- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #379.041
Yine cok yogunnbir gundu aksam da yuruyuse cikcaz is arkadasimla kafam dagilsin hem challenge a katilmis olayim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya kimse kullanmasin kesinlikle. Hic zayiflatmadigi gibi yan etkileri cok fazlaHa işte ondan fazla detaya girmeyeyim olur ya aldanan olur muhtelemelen hâlâ satılıyordurkalbimizde bir anormallik olsaydı kesin ölmüştük bence kalp sağlammış ki dayanmış
![]()
Aslında zor bir süreçten geçmişsin hem taşınma olayı hemde anladığım kadarıyla küçük bir bebiş var stres kaynaklı olabilir. Sıkma canını beni ilkokulda olmuştu cevizden büyüktü açıklık bizim oralarda hemen birine götürdüler beni o kadın sarımsağı tuza bandırdı onunla resmen kafa derimi soydurdu bunu annemlerde evde devam ettirdiler tabi bu benim için çok acılı bir olaydı. O kadar yapmışlar ki orası kabuk bağlamıştı ama sonunda saçım tekrar geldiCanım yeni ev taşıdım
O beni hem yordu hemde üzdü
Yaklaşık 20 gün önce de kızımla boğuşuyorduk yeni banyo yapmıştım saçlarım açıktı
Anne saçın dökülmüş dedi
Canım dökülüyor zaten dedim
Yok anne kel olmuşsun dedi bir elledim saç yok
Neyse ağar topar hastane aradım gittim
Dr emziriyorsun o yüzden krem verecem dedi sür 3 ay sonra gel dedi
Kullanıyordum 3 haftadır ama açıklık tahminimden çokmuş
Dünde başka bir doktora gittim
Adam çok kızdı çok geç kalmışsın nasıl fark etmedin bu krem hiç bir işe yaramaz falan dedi iğne yaptı
Ve saçımın çıkmama ihtimalinde varmış bu canımı çok sıktı
Hele bir de gurbetteysen daha da zor oluyor bu süreçGeçmiş olsun,kim bakacak size. Çocuklara bakmaya bir kişi lazım. Anne de hasta
Allah şifa versin inşallah.
Neden döküldü saçın? Ben de Eylülde taşındım bilirim o yoğunluğuCanım yeni ev taşıdım
Yaklaşık 20 gün önce de kızımla boğuşuyorduk yeni banyo yapmıştım saçlarım açıktı
Anne saçın dökülmüş dedi
Adam çok kızdı çok geç kalmışsın nasıl fark etmedin bu krem hiç bir işe yaramaz falan dedi iğne yaptı
Bu hap gl..r denen hap mı? Genelde zayıflamak için millet kullanıyor ama normalde şeker hastaları filan mı kullanıyordu neydi. Ya ben de yıllar önce kullandım iki ayda 8 kilo verdim ama zaten düzenli beslenip spor yapsam o kadar veriyormuşum sonraki dönemlerde kendi gayretlerimle verdim. Hiç sağlığı riske atmaya gerek yok.Dedikoduuuu
Görümcem 3 ay önce 95 kg idi şuan geldi 60 kg benle aynı ne yaptın dedim koşu bandı aldık dedi eşi sonra ağzından kaçırdı koşu bandı aldık 1 kere çıkmadı falan fişman... Baktım ilaç kullanıyor bu 5 farklı ilaç fotolarını çektim nette araştırdım bir tanesi meşhur bir tiroid ilacıymış ekşi sözlükte bile yazmışlar kadınlar bunla zayıflıyor falan filan şimdi bu kadın bundan zyıfladığını bilmiyor mu biliyorben verdim 1 yılda 20 kg o verdi 3 ayda 25 kg
Ben tabi bunla yetnmedi ne hapı bunlar dedim antidepresan mide hapı vs dedi birde dedki komşularım mide hapımdan dolayı zayıfladığmı düşündü onlarda benim hapımı kullanıyor şimdi dedideli komşularda çakmış durumu tabi ama bizimki hâlâ kabul etmiyor
güya kendi kendihe hop 25 kg gitti gideceği varmış canları sıkılmış herhal
bizimkiler bizi hiç bırakmiiii
![]()
Gecmis olsun canim. Ben de toplantilardan basimi kaldiramadim simdi gördüm.Çok sağolun![]()
Oyy ortim afiyet olsun da korkutma biziselam kizlar
bugun aksam uzerj annem aradi yemegi bizde yiyelim diyeanne yemegi yedim bu aksam nasildir tahmij edersiniz
![]()
Canım afiyet olsun. . Ben de dedim dünyayı yedi herhaldekizlar aksam yemeginde annemdeydim
3 kasik kuru fasulye
3 kasik pilav
ev tursusu
1 parca sutlu nuriye
2 litre kadar su
3000 kadar adim
Sütlü Nuriye şerbetli tatlı değil mi ya yiyene soralımCanım afiyet olsun. . Ben de dedim dünyayı yedi herhaldeBir parcacık Sütlü nuriyeden de bişi olmaz yani. Sütlü tatlıdan sayarız onu bu seferlik
![]()
Yuruyusten geldim aksam cok hafif yemistim biraz acikir gibi oldum kuriyemis kuru meyve elma activia karistirdim gitti 9 gibisimdi telafi leslie si yapicam yarim saat de
Yok değil canım başka birşeyBu hap gl..r denen hap mı? Genelde zayıflamak için millet kullanıyor ama normalde şeker hastaları filan mı kullanıyordu neydi. Ya ben de yıllar önce kullandım iki ayda 8 kilo verdim ama zaten düzenli beslenip spor yapsam o kadar veriyormuşum sonraki dönemlerde kendi gayretlerimle verdim. Hiç sağlığı riske atmaya gerek yok.
Kaptanim corba icmiyordum normalde menumde yoktu komsu getirince corba salata yapiyim dedim ekmeksiz.yuruyusten gelince de gözüm dondu acliktanEvet Saat itibariyle olmamış Almilam ama adımların çok iyi
![]()
Canim cok guzel menun ben aksam kacirdim biraz gec saatte ama yarina telafi edicem insallah orticanimBugün menüm
Sabah lor peynirli çavdar ekmeğine tost,domates salatalık yeşil çay
Öğlen kıymalı pide, ayran ve salata
Ara türk kahvesi 2 hurma 2 ceviz
Akşam yoğurt ve ıspanak yemeği
Su 3 lt
Canim ya, dikkat et kendine. Insallh cabuk atlatirsin. Evde anne hasta olunca hersey duruyorçok teşekkür ederim pain bende grip oldum üstüne![]()
Gecmis olsun canimYani aslında ciddi ama şu an sürecim iyi gidiyor. Ms hastasıyım hastalığı baskılayan ilaçlar kullanıyorum. Bağışıklık sistemim baskılandığı için corona cok risk benim için o yüzden uzaktan eğitim veriyordum. Ev işi de çok bunaltmıştı yeni ev bakıyordum bugün mesaj gelince rahatladım.
Günaydın,
Sabahın bu saatinde uyandık bu sefer küçüğümle bende gribiz bı eşim kaldı bı iyi ve biz evde tekiz çalışacak o.. annemden de yardım alamayacağım bakalım nolcak.![]()
Benim de saçlarım hep çok dökülüyor ve sürekli şüpheleniyorum bir yerlerde açıklık oluştu mu diye. Hatta saçımın ön tarafı açılmaya başlamıştı sonra çok fazla bebek saç çıktı tabi çok sevindim ama ne ara oldu anlamadım yine seyrekleşmeye başladı ve yine bebek saçlar. Böyle bir Kısır döngü oluştu uzamıyolar sanırım benimKiler.Canım yeni ev taşıdım
Anne saçın dökülmüş dedi
sutlu serbetliSütlü Nuriye şerbetli tatlı değil mi ya yiyene soralım![]()
kirmizigitar
Vay arkadaş Çarşamba Perşembe menülere dikkat edin diyoruz yemeyen kız bile götürmeye başlıyor![]()