- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #379.281
Kaydetmiştim de zorunlu alanlardan biri boşmuş ondan olmamış düzelttimCanim bilgileri girdikten sonra kaydetmeyi unutma en alttan belki ondandir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaydetmiştim de zorunlu alanlardan biri boşmuş ondan olmamış düzelttimCanim bilgileri girdikten sonra kaydetmeyi unutma en alttan belki ondandir![]()
kuzu en son cay kullandigimda hastanelik oldum diyr birsktim o caylari ben:) carpinti yapiyo bende onu da hic icmedigim icin muhtrmelen.Demek istediğim tam da bu kuzum çok hafif ve tamamen herşeyden uzaksın. Ben yeseydim ki fazla yerdim yansımazdı çünkü o kadar alışık şimdi burda sana biraz yasaklı şeylerden ye demek gibi oldu çaktırmaO gün yediğin sadece 1 sütlü nuriye ve pişmaniyeydi eminim o da kuş kadardır ama o kadar alışık değil ki vücud tartıya yansıtıyor. Yumurtlama haftası ödem olur illa ki ama hepimiz yumurtluyoz çay kullan hatun
![]()
Keşkek dedin kalbime sıktın şuankuzu en son cay kullandigimda hastanelik oldum diyr birsktim o caylari ben:) carpinti yapiyo bende onu da hic icmedigim icin muhtrmelen.
bende polikistik var zaten en buyuk sikinti orda oluyo, herkes bir yumurtlar biz 10 tane cucuk kadar yumurta yapiyos vucudu sisiriyo sisirdigiyle kaliyo. inan kalp carpintilari neres darliklari filan canim o kadar sikkin ki su ara sadece iyi hissrtmeye odakliyim.
bugun keskek yapicam mesela kulliyen zarar![]()
Yok canım bir nefes problemi yok şükür. Anne için orta seviye demişler. Sanırım tedbiren yatırmışlar. Babasında ciğerde bir şey gözükmediği için filyasyon ekibi gelmiş evde takibe almışlar. Eşim şimdi test için hastaneye gitti. Bilmiyorum test yaparlar mı ama yakın temas yok. Yakın temas yoksa karantina olmuyor. Bakalım ne bilgi verecekler. Ona göre hareket edeceğiz.Tesekkur ederim canim benim artik daha iyiyim
sagligim konusunda calisacam bu hafta sanirim. Yemek,is filan yapamiyorum 10dk dan sonra gozum karariyor. Bu hafta guclenmeye calisacam hafif sporlarla artik. Fazla hareketsizlik vucudun dengesini bozdu birazcik
Tesekkur ederim canim, hepimiz muhtesemiz
Nasilsin bugun, ailecek durumunuz nasil canim?
Cok gecmis olsun canim, hastaneye hangi durumlarda kaldiriyor acaba Turkiyede. Nefes problemi mi yasadilar.belmayne
![]()
Allah sifa versin canim yavas yavas her aileden bi kisi oluyor Allah sonumuzu hayretsininsallah saglicakla atlatirlar
siz de canim bagisikliginizi yuksek tutacak seyler yiyin yesillik meyve d vit omega uc b12 takviye hepsi vucudu direncli tutar insallah
Canim cok gecmis olsuninsallah hafif atlatirlar. Size de gecmemistir insallah
![]()
ortim cok gecmis olsun insallah kisa surede iyilesirler size de bulasmadan biter gider insallah... cember cok daraldi bize ne zaman gelicek bekliyorum
çok geçmiş olsun canım artık her yerde var ve ailelere geldi. Ağır değillerse biran önce atlatırlar sizde güzel beslenin canım dikkat edin kendinize..
Benim de eşim dün test verdi işyerinde ben gribim korkmuyo da değilim. Galiba böyle böyle geziricez biz bunu.. Hayırlısı ile geçsin inşaallah kuzu![]()
Çok geçmiş olsun umarım hafif atlatırlar
Çok teşekkür ederim kızlar.
AL canım al uzun süre memleket görünmüyor tabi aksi bir durum olmazsa. :)G gamzem23 tatlım
Listeye girmeden kuralları tekrar hatırlatıp anlaşalım senin memleketler oluyor korkuyorum
Her hafta bildirim zorunlueğer başka yere gideceksen Yanında baskül taşıman yada eczanede faln tartılman foto çekmen gerekcek
Bu ziyaretlerde tamamen ortadan kaybolmak menü yazmamak yok
Listeye girdikten sonra 2 ay izin hakkın yok illa çıkman şart olursa yarışmadan komple ayrılman gerekiyor onunda geri dönüşü min 6 ay
Bunları kabul ediyorsan alacağım listeye![]()
Tamamdır canımAL canım al uzun süre memleket görünmüyor tabi aksi bir durum olmazsa. :)![]()
Tamamdır canımhayırlı olsun ozman
İhtiyar heyeti itirazı olan var mı zaten 4737447743 hafta önce girmesi gerekiyordu malum![]()
Biz yola ciktik arkadaslar girev beklemez saglicakla geliriz insallah foto atarim size![]()
tereyag yok:) tavugun kendi yagiyla pisiricem uzerine se siviyag dan sos yaparim:)Keşkek dedin kalbime sıktın şuantavuklu ve tereyağlı mi
pko varsa ayrı sorun kuzu da nasıl yapcan ilaç felan yok mu. Kız çay icince mi olmustun sen öyle o zaman maydonoz suyu çareler tükenmez
Ah bebiş şuan tek sen sıkkın değilsin belki ülkenin yüzde yetmisidir hepimiz burada guluyoruz eğleniyoruz ama hayat hiç normal değil 4 gündür disariya adım atmadım ama geçecek sabir acı meyvesi tatli. Azcuuk kendine ödül ver böyle
![]()
Hayırlı yolculuklar canım. Sağlıkla git gel inşallahBiz yola ciktik arkadaslar girev beklemez saglicakla geliriz insallah foto atarim size![]()
Kız 1 ay nasıl durdun b eni basıyorlar bu kadar kaldım diyee. Senin metabolizma kendine dokundurmuyo desenetereyag yok:) tavugun kendi yagiyla pisiricem uzerine se siviyag dan sos yaparim:)
ya odem sokturuculer genel olarak carpinti yaptigi icin denemiyorum kuzu, anlamadim ne istir.
ya sen 4 gun diyosun tam 1 aydir evden cikmadim ben, dusun halimi:) yine de kovit miyim acaba diye tedirgin oluyorum. ne zaman biticek bu surec bilmiyprum sakinlestirici ilac icmesem yasayamam resmen
Canım paketlerden bulaşma riskinin düşük olduğunu söylüyorlar. Asıl risk kapalı ortamda bir arada bulunmak. Etrafımdakilere bakıyorum da genelde bu şekilde yayılıyor. Mesela eşimin annesi komşularıyla görüşüyormuş. O kadar da asosyaldirler ki normalde. Görüşecekleri tutmuşKız 1 ay nasıl durdun b eni basıyorlar bu kadar kaldım diyee. Senin metabolizma kendine dokundurmuyo deseneya evde olsan nolcak kadın 40 gün evde kalmış yalnız yasiyomus kapıcının getirdiği paketten bulaşmış ben evinde çalışan olanların geçireceğini düşünüyorum artık. O skainlestiriciler beni daha da mahvediyo bende onları kullanamıyorum yahu 10 mg vardı yok böyle bi sinir, öfke kusturdurdu resmen
Ortalamamız baya iyi kaptanım. Derece gelir sanırım değil miummhnisa seni eklendiğinde ortalama düşüyor canım
o yüzden müsadenle haftaya alayım olur mu diyetisyenle muhtemelen daha güzel bir hafta geçirmiş olacaksın
***5.Takım 701. Etap ***
kirmizigitar (59,4/59,7/+0,3/-%0,505)
mavimli (79,9/79,6/0,3/%0,375)
ayvacicegi (50,7/50,3/0,4/%0,789)
seyrekyagmur (68,8/67,9/0,9/%1,308)
amatördiyetci (67/66,9/0,1/%0,149)
AKREPcg (71,9/71,4/0,5/%0,695)
Namaria (95,8/94,5/1,3/%1,357
Belmayne (74,1/73,6/0,5/%0,675)
Pain Killer (61,8/60,3/1,5/%2,427)
Gamzem23 (60,3/59,2/1,1/%1,824) yeni üye başlangıç tarihi 07.10.20 başlangıç kilo 62 hedef kg 55
5.takim ortalaması: 0,909
Alt liste:
Amor-a ( 52,4/52,6/+0,2/ mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
Gamzem23 (60,3/59,2/1,1/%1,824) yeni üye başlangıç tarihi 07.10.20 başlangıç kilo 62 hedef kg 55
Colombre(58,3/57,5/0,8/%1,372) ) 646.etapta mezun olan üye ,hedef 57
nnnurc ( 71,2/ 70,25/0,95/%1,334) ) 662.etapta 66.7 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
ummhnisa( 83,8/83,5/0,3/%0,358 )yeni üye başlangıç tarihi 05.11.20, başlangıç kg 85,hedef kg 75
hawar (73/72,4/0,6/%0,822) 571.etapta mezun olan üye geri döndü başlangıç tarihi 08.11.20 başlangıç kg 74.6 hedef kg 63
ben de artik iyiyim canim. yatip dinlenmen iyi olmus. aynen canim dudaklari da patlatiyor, hatta 2 haftadir her gun farkli farkli yonlerini gosteriyor kerata, ama sonunda gidecek iste.Vazgeçmezmiyim 5 gündür evi bıraktım çocuklar olmasa atıştırcak bişey bile yapamazdım onun dışında dull yattım bugün daha iyiyim ama bu sefer ezdi geçti dudaklarımda patladı bi baktırayım. Sen nasıl olduun daha iyi misin
aaa canim simdi gordum, saglikla git saglikla gel insallah.Biz yola ciktik arkadaslar girev beklemez saglicakla geliriz insallah foto atarim size![]()
insallah bulasmamistir canim, insallah cabucak iyilesir anne- baba da.Yok canım bir nefes problemi yok şükür. Anne için orta seviye demişler. Sanırım tedbiren yatırmışlar. Babasında ciğerde bir şey gözükmediği için filyasyon ekibi gelmiş evde takibe almışlar. Eşim şimdi test için hastaneye gitti. Bilmiyorum test yaparlar mı ama yakın temas yok. Yakın temas yoksa karantina olmuyor. Bakalım ne bilgi verecekler. Ona göre hareket edeceğiz.
Gelir bence canımOrtalamamız baya iyi kaptanım. Derece gelir sanırım değil mi![]()
Anammmm süpersinAy kaptanım valla çok uyumuşum gece çocuk rahat vermiyo, hepimiz uyumuşuz bu saate kadar.![]()