıkıldığı ile kaldım. Neyse artık yapacak bir şey yok. Okullarda kapandı benim kronik hastalığım olduğu için uzaktan veriyordum dersleri. Bundan sonrası ne olacak bakalım. Umarım düzelir her sey. Mehfam Mehfam özeline mesaj attım inşallah beğenirsin.

Dün karbonhidratı abarttığım için bugün protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım. Ev işi halloldu ev sahibi satmaktan vazgeçtim dedi. Dedi ama iki haftadır canımın sıkıldığı ile kaldım. Neyse artık yapacak bir şey yok. Okullarda kapandı benim kronik hastalığım olduğu için uzaktan veriyordum dersleri. Bundan sonrası ne olacak bakalım. Umarım düzelir her sey. Mehfam Mehfam özeline mesaj attım inşallah beğenirsin.
Canım sevindim ev olayının çözülmesine. Can sıkıcı bir durum.☹️
Kronik rahatsızlığım var demişsin. Ciddi bir şey mi. Çok geçmiş olsun. 🙏

Canım sevindim ev olayının çözülmesine. Can sıkıcı bir durum.☹️
Kronik rahatsızlığım var demişsin. Ciddi bir şey mi. Çok geçmiş olsun. 🙏
Yani aslında ciddi ama şu an sürecim iyi gidiyor. Ms hastasıyım hastalığı baskılayan ilaçlar kullanıyorum. Bağışıklık sistemim baskılandığı için corona cok risk benim için o yüzden uzaktan eğitim veriyordum. Ev işi de çok bunaltmıştı yeni ev bakıyordum bugün mesaj gelince rahatladım.

Yani aslında ciddi ama şu an sürecim iyi gidiyor. Ms hastasıyım hastalığı baskılayan ilaçlar kullanıyorum. Bağışıklık sistemim baskılandığı için corona cok risk benim için o yüzden uzaktan eğitim veriyordum. Ev işi de çok bunaltmıştı yeni ev bakıyordum bugün mesaj gelince rahatladım.
Tekrar geçmiş olsun canım. Şu salgın sürecini hayırlısıyla bi atlatsaydık 🙏

Almilacım şu tavsiye ettiğin videoyu denedim dün 20 dk. Gerçekten süpermiş. Bugün onu yapacaktım ama spor yaparken bir yandan oğlumla oynadığım için olmadı maalesef :confused: onlar anyaya gidiyor ben konyaya😂 mecbur yine döndük ezberlediğimiz leslie ye😂
Namaria Namaria
Canim ayak uydyrmasi zor haklisin 😂 olsun denemissin super 🥰 leslie ablamiz da iyidir zaten ama arada sasirtmak lazim vucudu💞
Ben de yapacaktim bugun spor kiyafetlerimi giyip uzanmistim uyuyakalmisim yatakta saat 7 gibi aksam 🛌 simdi uyandim menu yazayim diye girdim cok usumusum inceydi kiyafetlerim ustumu degistim geri yatcam cok yorgunluk olunca iste vs arada böyle erken bayiliyorum 🤷

Canim ayak uydyrmasi zor haklisin 😂 olsun denemissin super 🥰 leslie ablamiz da iyidir zaten ama arada sasirtmak lazim vucudu💞
Ben de yapacaktim bugun spor kiyafetlerimi giyip uzanmistim uyuyakalmisim yatakta saat 7 gibi aksam 🛌 simdi uyandim menu yazayim diye girdim cok usumusum inceydi kiyafetlerim ustumu degistim geri yatcam cok yorgunluk olunca iste vs arada böyle erken bayiliyorum 🤷
Oy kıyamam yaa hepimize oluyor aynen cnm bnm ısıt kendini hemencik iyi geceler 😘
Senin menün de süperr tavuk gördüm tavukk :rapci:

Back
X