• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pain olsun vücut toplanmaya caliisyorken ihtiyaç duyuyo demekki.İnsan hasta olunca neden yemek istemez benim tam tersi şekerli seyler ihtiyacı çok artıyor demekki her halükarda yiyorum🤭
Canım benim de hastalığa göre değişiyor, bu kez ezdi geçti ne yemek ne evlat düşünebildim.
Ama bende de genelde olur olmaz herşey yan etki olarak iştah açar. Doğuştan açıksa demek😂

Ben de Cherry Mom Cherry Mom ten duydum. Normalde arardı hemşiremiz. Hiç öyle bir bilgi vermediler. Önümüzdeki ay 4 olacak oğlum. Arayıp Bi soracağım
Bizim diğer arkadaşlar oldu yaşına giren .dediğim gibi bu temmuz 2016 dan sonra doğan çocukları kapsıyor. Bu yaz çıktı zaten değişiklik o yüzden önceki aşılarda denmemesi normal

Bizim diğer arkadaşlar oldu yaşına giren .dediğim gibi bu temmuz 2016 dan sonra doğan çocukları kapsıyor. Bu yaz çıktı zaten değişiklik o yüzden önceki aşılarda denmemesi normal
Ya geçen tahlil için gittik hiç bişi demediler. Sen söylemesen haberimiz olmayacak. Arayınca Sizin işinizi bizim kaptan yapıyor diycem 😂

Ya geçen tahlil için gittik hiç bişi demediler. Sen söylemesen haberimiz olmayacak. Arayınca Sizin işinizi bizim kaptan yapıyor diycem 😂
Sağlık ocakları salgından başını kaşıyamıyor ki devamlı temaslı arıyorlar ya.çok normal canım şuan biizm günümüz geçti bak arayıp soran yok 🙈

YARIN KİMLER HEDEFE ULAŞACAK :21:

20-27 KASIM HEDEF TABLOSU

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
59,7
59,5
79,6
78,9
67,9
67,5
66,9
66,6
71,4
71
94,5
93,8
73,6
73,1
60,3
59,8
59,2
58,7
52,6
??
57,5
57
70,25
69,2
83,5
83
hawar hawar
72,4
71,4
50,3
50

Merhabalaaarr 🤗 bugun aktif olamadim yarin kilo bildirimimle basliyorum insallah 😇 bugun kendime yesil cay kayisili cay falan aldim yarina hazirlik uzun zamandir diyet yapamiyorum ilk gunler cok sarsacak beni ama inaniyorumki bu grup elimden tutatcak 🤗🤗🤗

Merhabalaaarr 🤗 bugun aktif olamadim yarin kilo bildirimimle basliyorum insallah 😇 bugun kendime yesil cay kayisili cay falan aldim yarina hazirlik uzun zamandir diyet yapamiyorum ilk gunler cok sarsacak beni ama inaniyorumki bu grup elimden tutatcak 🤗🤗🤗
Selam canım tutarız tabiki 🤗 kolay kolay kimseyi bırakmıyoruz burada 🤩

Neden çok sarsacağını düşündünn 👀 :)
Normalde çok mu kalorili yersin abur cubur vs mi olur ? Yoksa normal yersinde diyetlerde çok kısanlardan mısın ? Eğer öyle ise baştan uyarayım yapma kontrollü git ama baştan kalori alımını çok düşürme canım

Back
X