Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlı canlı belgesel izliyorm desene 🤭
evet yaa sonra da düz çatı var beton oraya kedi çıkmış kuşları kesiyor hem saksağanlar hem kargalar gak gak gak arkadaşlarını çağırdı çete oldu resmen :D kedinin etrafında dönmeye başladılar kedi yerde sürtünerek kaçtı :D :D onun dışında güvercinleri izliyorum şapşikler :D durup durup birbirlerini kovalıyolar boğazlarını şişirip :D 1 de çift var koklaşan onlara sinir oluyorum :D

Sanal marketten alisverisim gelene kadar biraz stepper yapayim dedim bi yandan da chloe kol egzersizi actim ikisi bir olsun diye 🤭 nabiz anaerobik moda gecti bayadir olmamisti 150lerinnustune cikti yavasladim sonra su an tere battim dusa da giremiyorum market alisverisi gelcek diye kaldim boyle 😂
Ay ne güzel yapmışsın 2 katı kalori oh :rolleyes:

Ya gittiğim diyetisyen biraz sıktı beni listesi çok farklıydı sıkıldım belkide ama hep azimli oldum dünde yapmışken yedim ama bildiğim tek şey yeme düzeni değişmeden olmuyo if diyeti çok aklıma yattı herzamn saatlere uylabilir bu haftadan sonra if e ağırlık verecem
Hoşgeldin canım takımımıza
Ekmek plav yok muydu o yüzden mi sıktı?

Kuzular ne diycem, ayın 13 de bim markete spor aletleri Direnç bantları geliyor bu bacak arasında sıkıştırma yapmak için yuvarlak demir gibi varya ondan geliyor. Ben alicam sizede haber verim dedim. İnstagramdan sayfayı inceleyebilirsiniz😉
Sen de hoşgeldin cnm :)
Benim evde var onlardan ama yuvarlak olan bantlardan almayı düşünüyorum bir süre sonra

Yaa sizde de mi dinozor hayranlığı var 4 yaş sendromu galiba 🤭🤭
Trexxxx :confused::confused::rolleyes::rolleyes: kolay gelsin canım
Yaa eveet yeğenim de öyleydi 7 yaşına kadar hatta :D babası kitap almış hepsini tek tek sayıyor oyuncağıyla eşleştirmemizi istiyodu yapamayınca azarlıyodu :D pijamalar çantalar defterler herşey :D

Hoşgeldin canım takımımıza
Ekmek plav yok muydu o yüzden mi sıktı?
İlk hafta sabah öğle ekmek vardı ekmek yerine pilav vardı sonra 1 hafta sabah yulaf süt diğer öğünler çorba salata ayran sonra 3 gün 3 gün değişti sabah öğlen akşam yoğurt yulaf kabak meyve tarzı haliyle bırakınca geri geldi 1 2

İlk hafta sabah öğle ekmek vardı ekmek yerine pilav vardı sonra 1 hafta sabah yulaf süt diğer öğünler çorba salata ayran sonra 3 gün 3 gün değişti sabah öğlen akşam yoğurt yulaf kabak meyve tarzı haliyle bırakınca geri geldi 1 2
Hımm aşamalı bir diyetmiş :) peki yoğurt kabaktan sonra da sabah yulaf süte sonra da ekmekli menüye mi dönüyordu cnm? sen kabak kısmında mı sıkıldın

Hımm aşamalı bir diyetmiş :) peki yoğurt kabaktan sonra da sabah yulaf süte sonra da ekmekli menüye mi dönüyordu cnm? sen kabak kısmında mı sıkıldın
Doyurucu değildi canm hiç meyve bile yoktu mesela çorba tarifi veriyordu sabah yulaf süt 1 kaşık üzüm severek yiyodum sonra kabak çorbası mantar çorbası sadece o 2 kase sonra menüm değişti ama ekmek yoktu yine sabah 1 yumurta peynir arada kahve akşam çok az et ve salata vardı ama sabah ve aralarda biberiye çayını çok verirdi yine sabah su limon tarçın zencefil verirdi bazen aralarda yoğurt zencefil zerdeçal sütle de olur derdi

Bende
Sen de hoşgeldin cnm :)
Benim evde var onlardan ama yuvarlak olan bantlardan almayı düşünüyorum bir süre sonra
Kesin almalısın 4 aydır sıkı Bi diyet ve spor dayım ve o diren bantlarına çok şey borçluyum. Basen problemli Bi vücut yapısına sahibim. Çok iyi geldi. Birde trendyoldan at kılı fırça birde selülit kremi aldım acayip faydalı arkadaşlar. Bunları da tavsiye ederim.

Bugün menüm isveç diyeti 1. gündü biraz değiştirdim ama
Sabah 1 fincan sade türk kahvesi,3 iran hurması
Öğlen 3 haşlanmış yumurta,haşlanmış brokoli,1 domates
Ara türk kahvesi, yarım avuç leblebi
Akşam 6 küçük ızgara köfte, zeytinyağlı yeşil salata
3 fincan yeşil çay ve 1 fincan form çay ,3 lt su 30 dk leslie
Öpüyorum :KK15:
belmayne belmayne @reyyanK
Ay orticim İsveç diyeti deyince aklıma direk açlık geliyor 😂 ama sen sağlıklı hale getirmişsin. Güzel bence. 💞 Kaç gün yapacaksın.

Sagol canim pirasa yapiyorum ayikla yika kes dogra bi de temmuzdan beri yemek yapiyorum daha once hep hazir yyiyiodum elim yavas daha hallettim derken anca ocaga koydum bi saatte 🤣
Nam nam çok severim pırasayı😋 afiyet olsun canım. Bu hafta ekleyeyim ben de menüme 💞
canım toparlarsın sen listelerin çok iyi :KK66:
Di mi canım ya. Toparlarım valla. Ya hemen baskülde yansıyor ya sinir oluyorum. 😂 O kadar sağlıklı besleniyoruz az görmezden gelse ya vücut da😂

Back
X