- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #379.901
Sağolasın canım kekik duymuştum bende zeytinyağı ile yedim sirkeyi 1 haftadir içiyorum kuzum bal ve limonsuyu ile..demekki bunlar gerçekten tescillenmiş umarım bana da iyi gelir. O fusfis in maximus olanı var boğaz mikrobunda etkiliymis sıkıp durdum onu da ama benim ki ciğer kaynaklı sanırım bugün ventolin küçük havami çıkardım şimdilik o destek oluyor bir de.Geçmiş olsun canım. Kekik çayı iyi geliyor diyorlar ama doğal sirkede kaşıkla yada su ile karıştirip içe bilirsi. Birde arkadaşımin tavsiye ettiği dogal bir fısfis var. Aklınızda bulunsun benim boğazım biraz ağrır gibi olsun. Dişlerimi firçalayıp hemen onu sıkıyorum oda çok iyi "ımumax" umarım yanlış yazmamışımdır. Kesinlikle evde olmasi gereken bir sprey. Surubu felanda var ama onlari kullanmadim
Yok nerede kuzu bende iyiyim sandım ama.direk geri çöktüm. Surerse gideceğim ama yapmazlar artık. Ben bayağı bı süredir olmuyordum bu kadarını anladım ki moral enerji ile ilgili hastalığın tepkisi. Benim ki toplanmadi bikac gün kendime iyi bakmak istiyorum. Yakı gibi bişey mi acaba. Du su hava cihazları ise yraamazsa aliirm onu kuzumkuzu ben seni coktan iyilestin saniyorum ya, bu kadar kotuysen tekrar gitseydin testler guvenilir degil ne yazikki, bu kadar agir geciriyorsan su donemde cinciklamak lazim biraz.
ama benim boype kotu grip oldugum olmustu daha once, oksurukten cigerlerim aciyodu artik ve o oksuruk aylarca surmustu. kac doktora gittim cigerler temiz dedi gonderdi hep. olabiliyo da yani... gunluk diye bisey var duydun mu hic bilmiyprum. ben onu yapmistim. aktarda satilan bisey, kaynatip dumanini bir pamuga cekip gogusune koyuyosun.epey rahatlatiyo