- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #378.961
İlla ayarları kaçıyor çocukların. Ne hastalık ne misafir yaramıyor bizim veletlere.Onlar iyi ben kötü
Oğlum çok şımardı ya zaptedemiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlla ayarları kaçıyor çocukların. Ne hastalık ne misafir yaramıyor bizim veletlere.Onlar iyi ben kötü
Kolay gelsin kaptanım. Biz kardeşler olarak bir araya geldiğimizde bile bir süre sonra hadi herkes evine moduna geçiyoruzOnlar iyi ben kötü
Cok sagol AysuncumAllah kolaylık versin almila şimdi O yorgunluk sonrası güzel bir kahve veya çay mis gibi gider![]()
Cok sagol Colombrecim evet pandemi dolayisiyla salona gitmeyi biraktim evde takiliyorum dediğin gibi multi kolaylık ya giyinme gitme derdi yok ben tesetturluyum bi de hazirlanmak salona gitmek orda hazırlanmak iki kati zor geliyoduİyi akşamlar
Stepper ini güle güle kullan. Evde spor kolaylık. Ben çok gittim salona ve derslere. Ama evde istediğini giy,bitince kendini duşa at olayı büyük kolaylık.
Ay en gıcık olduğum o hazırlanma şeysi.Cok sagol Aysuncumaynen aklimda yoktu bi cay iciyim bitki çayı miss
Cok sagol Colombrecim evet pandemi dolayisiyla salona gitmeyi biraktim evde takiliyorum dediğin gibi multi kolaylık ya giyinme gitme derdi yok ben tesetturluyum bi de hazirlanmak salona gitmek orda hazırlanmak iki kati zor geliyodustepper da cok iyi geldi daha zorlaniyorum ama alışırım insallah
![]()
Cok gecmis olsun canimCanım ya ne yapalım kız hasta onlarla uğraşıyorum, çok takılma hepimiz aynıyız genel bir beyin yorgunluğu var
Afiyet olsun canim, bugun ikimizde de minik kacamaklar varmis. Yalniz benimkisinin kalorisi daha yuksekIyi aksamlar kizlar
Kahvalti 8 de bir yumurta, kahve, 2 hurma
Öglen 12 de yarim porsiyon az kasarli domates corbasi
2 de bir tabak yogurtlu haslanmis karnabahar
5te bir kadeh kirmizi sarap
Cherry Mom
Mehfam
@Painkiller
çok teşekkür ederim pain bende grip oldum üstüneCok gecmis olsun canim![]()
Canım sevindim ev olayının çözülmesine. Can sıkıcı bir durum.Dün karbonhidratı abarttığım için bugün protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım. Ev işi halloldu ev sahibi satmaktan vazgeçtim dedi. Dedi ama iki haftadır canımın sıkıldığı ile kaldım. Neyse artık yapacak bir şey yok. Okullarda kapandı benim kronik hastalığım olduğu için uzaktan veriyordum dersleri. Bundan sonrası ne olacak bakalım. Umarım düzelir her sey.Mehfam özeline mesaj attım inşallah beğenirsin.
Yani aslında ciddi ama şu an sürecim iyi gidiyor. Ms hastasıyım hastalığı baskılayan ilaçlar kullanıyorum. Bağışıklık sistemim baskılandığı için corona cok risk benim için o yüzden uzaktan eğitim veriyordum. Ev işi de çok bunaltmıştı yeni ev bakıyordum bugün mesaj gelince rahatladım.Canım sevindim ev olayının çözülmesine. Can sıkıcı bir durum.
Kronik rahatsızlığım var demişsin. Ciddi bir şey mi. Çok geçmiş olsun.![]()
Arkideşiim bu nasıl menü yaa menü değil bu me olmuşMerhaba
13:00 7 kofte, 2 kasik bulgur pilavi, salata
19:00 3/4 nar, maden suyu
su 2,5 litre
Spor 15 dk leslie
Tekrar geçmiş olsun canım. Şu salgın sürecini hayırlısıyla bi atlatsaydıkYani aslında ciddi ama şu an sürecim iyi gidiyor. Ms hastasıyım hastalığı baskılayan ilaçlar kullanıyorum. Bağışıklık sistemim baskılandığı için corona cok risk benim için o yüzden uzaktan eğitim veriyordum. Ev işi de çok bunaltmıştı yeni ev bakıyordum bugün mesaj gelince rahatladım.
İnşallah. Tedbirler işe yarar ve azalır gider umarım.Tekrar geçmiş olsun canım. Şu salgın sürecini hayırlısıyla bi atlatsaydık![]()
Canim ayak uydyrmasi zor haklisinAlmilacım şu tavsiye ettiğin videoyu denedim dün 20 dk. Gerçekten süpermiş. Bugün onu yapacaktım ama spor yaparken bir yandan oğlumla oynadığım için olmadı maalesefonlar anyaya gidiyor ben konyaya
mecbur yine döndük ezberlediğimiz leslie ye
Namaria
Oy kıyamam yaa hepimize oluyor aynen cnm bnm ısıt kendini hemencik iyi gecelerCanim ayak uydyrmasi zor haklisinolsun denemissin super
leslie ablamiz da iyidir zaten ama arada sasirtmak lazim vucudu
Ben de yapacaktim bugun spor kiyafetlerimi giyip uzanmistim uyuyakalmisim yatakta saat 7 gibi aksamsimdi uyandim menu yazayim diye girdim cok usumusum inceydi kiyafetlerim ustumu degistim geri yatcam cok yorgunluk olunca iste vs arada böyle erken bayiliyorum
![]()