• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ha işte ondan fazla detaya girmeyeyim olur ya aldanan olur muhtelemelen hâlâ satılıyordur 🙈 kalbimizde bir anormallik olsaydı kesin ölmüştük bence kalp sağlammış ki dayanmış 🙄
Evet ya kimse kullanmasin kesinlikle. Hic zayiflatmadigi gibi yan etkileri cok fazla

Canım yeni ev taşıdım
O beni hem yordu hemde üzdü
Yaklaşık 20 gün önce de kızımla boğuşuyorduk yeni banyo yapmıştım saçlarım açıktı
Anne saçın dökülmüş dedi
Canım dökülüyor zaten dedim
Yok anne kel olmuşsun dedi bir elledim saç yok
Neyse ağar topar hastane aradım gittim
Dr emziriyorsun o yüzden krem verecem dedi sür 3 ay sonra gel dedi
Kullanıyordum 3 haftadır ama açıklık tahminimden çokmuş
Dünde başka bir doktora gittim
Adam çok kızdı çok geç kalmışsın nasıl fark etmedin bu krem hiç bir işe yaramaz falan dedi iğne yaptı
Ve saçımın çıkmama ihtimalinde varmış bu canımı çok sıktı
Aslında zor bir süreçten geçmişsin hem taşınma olayı hemde anladığım kadarıyla küçük bir bebiş var stres kaynaklı olabilir. Sıkma canını beni ilkokulda olmuştu cevizden büyüktü açıklık bizim oralarda hemen birine götürdüler beni o kadın sarımsağı tuza bandırdı onunla resmen kafa derimi soydurdu bunu annemlerde evde devam ettirdiler tabi bu benim için çok acılı bir olaydı. O kadar yapmışlar ki orası kabuk bağlamıştı ama sonunda saçım tekrar geldi
Geçmiş olsun,kim bakacak size. Çocuklara bakmaya bir kişi lazım. Anne de hasta😔
Allah şifa versin inşallah.
Hele bir de gurbetteysen daha da zor oluyor bu süreç

Canım yeni ev taşıdım
Yaklaşık 20 gün önce de kızımla boğuşuyorduk yeni banyo yapmıştım saçlarım açıktı
Anne saçın dökülmüş dedi
Adam çok kızdı çok geç kalmışsın nasıl fark etmedin bu krem hiç bir işe yaramaz falan dedi iğne yaptı
Neden döküldü saçın? Ben de Eylülde taşındım bilirim o yoğunluğu :( Evi toparlamak sonra yeni evde tekrar açıp yerleştirmek temizlik tamirat vs vs pofss ne yorgunluk. Geçiyor ama bir şekilde.

Dedikoduuuu :sus:
Görümcem 3 ay önce 95 kg idi şuan geldi 60 kg benle aynı ne yaptın dedim koşu bandı aldık dedi eşi sonra ağzından kaçırdı koşu bandı aldık 1 kere çıkmadı falan fişman... Baktım ilaç kullanıyor bu 5 farklı ilaç fotolarını çektim nette araştırdım bir tanesi meşhur bir tiroid ilacıymış ekşi sözlükte bile yazmışlar kadınlar bunla zayıflıyor falan filan şimdi bu kadın bundan zyıfladığını bilmiyor mu biliyor 🙄 ben verdim 1 yılda 20 kg o verdi 3 ayda 25 kg :KK47:
Ben tabi bunla yetnmedi ne hapı bunlar dedim antidepresan mide hapı vs dedi birde dedki komşularım mide hapımdan dolayı zayıfladığmı düşündü onlarda benim hapımı kullanıyor şimdi dedi :skandal: deli komşularda çakmış durumu tabi ama bizimki hâlâ kabul etmiyor 🤭🤭 güya kendi kendihe hop 25 kg gitti gideceği varmış canları sıkılmış herhal 🙈🙈 bizimkiler bizi hiç bırakmiiii 🤭🤭
Bu hap gl..r denen hap mı? Genelde zayıflamak için millet kullanıyor ama normalde şeker hastaları filan mı kullanıyordu neydi. Ya ben de yıllar önce kullandım iki ayda 8 kilo verdim ama zaten düzenli beslenip spor yapsam o kadar veriyormuşum sonraki dönemlerde kendi gayretlerimle verdim. Hiç sağlığı riske atmaya gerek yok.

kizlar aksam yemeginde annemdeydim

3 kasik kuru fasulye
3 kasik pilav
ev tursusu

1 parca sutlu nuriye🤭

2 litre kadar su
3000 kadar adim
Canım afiyet olsun. . Ben de dedim dünyayı yedi herhalde 😂 Bir parcacık Sütlü nuriyeden de bişi olmaz yani. Sütlü tatlıdan sayarız onu bu seferlik 🤭

Canım afiyet olsun. . Ben de dedim dünyayı yedi herhalde 😂 Bir parcacık Sütlü nuriyeden de bişi olmaz yani. Sütlü tatlıdan sayarız onu bu seferlik 🤭
Sütlü Nuriye şerbetli tatlı değil mi ya yiyene soralım :işsiz: kirmizigitar kirmizigitar

Vay arkadaş Çarşamba Perşembe menülere dikkat edin diyoruz yemeyen kız bile götürmeye başlıyor :ruh:

Bu hap gl..r denen hap mı? Genelde zayıflamak için millet kullanıyor ama normalde şeker hastaları filan mı kullanıyordu neydi. Ya ben de yıllar önce kullandım iki ayda 8 kilo verdim ama zaten düzenli beslenip spor yapsam o kadar veriyormuşum sonraki dönemlerde kendi gayretlerimle verdim. Hiç sağlığı riske atmaya gerek yok.
Yok değil canım başka birşey 👀

😔 Evet Saat itibariyle olmamış Almilam ama adımların çok iyi 🤗
Kaptanim corba icmiyordum normalde menumde yoktu komsu getirince corba salata yapiyim dedim ekmeksiz.yuruyusten gelince de gözüm dondu acliktan 🥺 demekki çorba salata kivamina gelmemisim henüz. denedim gördüm bi daha denemem 👍
Leslie yuruyus kol egzersizi ile anca aksam 9 da yedikerimi yakmisimdir.
Yarin icin teyakkuzdayim kaptanim detoks sulari yesil caylar matcha çaylarım hazir 0 karbonhidratla gelicem insallah cuma sabahi 👍

Bugün menüm
Sabah lor peynirli çavdar ekmeğine tost,domates salatalık yeşil çay
Öğlen kıymalı pide, ayran ve salata
Ara türk kahvesi 2 hurma 2 ceviz
Akşam yoğurt ve ıspanak yemeği
Su 3 lt
Canim cok guzel menun ben aksam kacirdim biraz gec saatte ama yarina telafi edicem insallah orticanim 💞

çok teşekkür ederim pain bende grip oldum üstüne :ruh:
Canim ya, dikkat et kendine. Insallh cabuk atlatirsin. Evde anne hasta olunca hersey duruyor😕
Yani aslında ciddi ama şu an sürecim iyi gidiyor. Ms hastasıyım hastalığı baskılayan ilaçlar kullanıyorum. Bağışıklık sistemim baskılandığı için corona cok risk benim için o yüzden uzaktan eğitim veriyordum. Ev işi de çok bunaltmıştı yeni ev bakıyordum bugün mesaj gelince rahatladım.
Gecmis olsun canim 🍀 sana ulasamadan tok olur insallh şu virus, az kaldi.
Günaydın,
Sabahın bu saatinde uyandık bu sefer küçüğümle bende gribiz bı eşim kaldı bı iyi ve biz evde tekiz çalışacak o.. annemden de yardım alamayacağım bakalım nolcak. 😓
😞
Canım yeni ev taşıdım
Anne saçın dökülmüş dedi
Benim de saçlarım hep çok dökülüyor ve sürekli şüpheleniyorum bir yerlerde açıklık oluştu mu diye. Hatta saçımın ön tarafı açılmaya başlamıştı sonra çok fazla bebek saç çıktı tabi çok sevindim ama ne ara oldu anlamadım yine seyrekleşmeye başladı ve yine bebek saçlar. Böyle bir Kısır döngü oluştu uzamıyolar sanırım benimKiler.
Canını sıkma canım, üzerine çok düşünme tekrar çıkarlar onlar bak gör.

Sütlü Nuriye şerbetli tatlı değil mi ya yiyene soralım :işsiz: kirmizigitar kirmizigitar

Vay arkadaş Çarşamba Perşembe menülere dikkat edin diyoruz yemeyen kız bile götürmeye başlıyor :ruh:
sutlu serbetli🤣🤣🤣

ya evimde olsam isim olmaz da, iste evde degilken biraz karisiyor ortalik.

yumurtlama haftasindaydim, insallah cuma guzel gorunur

Back
X