Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese iyi haftalar kızlar dün geceden beri müthiş bir gaz sancım var uyuyamadım bile doğru düzgün hâlâ devam ediyor 😔 ne yaptı anlamadım dün kahvaltı + balık vardı menüde yani gaz yapacak birşey yemedim balık yaparken balkonu açtım ondan üşüttüm galiba aklıma başka şey gelmiyor hiç böyle olmazdım intertten ne buldysam yaptım içtim denek faresi gibi biraz hafifledi o yüzden dün akşam hiç giremedim 🙈
kaptancım form çayı da rahatlatıyor 3 gündür akşam içiyorum sabah saatlerinde herşey çıkıyor çok rahatladım valla :KK49:

Kızlar selam
16 ekimde basenimi ölçüp not etmişim. Unutmuştum. Bugün gördüm bir ölçeyim dedim. 4 cm incelemiş. Çok mutlu oldum. 🙃
Çok iyi canım tebrik ederim 🤗 ne kadar tartıları orada aqua olsak da santimler de çok önemli

Sabah ilk limonlu su kahvaltı yarım elma 1 salatalık 5 yaprak ıspanak nane limon ben ıspanak yerine roka maydanoz kullandım dopradım yedim şimdilik arada maden suyu öğle yeşil dedox çorbası tarifi de var arada Türk kahvesi akşam yine çorba
ay yazmışsın kusura bakma cnm teşekkürler :KK37:

Herkese iyi haftalar kızlar dün geceden beri müthiş bir gaz sancım var uyuyamadım bile doğru düzgün hâlâ devam ediyor 😔 ne yaptı anlamadım dün kahvaltı + balık vardı menüde yani gaz yapacak birşey yemedim balık yaparken balkonu açtım ondan üşüttüm galiba aklıma başka şey gelmiyor hiç böyle olmazdım intertten ne buldysam yaptım içtim denek faresi gibi biraz hafifledi o yüzden dün akşam hiç giremedim 🙈
Çok geçmiş olsun canım :( ayakların altına vicks sür oda iyi gelir Cherry Mom Cherry Mom :KK200:

Teşekkür ederim canım. Kesinlikle önemli. Bi de benim popo ihtişamlı olduğu için küçülmesi çok hoşuma gitti 😂
Popo ihtişamı candır boşver 😁kız yazın benimkiler de gitti hatta ilk kiloları popo ve bacaktan vermiştim evde yuruyemedikce geri geldiler ama karnım almadı şükür üst göğüsler yok oldu resmen 🙄🙈😭

belmayne belmayne Amor-a Amor-a Monica_ Monica_ hawar hawar Namaria Namaria A AKREPcg seyrekyagmur seyrekyagmur
kızlar benim yapmayı planladığım şekilde modifiye isveç diyetini size de yazayım belki yapmak isteyen olur :KK200:
1.günü dün yapmıştım
*hergün kahvaltı aynı : 1 fincan ya da kupa istediğiniz şekersiz kahve ve 3 küçük ya da 2 büyük hurma :)
gün içinde en az 2 lt su,2-3 fincan limon sıkılmış tercihen kuru naneli de yeşil çay
2. gün öğlen 150-200 gr hindi füme ya da haşlanmış tavuk göğüs,1 kase yoğurt
ara türk kahvesi, yarım avuç leblebi
akşam 6 küçük ızgara köfte,zeytinyağlı yeşil salata
3. gün öğlen 1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir,1 dilim tam buğday ekmeği,5-6 zeytin,yeşillik,domates
ara türk kahvesi,1 elma
akşam kıymalı ıspanak yemeği, ayran ve salata
4.gün öğlen 3. gün öğlen menüsü + 1 dilim daha beyaz peynir
ara türk kahvesi, 1 muz
akşam zeytinyağlı sote havuç,ayran ve yeşil salata
5.gün öğlen ızgara balık, zeytinyağlı yeşil salata,1 dilim tam buğay ekmek
ara türk kahvesi,3 ceviz
akşam 6 küçük ızgara köfte,haşlanmış brokoli ve yeşil salata

Geçmiş olsun kaptanım, çok kötü bir ağrı biliyorum. Kendini sıcak tut, kısa zamanda geçer umarım.🤗

Back
X