• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaa çok şaşırdım buna halbuki gayet iyi gidiyorsun en fazla 1 hafta sarsılıyorsun sonra geri dönüyorun yoluna. Gerçi kafa yapısı ile çok ilgili iş beyinde bitiyor ne zman çok kararlı isen ozman bitiyor bu iş
Çalışıyordum o zamanlar ve hep 53-55 le başlayıp 48-50 ye inmek istiyordum🤨
Şimdiki kiloma bakınca şımarıklık gibi geliyor o kilolarda kendimi beğenmemek.🙄

Çalışıyordum o zamanlar ve hep 53-55 le başlayıp 48-50 ye inmek istiyordum🤨
Şimdiki kiloma bakınca şımarıklık gibi geliyor o kilolarda kendimi beğenmemek.🙄
Anladım canım olsun yaş ilerledikçe metabolizma vücut şarttlar hiç birşey aynı kalmıyor ki kilo aynı olsun 🤷 şimdi de çabayla dönersin o kiloya inşallah daha kıymetli olur değerni bilirisn bu kez 🤗:)

Canım ben senelerdir bikaç takımda bulundum hep sormak istedim ama asıl listeye bile kalamadan yarışmadan pes ettiğim için fırsatım olmamıştı.:KK70:

Takımın ismini değiştirelim bence “NÜ TAKIMI” olsun.😁

Bak bak tombiklik problemi olmadığı nasıl da belli🙄
Asıl tombik olunca bir normal bir sporcu sütyeni takıyosun ki sağdan soldan fışkırmasın. 😞😞

Cumaya kadar liste oluşturalım bence, spor grubundan esinlenip şöyle düşündüm.
No don atlet grubu:
Yes polar pijama grubu:
Saten gecelik sabahlık grubu 👀 1 kişi ama ekle 🤣🤣🤣

ayy ugur da diskalifiye oldu çocuk meğer küfür bombasıymış :63: gerçi çok eskiden atmış twitleri tartışılır da neyse
Burcucum barbaros sevdan bitti mi canısı sefa bana çok hitap etmiyor ama hoş çocuk sana yakışır :KK8:
Evet yaa 🙁 yazık oldu finale kalırdı
Barbicim kilo alınca biraz değişti yaa :D ama yine şampiyon olmasını isterim tabii 🤗
Vallahi hoş çocuk maviş göz kahve saç sık bi kombinasyon değil çok hoş geliyo :KK8:şöyle bi inceledim de oyy boyu da 1.87 miş o oyunda tikatimi çekti :D

Menüm
14.00: 2 kepçe kıymalı tarhana çorbası

16.15: 1 bardak ayran(200ml), bir küçük muzun yarısı

17.30: 3 kepçe kıymalı tarhana çorbası

Su:3 lt
1 büyük kupa rezene çayı
1 büyük kupa yeşil çay
Spor kaptanda

Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Cnm çok iyi hafif olmuş tarhana detoksu olmuş afiyet olsun 😘

Barbicim kilo alınca biraz değişti yaa :KK70: ama yine şampiyon olmasını isterim tabii 🤗
Vallahi hoş çocuk maviş göz kahve saç sık bi kombinasyon değil çok hoş geliyo :KK8:şöyle bi inceledim de oyy boyu da 1.87 miş o oyunda tikatimi çekti :KK70:
aynen canım Barbaros kilo alınca çok çirkinleşti ben de beğenmemeye başladım ama aynı şekilde sefa'yı da beğenmiyorum çünkü saçlarını yapıştırıyo 🤣🤣 en iyisi Uğur du bence ama o da gitti artık 🙃

aynen canım Barbaros kilo alınca çok çirkinleşti ben de beğenmemeye başladım ama aynı şekilde sefa'yı da beğenmiyorum çünkü saçlarını yapıştırıyo 🤣🤣 en iyisi Uğur du bence ama o da gitti artık 🙃
Bende çok üzüldüm teee 2012 yılındaki şeylermiş ergenlik kurbanı oldu 😑

Canım ben senelerdir bikaç takımda bulundum hep sormak istedim ama asıl listeye bile kalamadan yarışmadan pes ettiğim için fırsatım olmamıştı.:KK70:

Takımın ismini değiştirelim bence “NÜ TAKIMI” olsun.😁

Bak bak tombiklik problemi olmadığı nasıl da belli🙄
Asıl tombik olunca bir normal bir sporcu sütyeni takıyosun ki sağdan soldan fışkırmasın. 😞😞

Cumaya kadar liste oluşturalım bence, spor grubundan esinlenip şöyle düşündüm.
No don atlet grubu:
Yes polar pijama grubu:
Ben de alırım bi no don atlet 😂😂
Küçülmeye başlamıştır ama yaa direk onlar küçüldü bende kilo verince 🙈 yağ dokusu çok zatenn göğüste
Ay evet ya. Önce ordan gidiyor. 🤭

Barbicim kilo alınca biraz değişti yaa :KK70: ama yine şampiyon olmasını isterim tabii 🤗
Vallahi hoş çocuk maviş göz kahve saç sık bi kombinasyon değil çok hoş geliyo :KK8:şöyle bi inceledim de oyy boyu da 1.87 miş o oyunda tikatimi çekti :KK70:
Serhat :KK31: :KK31: oğluşuma benzetiyorum ben onu o yüzden onu tutuyorum 🤣🤣🤣

Tarhanayı çok seviyorum ya. Aşk yaşıyoruz kendisiyle 😂 Pek doyduğumu söyleyemeyeceğim ama 😂
artık idare edeceğiz bir kaç gün. Hafta sonunun acısı çıkacak 🤷‍♀️
Evet sen çok sık kıymalı tarhana içiyorsun ❤️ şahane bir besin bence içinde yok yok birde et ekliyorsun daha ne olsun 🤩

Back
X