• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Walk Challengelara Leslie dahil Nikinik Nikinik malum kovid + kış herkes dışarıda yürüyemiyor
Leslie dakikasını söylersen adıma çevirip ekliyorum listedeki çoğu arkadaşın normal adımlarında ek lesliesi var 🤩

Dk*1.5 dan hesaplıyorm adımı :)
Benim yine de yetismem cok zor 😂 mesela suan adimim 3254 🙈🙈 gerci bugun hicbir is yapmadım oglumla kanepede yasadik desem yeridir 😂

Haklısın canım, yani o an yemesek sonra zaten o istek te gidiyor hatta bekleyince açlık bile geçiyor.

instagramda bi kadin surekli kullaniyordu bu cumleyi. Tadini biliyorum bu yuzden yemeyecegim diye 😁
Oraya icimi dokemedim buraya dokeyim dedim.:KK70:

tadini bildigim icin yiyorum. ama bu guzel tadi kilo verdigim zaman doya doya yiyebilirim. Suan bunu yemek benim amacima hizmet etmiyor.🤗🤗
Ahahah biliyorum o kadini dokseydin keske icini 😂

Kızlar migrenden dolayı bugün sadece namarianın analizi yapabildim
Yeni ortakları
Yeni hedef listesini yarın yapacağım
Pazarteside A AKREPcg nin analizi yaparım 🤗yine o da çok iyi çıkar hiç artı gelmedi maşallah
Herkese iyi geceler ❤️
Iyi geceler 🤗 gecmis olsun tekrardan

Yeni ortakları
Pazarteside A AKREPcg nin analizi yaparım 🤗yine o da çok iyi çıkar hiç artı gelmedi maşallah
Herkese iyi geceler ❤️
Cok gecmis olsun kaptanim ya
, dinlen sen bol bol canimcim 🤗🤗🤗

Yeni ortakları
Herkese iyi geceler ❤️
eline sağlık canım dinlen inşallah geçer çabucak Allah rahatlık versin :KK200:

Ay yok birkac aydan sonra birakmistim takibi. Merak ettim acaba kilo aldi mi tekrar. Hesabi ayniysa gidip bakayim:KK55::KK48:
40lı hesap mı cnm 😄
Tadını bildiğin için yersin istersin bence de :D
A AKREPcg sen de harikasın maşallah tatlım 😍 senin menüleri de ben yazıorum defterime örnek olması için 😍😍😍

Yeni ortakları
Herkese iyi geceler ❤️
Geçmiş olsun lavanta yağı kullandin mi hic ya da kolonyası da iyi gelebilir baş ağrıları ve sakinleştirmede lavanta iyidir 🌿

12:50
2 yumurta ve 3-4 kasik yulaftan olusan omlet
Yarim kk peynir
3 zeytin

19:30

1 kase mercimek cobasi
1 kase Salata
3 kucuk dilim kitmali pide
( Eve gec geldigim icin maalesef aksam yemegi de gec oldu)

su : 1.5 litre ( 2 ye tamamlamaya calisacam)
Spor: 50dk de eliptik, 5.6 km bisiklet

mavimli mavimli
Afiyet olsun ortim, haklisin eve gec gelince böyle oluyor. Zaten evden calisma avantajini yakalamisken yaza kadar zayiflamam gerekiyor yoksa benim de yemek düzenim sasiyor disarlarda.

Back
X