Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahahha tamam anlastik gel bizim kaani sev insallah yarabbim hayirlisiyla göstersin o günleri insallah.
tamam mehalim yat gülüm sen yarin isin var. öpüyorum kocaman.
ya kallisim gercekten simdi cok utandim.. cok hklisin ya ben nasil unuttum? benim gibi denetleyici olmaz olsun. kusuruma bakma kallisim ben menopozdayim canim yaaaa. bahanemde hazir

bende izninizi istesem .. eşim çoktan geldide link vereyim şunuda yazayım derken geçirdim vakti.. hepinize huzurlu geceler dilerim..

reyhan ablam aldın değilmi verdiğim linki..bir kaç mesaj üstte yada arka sayfada olması gerek sanırım...

ya kallisim gercekten simdi cok utandim.. cok hklisin ya ben nasil unuttum? benim gibi denetleyici olmaz olsun. kusuruma bakma kallisim ben menopozdayim canim yaaaa. bahanemde hazir

ablam estafurullah o nasıl söz.. ben zorluk çkseydim seslenirdim hiç kuşkun olmasın alkisalkisalkis sıkıntısız gitti diye sesimi çıkartmadım... sakın düşünme bile aklından filan geçirme..

valla ablam biz bu menapoz numaralarını artık yemiyoruz :roflol: bugün böyle diyorsun yarın sabah sizden neyim eksik henüz 28 yaşındayım ben dersin :roflol:

tamam reyhanablam insallah gelirim bellimi olur bizimkiler bazen giderler almanyaya bende durun benide reyhan ablamin yaninda indirin gecerken alin diyeyim oldu bu is
kallisim mehalim hadi allah rahatlik verin sizlere bende cikarim birazdan iyi geceler

iyiaksamlar sevgili takimcigim,
ben yokken iyi muhabbet donmus burda,tuhh kacirdim!
ama izledigim tek dizi olan yaprak dokumunu kacirmak istemedim...
canziye bugunku raporumu verip cikacagim musadenizle,

sabah : peynir,domates-salatalik,3 zeytin,2 dilim ekmek

ara:2 galeta biraz yogurt

oglen: 4 kofte,2 kasik barbunya,2 kasik pilav ,bol salata

ara: meyve(2 porsiyon)

ara: (erken kalktigm icin 2 ara yaptim) 1 galeta,bol su

aksam: 1 kepce corba,salata,1 dilim ekmek

gece: 1 meyve

aksam:

hosgeldin cikolatam. göbek dansi ögreniyorumda. birinci dersteyim. bacagin birini öne atip kalcayyi sallama. dur bakim becerebilecekmiyim .yok ya kabiliyet olmali insanda

olur valla neden olmasin ben cok isterim sonrada kaan az buyusun sizde bize gelirsiniz insallah
bende cikayim artik kizlar saat epey gec olmus

iyi akşamlar arkadaşlar ben bu gün çok yoruldum sporu abarttım heralde kiloma bakmadan bu bünye bu kadar hareketi kaldırmadı bugün dökülüyorum toplam 2.5 saat yürümüşüm bu gün 15 dakkada karın hareketleri bitirdi beni. gün byu ne yediğimide yaziyim bunları burada yazmak bana iyi geliyor kendimi diyetisyen kontrolünde zannediyorum .acıktığımda kendimi frenliyorum .sabah 1 bardak su 1 türk kahvesi ve 1kayısı sonra yürüyüş kahvaltıda semizotlu lor salatası 2 zeytin domates yeşil çay . öğlen 4 kaşık etli kuru fasulye 2 kaşık yoğurt 2 kaşık semizotlu sebzeli pilav. ikindin 1 elma 4tane çilek akşam 2 kaşık kuru fasulye 2kaşık yoğurt 2 kaşık pilav yemekten sonrada 4 çilek yaımşar tanede greyfurt ve portakal gün boyu bolca yeşil çay ve su .

bir saat yürüyüs yeter mersacigim. ilerde hergün ayni performansi gösteremezsin. ozamanda kilo vermen duraksar moralini bozar. az baslayip yavas yavas cogaltsan daha iyi olur kanimca . yediklerin güzel azda degil cokta degil. bir saat yürü ama hergün yürü. anladin degilmi canim? ama cok hirslisin bunu cok takdir ediyorum.a.s.

Back
X