• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah başımızdan eksik etmesin onları.
Afiyet, şifa olsun inşallah. Bende çok severim 🥰 ama eşim sevmez :işsiz:
Anneciğim sağ olsun ya. Elceğizleriyle yapıp yolluyor. Ben de gönül rahatlığıyla içiyorum. Oğlumla eşim de çok seviyor neyseki 🤭

Onlarda içiyorsa şahane banada annem verir hep Allah eksik etmesin iyiki varlar 🤗

275491C0-7A51-4BA6-B795-DC08CD990043.webp

Pain Killer Pain Killer ne oldu senin planlar, listeler 🤔
Canım bu listeyi kastediyorsun demi?
Bak 25 kasım için hazırlamışım bunu. 2 tanesini halletmişim diğerleri hala duruyor:KK43::KK43::KK43:

Bugün de yine çocuk al çocuk bırak çok yaptım ama geri kalan zamanda da burada don muhabbeti yaptım, işler yine kaldı.
yarın 1 aralık ve bana yine 25 kasımda şunları yapacaktın eeeyyy Pain Killer diye aplikasyondan mail gelecek😭😭😭

Eki Görüntüle 2730717

Canım bu listeyi kastediyorsun demi?
Bak 25 kasım için hazırlamışım bunu. 2 tanesini halletmişim diğerleri hala duruyor:KK43::KK43::KK43:

Bugün de yine çocuk al çocuk bırak çok yaptım ama geri kalan zamanda da burada don muhabbeti yaptım, işler yine kaldı.
yarın 1 aralık ve bana yine 25 kasımda şunları yapacaktın eeeyyy Pain Killer diye aplikasyondan mail gelecek😭😭😭
Tamam hemen bırakma kendini. Yavaş yavaş olacak. İlk başta sadece günlük 1 hedef belirle. Bir hafta boyunca bu şekilde ilerle. İkinci hafta 2 hedef belirle günlük.
Böyle böyle kendini gayrete getirirsin hem.
Mesela sonra kendini ödüllendir. En çok neyi seviyorsan artık. Örneğin ben kitap okumayı çok severim. Derim ki bugün şu işimi yaparsam 1 saat kitap okucam.
Sende bunu film izlemek veya oyun oynamak olarak da değiştirebilirsin🤗

Tamam hemen bırakma kendini. Yavaş yavaş olacak. İlk başta sadece günlük 1 hedef belirle. Bir hafta boyunca bu şekilde ilerle. İkinci hafta 2 hedef belirle günlük.
Böyle böyle kendini gayrete getirirsin hem.
Mesela sonra kendini ödüllendir. En çok neyi seviyorsan artık. Örneğin ben kitap okumayı çok severim. Derim ki bugün şu işimi yaparsam 1 saat kitap okucam.
Sende bunu film izlemek veya oyun oynamak olarak da değiştirebilirsin🤗
Öyle deneyeyim canım. Wc ve banyo koyayım İlk hafta her güne.

Ya ödüllendirmeyi zaten maşallah hergün yapıyorum kendime. Nefsim ne isterse o oluyor zaten. Hergün film izlerim, yemek olmasa ve ev pis olsa bile kahvemi alıp otururum telefonumun başına. Bana ceza lazım😞

Öyle deneyeyim canım. Wc ve banyo koyayım İlk hafta her güne.

Ya ödüllendirmeyi zaten maşallah hergün yapıyorum kendime. Nefsim ne isterse o oluyor zaten. Hergün film izlerim, yemek olmasa ve ev pis olsa bile kahvemi alıp otururum telefonumun başına. Bana ceza lazım😞
İşte bu ödüllendirme değil, alışkanlık oluyor. Sen kendini kısıtla. Mesela de ki işte bugün bu planımı yapmazsam film izlemek yok vs.
Bir nevi oruç gibi

Niyetliydim bugun

17.10
1 kase terbiyeli tavuk corbasi
1 porsiyon mercimekli bulgur pilavi🙄
Tursu 🙄

19.00
Yesil cay
Gun kurusu

21.15
1 madalina
Yarim elma
Yarim muz

Su az
Spor yok 🙄

@hawar
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım bence iyi menü
11:30
1 yumurta ve 2 kaşık yulaftan oluşan omlet
Yarım kk peynir
2 zeytin

19:45
2 kaşık mantı
Salata ve yoğurt

( yine eve çok geç geldim ve hemen mantı haşladım. Yarım porsiyon yiyecektim ama 2 kaşıktan sonra karar değiştirip salata yaptım)

22.00 çay yanında 2 hurma🤭

su : 1 litre
Spor: 5000 adım

mavimli mavimli
Çok iyi olmuş canım afiyet olsun mantı çok tehlikeli sırf hamur 🙈
Menüm
14.00: 2 kepçe kıymalı tarhana çorbası

16.15: 1 bardak ayran(200ml), bir küçük muzun yarısı

17.30: 3 kepçe kıymalı tarhana çorbası

Su:3 lt
1 büyük kupa rezene çayı
1 büyük kupa yeşil çay
Spor kaptanda

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam @amatordiyetci
Güzel menü canım 🤩
İyi akşamlar
Sabah
4yk müsliyi biraz sütle pişirdim

Öğle
1 rafadan yumurta
1buçuk dilim kepekli ekmek
1kk süzme peynir

Ara
Sütlü Şekersiz nescafe
3 küçük kurabiye
1 fincan yeşil çay

Akşam
4yk pirinç pilavı
1kepçe kuru fasulye

Su: 2lt
Spor

Kahvaltıları düzeltmene çok seviniyorum 🤗🤗
Ama bu kurabiyeler dünde vardı galiba bugünden sonra tartıyı kötü etkileyebilir dikkat edelim bence olmadı haftaya hafta sonu yine 1 2 nefsini körlersin 😘
Kahvalti 8 de iki yumurta, bir dilim esmer ekmek, kahve
Ara cay, 1 sürahi limonlu tarcinli, zencefilli su
Öglen 2 de bir kase yayla corbasi
Aksam 6 da yarim patates, yarim porsiyon somon baligi

Leslie var.
Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam
Pain Killer Pain Killer
Gayet güzel canım afiyet olsun 😍

İşte bu ödüllendirme değil, alışkanlık oluyor. Sen kendini kısıtla. Mesela de ki işte bugün bu planımı yapmazsam film izlemek yok vs.
Bir nevi oruç gibi
Teşekkür ederim canım benim🤗🤗🤗, bak sen sorunca şimdi tekrar başlama fikri doğdu ve iyi oldu. Yarından itibaren bu hafta hergün sadece 1 iş halledeyim. 👍

Back
X