- 29 Nisan 2016
- 2.943
- 11.474
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #381.181
Hesap detaylarından bilgilerinizi yazarsanız oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hesap detayları nerdeHesap detaylarından bilgilerinizi yazarsanız oluyor
TabiBu takıma girebilirmiyim
Hemn yapıp geliyorumTabiilk sayfadaki form örneğimizi kopyalayıp doldurup paylaşmanız bir de okudum kabul ediyorum demeniz yeterli
![]()
Hosgeldin semraADINIZ: semra
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2 / 9 ve 6
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:kısa süreli ama hangi takım bilmiyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:sağlıksız beslenme ve pkos
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME Nedeniniz sağlık için ve aynada kendimi güzel fit görmek için
Hoş buldum canım hedefler aynı bende 3 4 kilo vermek istiyorumHosgeldin semrabirlikte amacımıza ulaşacağız. Bende dün katıldım gruba ismim bahar.
![]()
HosgeldinizADINIZ: semra
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2 / 9 ve 6
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:kısa süreli ama hangi takım bilmiyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:sağlıksız beslenme ve pkos
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME Nedeniniz sağlık için ve aynada kendimi güzel fit görmek için
Hoş buldum canım hedefler aynı bende 3 4 kilo vermek
Aynen öyle bugün çok hırsla başladım ve 0 kaçmakla bu saat oldu. Zencefilli limonlu su yaptım bugün ve hiç açlık hissetmedim. 2 litre içtim. Tavsiye ederim. Hedefime 1 ay içinde ulaşmayı amaçlıyorum ve olacak.Hoş buldum canım hedefler aynı bende 3 4 kilo vermek istiyorum
İnşallah canm olacak bende gidip içeyim tarçınlı zencefilli limonlu suAynen öyle bugün çok hırsla başladım ve 0 kaçmakla bu saat oldu. Zencefilli limonlu su yaptım bugün ve hiç açlık hissetmedim. 2 litre içtim. Tavsiye ederim. Hedefime 1 ay içinde ulaşmayı amaçlıyorum ve olacak.
Hedef büyükHedef koyuyorum cuma günü 66 olacam inşallah
Merhaba :) bende diyorum yeni davet gönderdim üye çoktan koyu sohbette nasıl oldu diyorumBu takıma girebilirmiyim
Baktım yazan yok girdim burayaMerhaba :) bende diyorum yeni davet gönderdim üye çoktan koyu sohbette nasıl oldu diyorumhoşgeldin
![]()
Senin boy yaş kaç baharcımHedef büyükimkansız değil
Semracim benim hedef - 900.