- Konu Sahibi Cherry Mom
- #8.201
himmmm demek camlikta bulusacaklar cikolata ile sportie. birde kirmizi karanfil he?. hepimiz yakamizda kirmizi karanfille camliga gidiyormusuz ammada olur ha..delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol::roflol::roflol:süper özet .ama benim şakirayi unutmuşun ...:roflol::roflol:heeeeee bide aeben eaben ben bu niki herzaman karistircaaam iste bu nikli kiz gelmis selam verip bide veda etmis cikmis mehalimde laf atmis ates almaya geldin diyee oda aciklamak zorunda kalmis bide hani senin gecen gun mehalime ne attin diye sordugun mesaji cccok gulmus heeee iste ozet ablam hic gecmise gitmene gerek yok
iyiyim ablam ...benım büyük gün yarın .. neyim var rotam nasıl olcak yarım belli olacak .....:sm_confused: bu aradada cici kilolarım geldi oturmaya .. ama yatılı agırlamaya hiç niyetim yok ....:dilcikar: tez elden savuşturacagım ....kötükedihüsooy benim baldan tatlimmmmm zenanimmmmm
yerim kiz ben senin tatli dillerini..
anlativermis ne varsa sagol gülümmmm. aebencikte gtelmis demek yoktu ne zamandir. özletti kendini..
nasilsin aebencigim neler yaptin seker ?senin izin uzun sürdü epey himmmm?
yaaa iste hep geciken regl gunu gelince rahatliyozya altin gunu deyiverdim istesositosositomehalimin altin günü nasil oluyormuskine CADIARZU
hadi hayirlisi
aaahayakkabilarina tuz serpince cabukmu gidiyolar ben bunu hic denemedim deneyim bir ama kimde deneyim o var CADIARZU
canim ablam sen iste ben 14 takimin ozetini cikarayim cenemin ayyy elimin ne dusuk oldugu bilirsin he heee Şeniz
aebenim yarin icin allah hayirli rotalar yazsin:Saruboceq:
Evet sabah erken kalkması çok zor annem git yat dinlen yorma kendini sen :)
iyi geceler. rüyanda yine beniş gör emi:)) sen var ya sennnnnn
aayyyy aayyy mehaliiim caniim hosgeldin guzel haber insallah tayinin cikar caanim merkeze insallah senin icin dua edeyim ben coook reyhan ablam iki dakka daha gitme kizin gelmis baak