• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kirmizigitar kirmizigitar
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak hedeflerinizi bekliyorm kızlar

Kızlar hiç birinizin hedefi uçuk değil 1 haftada yakalanmayacak bir hedef yok bu hafta üstünde duralım lütfen bugün menülere çok çok dikkat edelim yarın kontrol tartısı var 🙈❤️❤️

27 KASIM - 4 ARALIK HEDEF TABLOSU

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
59,2
??
79,3
78,9
68
67
66,6
??
93,6
92,9
61
60,3
58,5
58
52,3
51,8
69,45
68,5
83
82,5
@hawar
72,3
71,3
89,1
87
71
70,6
72,1
71,7
58.9 olsun kuzu, bu hafta adet olmayi bekliyorum ama sansa birakmayayim

Tunaydin mutlu pazarlar arkadaslar 💞
Dünkü yuruyus ve spor etkisi mi sade makarna yedim odem atmak icin onun etkisi mi bilmiyorum idem atmayi beklerken sis kalktim sabah 🤷
tartilmayim dedim dayanamadim biraz arti var odem suyu hazirladim faydasi olur insallah

Askolsun ya belki ben senden sebeplenirim sabah arti geldim 😂😂 bu hafta full sportif takilicam ama stepperlara abanalim 🙃

bakalim yapcaz bisiler bende bu sabah arti geldim 🤣🤣🤣🤣
+ Kervanına beni de ekleeyiiin neeetcez arkadaşlar emnis duymadan halledelim bunu :sus:🤭🤣

Son düzenleme:
Canim ben lahana yemeginin sonunu yedim biraz erken kapattim arada yemeyince yarin icin de bamya yaptim buzlukta vardı.
Sen ne düşünüyorsun?
of hic bi fikrim yok benimde, zaten hem esime hem ogluma uygun bisi olsun diyorum onlarda cok sikintili yemek konusunda...napsam bilemedim... yalniz yasamak ne guzel dimi🤣

Back
X