• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar

12:00 kabak yemegi, 3 yemek kasigi bulgur pilavi, tursu

15:00 turk kahvesi, 1 hurma

19:00 1 kabak dolmasi, 2 kasik yogurt

su : 1.5 litre bugun pek icemedim
Spor yok
Nur kahvaltı etmiyorsun sanırım.
Yumurta,peynir falan sevmiyor musun.
Yoğurdu daha çok ye canım. Protein ve probiyotik desteğin olur.2 kasık ben kaseye koyunca daha gidiyor. Çok seviyorum yoğurdu.😋
Su da kış ayı için gayet iyi. Kış meyvelerinden de tuketsen menün süper olur.

Sabah
1 dilim uno denge 1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin domates salatalık

ara taze hurma
2-3 ceviz

öğlen
1 tabak et haşlama

ara yarım ayva
Yarım elma

akşam
1 kase et haşlama
1 dilim ekmek

ara 1 avuç beyaz leblebi

2 lt su, bolca şekersiz çay
Spor 1,5 mil leslie daha fazla yapamadım bebek uyandı sonrada fırsatım olmadı
Toplamda 6000 adım
Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam
Canım et iki öğün olunca biraz ağır gibi geldi sanki hadi bugün çook dikkat ediyoruz yarına kilocuklardan biraz daha kurtulalım
selam kizlar, sabah bi bogaz agrisiyla uyandim pastil attim agzima hemen, insallah hasta olmuyorumdur
Geçmiş olsun canım benim böyle başladı dikkat et kendine

Selam kızlar dün pek giremedim hala fena haldeyiz oğlumla ben yüzümüz silmekten yara oldu. Beslenmeme dün çok dikkat edemesem de ağır bişi yemedim annem yemek yapmayayım diye dürüm aldirttip yollamıştı bı de çorba tabiki yedik. Ev sahibim Yugoslav, onların özel kekinden yolladı. 1 kk birazcik fazla yedim hala duruyo gerisi. Bugün çorba kahvaltılık şeklinde geçer yapabilirsem kabak yaparim.Siz nasılsınız biraz geçmişi okuyayım neler kaynattiniz

Nur kahvaltı etmiyorsun sanırım.
Yumurta,peynir falan sevmiyor musun.
Yoğurdu daha çok ye canım. Protein ve probiyotik desteğin olur.2 kasık ben kaseye koyunca daha gidiyor. Çok seviyorum yoğurdu.😋
Su da kış ayı için gayet iyi. Kış meyvelerinden de tuketsen menün süper olur.
Canim bazen kahvalti gibi de yapiyorum ilk ogunu aslinda. yogurda dikkat ediyim. Ama meyve pek sevmiyorum nar yiyorum 😊

Selam kızlar dün pek giremedim hala fena haldeyiz oğlumla ben yüzümüz silmekten yara oldu. Beslenmeme dün çok dikkat edemesem de ağır bişi yemedim annem yemek yapmayayım diye dürüm aldirttip yollamıştı bı de çorba tabiki yedik. Ev sahibim Yugoslav, onların özel kekinden yolladı. 1 kk birazcik fazla yedim hala duruyo gerisi. Bugün çorba kahvaltılık şeklinde geçer yapabilirsem kabak yaparim.Siz nasılsınız biraz geçmişi okuyayım neler kaynattiniz
Canim gecmis olsun

Back
X