• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eski yemek düzenim gayet normaldi. Hayatta nutella, cips yemeyen ben kendimi akşamları bunlarla otururken buldum🙈 Tammen duygusal ve strese bağlı. Ki normalde cipsten, nutelladan tiksinen insanım nasıl her akşam böyle şeyler yediğimi inan ben de bilmiyorum. Kendime bunu niye yaptım bilmiyorum...🤷🏻‍♀️😬🤮
Ama ders oldu ne güzel,şimdi bir daha zayıfladığında ne yapman gerektiğini biliyorsun. bence gene yapabilirsin çok uçurum kilo yok 🤗

Eski yemek düzenim gayet normaldi. Hayatta nutella, cips yemeyen ben kendimi akşamları bunlarla otururken buldum🙈 Tammen duygusal ve strese bağlı. Ki normalde cipsten, nutelladan tiksinen insanım nasıl her akşam böyle şeyler yediğimi inan ben de bilmiyorum. Kendime bunu niye yaptım bilmiyorum...🤷🏻‍♀️😬🤮
Canım çok fazla artın yok aslında. Zaten hızlı alınan vücudun alışık olmadığı kilolar hemencecik gidiyor. 🙏
Sen listedeymiş gibi başla bence burda paylaşımlarına. Yoksa insan kısır döngüye giriyor. Aldıkça mutsuz oluyor mutsuz oldukça da yiyor. Ne güzel fark etmişsin. Hemencecik gider inşallah onlar 💞

Aaaa bu tarafta olunca çarpı mı oluyo bilmiyordum dikkat ederim artık canm
Menüler diğer sayfaya yazılıyor. Ki bende Menüleri kontrol ederken diğer sayfaya bakıyorum. Burada görmem çok zor. Mesajlar arasında kaynar😊

Son düzenleme:
Cherry Mom Cherry Mom kaptancım benim iştahım aşırı arttı yaa dün akşamdan beri ve artı gelicem kesin cuma günü :KK53: ben de izne ayrılmak istiyorum birkaç hafta en azından :(
200 300 gr gitmesinden de yoruldum sebebi zaten akşam atıştırmalıklarım menüme yazmadığım :KK61:
Şöyle bi kendimi toparlayıp dönüp haftada 1-2 kg vermek istiyorum :dua:

Back
X