- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #381.361

beni de artımdan dolayı kovalıya bilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben mercimek püresinden krep yapmıştım bir kez kahvaltıda canım gayet nefisti baharat ve zeytinyağını da unutmaBugun mercimek ekmegi yapicam. Icinde hic un yok. Deneyen oldu mu?
kaptancım form çayı da rahatlatıyor 3 gündür akşam içiyorum sabah saatlerinde herşey çıkıyor çok rahatladım vallaHerkese iyi haftalar kızlar dün geceden beri müthiş bir gaz sancım var uyuyamadım bile doğru düzgün hâlâ devam ediyorne yaptı anlamadım dün kahvaltı + balık vardı menüde yani gaz yapacak birşey yemedim balık yaparken balkonu açtım ondan üşüttüm galiba aklıma başka şey gelmiyor hiç böyle olmazdım intertten ne buldysam yaptım içtim denek faresi gibi biraz hafifledi o yüzden dün akşam hiç giremedim
![]()
Çok iyi canım tebrik ederimKızlar selam
16 ekimde basenimi ölçüp not etmişim. Unutmuştum. Bugün gördüm bir ölçeyim dedim. 4 cm incelemiş. Çok mutlu oldum.![]()
nasıl bi liste cnm? paylaşırsan faydalanmak isteyen olabilir sevinirizBen 2 günlük detox yapacam diyetisyenimin listesidir 2 günde 3 kilo diyo ama 1 de gitse iyi
olabilir tabi kiiiiDün 68 çıkınca tartıda diyetisyenimi aradım 1 ay daha devam etmek istediğimi söyledim ama bugün Bi tartıldım 66.9 dün 68.3 çıkmıştım dün akşam spor yaptım ve bol su içtim etkisi olurmu ki gecede
ay yazmışsın kusura bakma cnm teşekkürlerSabah ilk limonlu su kahvaltı yarım elma 1 salatalık 5 yaprak ıspanak nane limon ben ıspanak yerine roka maydanoz kullandım dopradım yedim şimdilik arada maden suyu öğle yeşil dedox çorbası tarifi de var arada Türk kahvesi akşam yine çorba
Çok geçmiş olsun canımHerkese iyi haftalar kızlar dün geceden beri müthiş bir gaz sancım var uyuyamadım bile doğru düzgün hâlâ devam ediyorne yaptı anlamadım dün kahvaltı + balık vardı menüde yani gaz yapacak birşey yemedim balık yaparken balkonu açtım ondan üşüttüm galiba aklıma başka şey gelmiyor hiç böyle olmazdım intertten ne buldysam yaptım içtim denek faresi gibi biraz hafifledi o yüzden dün akşam hiç giremedim
![]()
Teşekkür ederim canım. Kesinlikle önemli. Bi de benim popo ihtişamlı olduğu için küçülmesi çok hoşuma gittiÇok iyi canım tebrik ederimne kadar tartıları orada aqua olsak da santimler de çok önemli
Ay ne güzel canım. BuyursunKızlar kardeşimde katılacak artık aramıza
Popo ihtişamı candır boşverTeşekkür ederim canım. Kesinlikle önemli. Bi de benim popo ihtişamlı olduğu için küçülmesi çok hoşuma gitti![]()
Geçmiş olsun kaptanım, çok kötü bir ağrı biliyorum. Kendini sıcak tut, kısa zamanda geçer umarım.Herkese iyi haftalar kızlar dün geceden beri müthiş bir gaz sancım var uyuyamadım bile doğru düzgün hâlâ devam ediyorne yaptı anlamadım dün kahvaltı + balık vardı menüde yani gaz yapacak birşey yemedim balık yaparken balkonu açtım ondan üşüttüm galiba aklıma başka şey gelmiyor hiç böyle olmazdım intertten ne buldysam yaptım içtim denek faresi gibi biraz hafifledi o yüzden dün akşam hiç giremedim
![]()