- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #379.841
Burasi eksi bir derece kaptanEvet ya 5000 ler yakışmıyor sana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burasi eksi bir derece kaptanEvet ya 5000 ler yakışmıyor sana![]()
Merhaba tekrarMerhaba hoşgeldin aramıza
İlk gün için biraz karmaşık oluyor haklısın :)
Kızlar dönmüşler katılım formunu müsait olduğunda buradan dönebilirsin :)
Menülerimizi her gün başka bir sayfada yazıyoruz orada sadece menü ve sporlarımız yer alıyor linkini aşağıda paylaşıyorum ayrıca sayfamızın üst kısmındada etiketli sonraki girişlerde linki kaybedersen oradadan da kolayca girebilirsin
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Ciktim yürüyüse simdi acik havada misss buzzzHadi yaa
Evde leslie o halde![]()
idare ediyorum canım iş yerinde sinirleneceğim çok şey oldu bugün bir an önce gitmek istiyorum burdan artık hayırlısı..Sana da canım nasılsın ?
Teşekkür ederizMerhaba tekrar. İli aydır dokuz kilo verdim ve 35 kilo daha vermem gerekiyor.
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) juli
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.65
KİLONUZ: 97,5
HEDEF KİLONUZ: 64
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 3 yaşında bir kızım ve 7 aylık bir oğlum var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: iki sezeryan ve aralarında bacak ameliyatı geçirdim. Aylarca yattım ve çoook kilo aldım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hareket özgürlüğümü geri istiyorum.
Yaidare ediyorum canım iş yerinde sinirleneceğim çok şey oldu bugün bir an önce gitmek istiyorum burdan artık hayırlısı..
sen nasılsın canım?
canım ne kadar pozitif olmaya çalışsam da enerjimi sömüren insanlar ve olaylar çok maalesef :/ hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaYainşallah canım orda bulunmak istemediğin için artık herşey üstüne üstüne gelir senin benimde iş yerinde son zamanlarım öyle olmuştu maalesef
İyiyim bende aynı canım oğlanı 2 saniye boş bırakmıyorum yinede sıkıldım diyor![]()
Hoş buldumTeşekkür ederiz
2 ayda 9 kilo çok iyi bir rakam devamıda bizle gelir inşallah
Zor zamanlar olmuş olmalı hem doğumlar hem bacak ameliyatı falançok çok geçmiş olsun
Hoşgeldin aramıza![]()
Hoş bulduk namaria teşekkürler. Bu arada kişi etiketlemeyi de bilmiyorum. Alışıcam zamanla karıştıra karıştıraNikinik ve J juli povna hoşgeldiniz arkadaşlar sağlıcakla ideal kilolarımıza erişmek dileğiyle başarılar diliyorum.
@ bunu koyup etiketlemek istediğin kişinin adını yazıyorsunHoş bulduk namaria teşekkürler. Bu arada kişi etiketlemeyi de bilmiyorum. Alışıcam zamanla karıştıra karıştıra![]()
Hosbuldum tekrar insallah hedefime ulasirim bu yil benim yilim olsun istiyorumTeşekkür ederiz
Hoşgeldin aramıza ben Esra takım kaptanıyım umarım hedefine ulaşmanda sana destek olabilirizdüzenli katılım ve bildirimlerle eğlenerek çoğu kişi burada idealine ulaştı sende onlardan biri ol inşallah :)
Benimde bir oğlum var 4 yaşındaonlarla diyet spor biraz zor olsa da sağolsunlar iyide koşturuyorlar peşlerinde değil mi
![]()
Yarin menu paylasimina basliyorum o zman insallahNikinik menülerimizi her gün başka bir sayfada yazıyoruz sevgili kaptan yardımcımız
Mehfam da kim yazdı yazmadı afişe ediyor
istersen bugün istersen yarından itibaren başlayabilirsin
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Hosgeldin sen de bugun beraber basladik o zman iki acemi yalniz olmadigima sevindimMerhaba tekrar. İli aydır dokuz kilo verdim ve 35 kilo daha vermem gerekiyor.
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) juli
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.65
KİLONUZ: 97,5
HEDEF KİLONUZ: 64
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 3 yaşında bir kızım ve 7 aylık bir oğlum var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: iki sezeryan ve aralarında bacak ameliyatı geçirdim. Aylarca yattım ve çoook kilo aldım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hareket özgürlüğümü geri istiyorum.
Ya benim oglum da ayni surekli oynayalim diye pesimde dolaniyor kendime hic vakit ayiramiyorim ya temizlik yapiyorum ya oglumla vakit geciriyorum 2 dk bos kalamıyorumYainşallah canım orda bulunmak istemediğin için artık herşey üstüne üstüne gelir senin benimde iş yerinde son zamanlarım öyle olmuştu maalesef
İyiyim bende aynı canım oğlanı 2 saniye boş bırakmıyorum yinede sıkıldım diyor![]()
Tesekkur ederim insallahNikinik ve J juli povna hoşgeldiniz arkadaşlar sağlıcakla ideal kilolarımıza erişmek dileğiyle başarılar diliyorum.
Allah yardımcın olsun canım. Etrafında pozitifliğini öldüren insanlar var oldukça,ne yaparsan yap, ne kadar olumlu olmaya çalışsan da olmayacaktır biliyorum. Heleki aman deyip boşverecek karakterde değilsen herşey daha da zor olur.idare ediyorum canım iş yerinde sinirleneceğim çok şey oldu bugün bir an önce gitmek istiyorum burdan artık hayırlısı..
sen nasılsın canım?
Allah razı olsun canım çok haklısın yani kurumda işleyiş zaten temelden yanlış olunca ve çevrende de enerji emiciler olunc iş çekilmez olabiliyor. Amin canım hepimiz için inşallah huzur nasip etsin Rabbim.Allah yardımcın olsun canım. Etrafında pozitifliğini öldüren insanlar var oldukça,ne yaparsan yap, ne kadar olumlu olmaya çalışsan da olmayacaktır biliyorum. Heleki aman deyip boşverecek karakterde değilsen herşey daha da zor olur.
İnşallah huzur bulacağın anlar da gelecek![]()
Sende hoşgeldin. Bende sevindim yalnız olmadığıma çocuklarda fırsat buldukça buradayım artıkHosbuldum tekrar insallah hedefime ulasirim bu yil benim yilim olsun istiyorum
Yaa kosturmazlar mi
Yarin menu paylasimina basliyorum o zman insallah
Hosgeldin sen de bugun beraber basladik o zman iki acemi yalniz olmadigima sevindim
Ya benim oglum da ayni surekli oynayalim diye pesimde dolaniyor kendime hic vakit ayiramiyorim ya temizlik yapiyorum ya oglumla vakit geciriyorum 2 dk bos kalamıyorum
Tesekkur ederim insallah![]()
Alındı ama bilmiyorum ki o gün bile hal olarak daha iyiydim. Grip çok ağır geçti dudakları patlattı öksürük kaldı. Test dışında doktora gitmedim evde balgam sökücum vardı onu kullanıyorum bı tek. Yarın eşim izinli çok durum farketmezse gidicem bu sefer doktoraPCR alındı değil mi senden ?
Bende sonradan öğrendim mikrobun sana geldiği güne göre ve örneğin doğru alınıp alınmamasına göre değişiyormuş testin doğruluk payı![]()
Antibiyotik başlansaydı aslında sana ağır bir grip söz konusu sonuçta o da mı yok şuan ? İlaç olarak bir şey kullanmıyor musun
Olmadim Reyyan ya az toplaniyorum hop bu sefer daha geri. Bal sirke limonsuyu yaptım zencefil tozu kalmamış ama ceviizm var o perdeleri kaynatayim yeterki geçirsin kan geliyor artık burnumdanYaa daha iyi olmadın mı senzencefil bal iyi gelir derler. Annem hep onu kullanır. Birde cevizin iç perdeleri varya onu kaynatıp içiyorlar iyi geliyormuş öksürük için
Bişey dicem. Bi göğüs hastalıkları bölümüne gitsen tomografi istesen? Dahiliyeye gitsen o da gönderir aslında.Alındı ama bilmiyorum ki o gün bile hal olarak daha iyiydim. Grip çok ağır geçti dudakları patlattı öksürük kaldı. Test dışında doktora gitmedim evde balgam sökücum vardı onu kullanıyorum bı tek. Yarın eşim izinli çok durum farketmezse gidicem bu sefer doktora
Olmadim Reyyan ya az toplaniyorum hop bu sefer daha geri. Bal sirke limonsuyu yaptım zencefil tozu kalmamış ama ceviizm var o perdeleri kaynatayim yeterki geçirsin kan geliyor artık burnumdan