Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #381.381

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar artının içinde sabitleri öpeceğimGünaydın kızlar ben bu pazartesi sabit geldim ne gelen ne giden var bence bu da iyi cuma ya kadar full dikkat ederek eksiyi de görürüm inşallah
Ya evet tatlım bu aralar çok tıkandın52.8 geldim bi önceki hafta 52.3 düm insallah ödemdirBu hafta bi kampa girmek istiyorum diyet işine iyice eğilsem iyi olacak.
Süper o halde bu hafta zaten artı gelme şansın yok kırmızıyok arti degilim sanirsam da henuz wc cikmadim
tek avantajim cekirdek cig ve tuzsuzdu, kilomu etkileyecegini dusunmuyorum onun cok.
Hergün tartılıyomuyuz kızlar
Ya aynen öyle canım hatta benimde midem bulandı dedim ne alaka gaz mide bulantı senin gibi çıkartacaktım son dakika tuttum kendimi sonra belime vurdu ağrı yaptı falann cidden ne kötüymüşay kaptan cok fena o, ben grcen aksam fena oldum dedim ya, o aksam cok gazim vardi hatta gazdan cikarttigimi dusundum yani. barbunya gaz yapmisti bana da o gun. sen de usutmus olabilirsin. ayagini sicak tut cok gecmis olsun
Kronik mi ,Her seferinde farklı gösterdi tartı. O yüzden biraz bekleyeyim dedim paylaşmak içim. Ama en az bir kilo artı var. Öyle şok diyet falan yapmayacağım canım. Çorba yoğurt gibi bir şeyler yaparım. Cumaya artı gelmemek için elimden geleni yapacağım artık.
Canım benim kronik sıkıntım gaz sancısı.
Bol sıcak su ve rezene çayı bana çok iyi geliyor. Eğer geçmezse meteospazmyl diye bir ilaç var. O da iyi geliyor.![]()
canlı derslerden dolayı giremiyorum arkadaşlar maalesef artıyım
cuma:71,8
bu gün:72.6
fark: +800
ama hallederim
Sağol canım öyle yapıyorum sıcak su torbası koydum ayağımaCherry Mom kaptanım çok çok geçmiş olsun üşütmüşsün muhtemelen ayaklarını sıcak tut
beni de artımdan dolayı kovalıya bilirsin
Modifiye isveçselam canlar ben de artıyım 66.6 bugünama bu 4 gün de modifiye isveç diyeti yapıcam ve yapabildiğim kadar spor
Cherry Mom @reyyanK
Okudum ve şuan içiyorum canım çok sağolkaptancım form çayı da rahatlatıyor 3 gündür akşam içiyorum sabah saatlerinde herşey çıkıyor çok rahatladım valla![]()
Sağol kuzum viks yok evde ya sıcak tutmaya çalışıyorum
Hayırlısı olsun canım üzülmedin inşallah hamilelik için flanben bugün 59,2 geldim cuma 59,3 biraz gitmiş :) bide hastalandım dün bakalım cuma neler olacak![]()
Sporu ne zaman yapmıştın cnaım onun ödemi olabilir mi + 200 birşey değil ki bakarsın yarına -400 olur sen kendinden eminsen bir anda düşmesi kolay oluyor tabiki moral bozmak yokCuma: 60.700
Bugün: 60.900
Fark: +200
sıfır kaçamak, üstüne spor yaptım ki hafta sonu eksi gelirsem cumaya güzel bir eksiyle gelirim dedim. Emeklerime karşılık şuan artı değil güzel bir eksi görmem lazımdı.
Ama moral bozmuyorum, cumaya odaklanıyorum.
Evet ya ablamda bir kere olmuştuCherry Mom gecmis olsun kaptanim gaz agrisi fena ben acillik olmustum gaz agrisindan kendini sicak tutmaya calis
Aaa ben soğuk su metabolizmayı hızlandırır diye biliyordumKizlar ya dun instagramda birini gordum kendisi uyku egitmeni sanirim ve 6 ayda 24 kilo vermis kadinin dedigi : sadece 3 sey yaptim gunluk 3 3.5 lt su ictim ama sicaga yakin su ictim soguk ya da normal icmedim aksam yoğurda2 kasik pul biber koyup yedim ve yemeklerimi de genelde acili yedim...diyor kendileri bugun basladim ben sicak suya suan cok icemiyorum zaten baslarda mide bulantisi yapiyor sonra alisiyorsunuz diyor...hic deneyen var mi kendime bosuna iskence etmeyim![]()
Dikkat etmek lazim. Lojman ne lojmani kaptanim eslerimiz meslektas mi merak ettimEvet ya ablamda bir kere olmuştu
İnan bende dün içeride çocuk uyumuyor olmasaydı eşime acile gidelim derdim yerde yatıp ağladım ilk kez yaşadım bir daha üşütmem kendimi
Lojmanda merkezi sistem kaloriferleri köklüyorlar ev çok sıcak oluyor haliyle evde baya ince giyiniyoruz balkon faln acınca direk çarpıldım demek![]()
Sicak au yaglari yakiyormis valla soguk su bisi yapmiyor sanirim ben yaz kis buzdolabindan su icerim bi faydasini gormedimAaa ben soğuk su metabolizmayı hızlandırır diye biliyordumşaşırdım şuan. Sıcak sadece uyanınca limonlu ılık su derler
![]()
Çok sağlıklı ve dengeli duruyor canım normalde İsveç diyeti çok sağlıksız geliyor bana sırf açlık yabelmayne @Amor-a @nnurc @hawar @Namaria @AKREPcg @seyrekyagmur
kızlar benim yapmayı planladığım şekilde modifiye isveç diyetini size de yazayım belki yapmak isteyen olur
1.günü dün yapmıştım
*hergün kahvaltı aynı : 1 fincan ya da kupa istediğiniz şekersiz kahve ve 3 küçük ya da 2 büyük hurma :)
gün içinde en az 2 lt su,2-3 fincan limon sıkılmış tercihen kuru naneli de yeşil çay
2. gün öğlen 150-200 gr hindi füme ya da haşlanmış tavuk göğüs,1 kase yoğurt
ara türk kahvesi, yarım avuç leblebi
akşam 6 küçük ızgara köfte,zeytinyağlı yeşil salata
3. gün öğlen 1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir,1 dilim tam buğday ekmeği,5-6 zeytin,yeşillik,domates
ara türk kahvesi,1 elma
akşam kıymalı ıspanak yemeği, ayran ve salata
4.gün öğlen 3. gün öğlen menüsü + 1 dilim daha beyaz peynir
ara türk kahvesi, 1 muz
akşam zeytinyağlı sote havuç,ayran ve yeşil salata
5.gün öğlen ızgara balık, zeytinyağlı yeşil salata,1 dilim tam buğay ekmek
ara türk kahvesi,3 ceviz
akşam 6 küçük ızgara köfte,haşlanmış brokoli ve yeşil salata
Senlede mi aynı lojmandayız yoksa ankaradasın değil mi :)Dikkat etmek lazim. Lojman ne lojmani kaptanim eslerimiz meslektas mi merak ettim![]()
Yok ben cok uzaklardayimSenlede mi aynı lojmandayız yoksa ankaradasın değil mi :)
MSB oran canım
Tabi canımmm kuru popo da olmak istemem yaniPopo ihtişamı candır boşverkız yazın benimkiler de gitti hatta ilk kiloları popo ve bacaktan vermiştim evde yuruyemedikce geri geldiler ama karnım almadı şükür üst göğüsler yok oldu resmen
![]()
Valla çok güzel gözüküyor liste canım. Benim bu listeyi toparlamam bir haftayı alırbelmayne @Amor-a @nnurc @hawar @Namaria @AKREPcg @seyrekyagmur
kızlar benim yapmayı planladığım şekilde modifiye isveç diyetini size de yazayım belki yapmak isteyen olur
1.günü dün yapmıştım
*hergün kahvaltı aynı : 1 fincan ya da kupa istediğiniz şekersiz kahve ve 3 küçük ya da 2 büyük hurma :)
gün içinde en az 2 lt su,2-3 fincan limon sıkılmış tercihen kuru naneli de yeşil çay
2. gün öğlen 150-200 gr hindi füme ya da haşlanmış tavuk göğüs,1 kase yoğurt
ara türk kahvesi, yarım avuç leblebi
akşam 6 küçük ızgara köfte,zeytinyağlı yeşil salata
3. gün öğlen 1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir,1 dilim tam buğday ekmeği,5-6 zeytin,yeşillik,domates
ara türk kahvesi,1 elma
akşam kıymalı ıspanak yemeği, ayran ve salata
4.gün öğlen 3. gün öğlen menüsü + 1 dilim daha beyaz peynir
ara türk kahvesi, 1 muz
akşam zeytinyağlı sote havuç,ayran ve yeşil salata
5.gün öğlen ızgara balık, zeytinyağlı yeşil salata,1 dilim tam buğay ekmek
ara türk kahvesi,3 ceviz
akşam 6 küçük ızgara köfte,haşlanmış brokoli ve yeşil salata
Canım su konusunda farklı görüşler var. Sıcak diyen var soğuk diyen var oda sıcaklığı diyen var. Ben oda sıcaklığında içiyorum. Zaten bol bol içince muhakkak etkisi oluyor.Kizlar ya dun instagramda birini gordum kendisi uyku egitmeni sanirim ve 6 ayda 24 kilo vermis kadinin dedigi : sadece 3 sey yaptim gunluk 3 3.5 lt su ictim ama sicaga yakin su ictim soguk ya da normal icmedim aksam yoğurda2 kasik pul biber koyup yedim ve yemeklerimi de genelde acili yedim...diyor kendileri bugun basladim ben sicak suya suan cok icemiyorum zaten baslarda mide bulantisi yapiyor sonra alisiyorsunuz diyor...hic deneyen var mi kendime bosuna iskence etmeyim![]()
Dört kilo muKizlar hafta sonu arkadasim ugradi kahveye. Neyse benim tartiyi görünce tartildi (kendi zayiftir dikkat eder bayagi) ve dedi ki kendi tartisinda 4 kilo azmis ben tarti cok fazla tartiyormus![]()
Arkadaşın kilosundan mahçup olup sallamış olabilir miKizlar hafta sonu arkadasim ugradi kahveye. Neyse benim tartiyi görünce tartildi (kendi zayiftir dikkat eder bayagi) ve dedi ki kendi tartisinda 4 kilo azmis ben tarti cok fazla tartiyormus![]()
04-11 Aralık Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
mavimli
kirmizigitar
![]()
@seyrekyagmur
@AKREPcg
Hedef60kgolmak
![]()
belmayne
![]()
@Pain Killer
G gamzem23
@Namaria
@nnurc
@ummhnisa
@hawar
Nikinik
S Smr3535![]()
Yok maalesef ama zaten ne fark eder ki sonucta kilo vermemi gerekiyorArkadaşın kilosundan mahçup olup sallamış olabilir miyada yemek sonrası faln mıydı ne bileyim tartıdan tartıya 1 2 kg oynar ama 4 oynuyorsa ya seninki ya onunki bozuktur
evde deneyebileceğin sabit bir şey var mı ? Dambıl falan
Yazdım canm bulamazsan yazarımnasıl bi liste cnm? paylaşırsan faydalanmak isteyen olabilir seviniriz![]()