Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun iyi gayet kuzum 👍

+1 sebebi olur yani çiğköfte tuzu sonra cuma buradaa😅

🙈 ketendi o yahuu :KK70:

Ooo çok sevindim kuzum 😍o zaman ortiler 1. Biziz ikinci kimm:KK53:

Cumayı düşün orti cumartesi odulleniriz 🤣

cumartesi odulleniriz 🤣
Ben bu gazla iki hafta odul falan da yapmam ortim 😂😂🤭

En kısa zamanda görünmez olman dileğiyle canım😂😂😍😍😍
Ya bana havalı gelmedi, zaten ibre yeşili gösteriyo normal dedikleri aralığa düşünce.
ben o bilgilerimi görmek istiyorum hep aşağıda, buyüzden tekrar değiştirdim zaten verilerimi😂😂
Ay bosver kendini 67 kilo yapmissin canisi ne gerek var 🥰

En kısa zamanda görünmez olman dileğiyle canım😂😂😍😍😍
Ya bana havalı gelmedi, zaten ibre yeşili gösteriyo normal dedikleri aralığa düşünce.
ben o bilgilerimi görmek istiyorum hep aşağıda, buyüzden tekrar değiştirdim zaten verilerimi😂😂
Ay alemsin ya😂😂
Ama niye böyle yapıyor ki çok saçma. Ben de görmek istedim orda bilgileri. Gerçi kilomu da arttıramam yani 😂😂
Ay o günleri görelim de 😂

ADINIZ:
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:85
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ ögretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2tane 10ve 6
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: doğumlardan sonra 9.takima dahil oldum uzun zamandır kk ye girmiyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hep kiloluydum ama bir yıldır çok yeme ve hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Astım KOAH diz ağrısı(romatizma)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık sorunlarım yaşla birlikte artıyor,artık kendimi güzel hissetmek kadın gibi hissetmek istiyorum,doya doya kıyafet almak istiyorum

ADINIZ:
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:85
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ ögretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2tane 10ve 6
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: doğumlardan sonra 9.takima dahil oldum uzun zamandır kk ye girmiyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hep kiloluydum ama bir yıldır çok yeme ve hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Astım KOAH diz ağrısı(romatizma)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık sorunlarım yaşla birlikte artıyor,artık kendimi güzel hissetmek kadın gibi hissetmek istiyorum,doya doya kıyafet almak istiyorum
hoşgeldiniz sağlıcakla kilolarımızı vereceğiz inşallah :KK200:

Benim de eniştem afyonlı onun annesi yapıyor arada bir de bulgurla yapıyor çok güzel oluyor gerçekten o dediğim yağsız bulgur katmerini de o yapmıitı ben çok seviyorum afyonun yemeklerini bir trabzonlu olarak😂😂
Yaa sen trabzonlu muydun bende sizin kuymak ve ekmeğinize bayılıyorum. Kısacık bir gezi yapmış 2 gün kalmıştık Trabzon da.

Yaa sen trabzonlu muydun bende sizin kuymak ve ekmeğinize bayılıyorum. Kısacık bir gezi yapmış 2 gün kalmıştık Trabzon da.
Beyaz ekmeğimizden bahsediyorsun dimi ya da mısır ekmeğinden mi😍hiç farketmez 😂ama trabzonun beyaz ekmeği hiçbir yerde yok cidden diğer yerlerde hep içi boş pasta gibi yemeye değmiyor yani😂ben de afyonun haşhaşlı katmerleri bükmeleri aşığıyım😍

Allahımmm sonunda ben de kilomu güncelledim hesap detaylarından ancak bu bu kadar ağır olmamalıydı!!!😭😭😭
Ne güzel yeşildeydim kırmızı oldum. Kendim ettim kendim buldum!🙈
Bir yerden baslamak o farkindalik bile guzel canim yoksa 80de de dur diyebiliridn iyi yönünden bakalim 🙃

Ay bosver kendini 67 kilo yapmissin canisi ne gerek var 🥰

Geçici olarak yaptım canım 🤭, alttaki yazımdan vazgeçemedim. 😂 Birkaç gün böyle böyle kalsın😍
o alt sınır- üst sınır sayı aralıklarını görmek beni motitive ediyor.😍

Ay alemsin ya😂😂
Ama niye böyle yapıyor ki çok saçma. Ben de görmek istedim orda bilgileri. Gerçi kilomu da arttıramam yani 😂😂
Ay o günleri görelim de 😂

O günleri görmen çok yakın canım😘, sen çok güzel gidiyorsun, nazarım değmesin🧿🧿🧿

Back
X