Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.TAKIM 102.ETAP

canzi3445 ( 81.0 /
reyhanxx54 ( 74.5 /
zenan25 ( 72.6 /
cedric ( 98.8 /
chocolategirl ( 83.2 / 82.7 / 0.5 / 0.60 % )
bijoux ( 73.5 / 73.4 / 0.1 / 0.13 % )
sportie ( 58.0 / 58.0 / 0.0 / 0.0 % )
xTABU ( 101.0 / 99.5 / 1.5 / 1.48 % )
siyahbeyazgunler ( 57.0 / 56.3 / 0.7 / 1.22 % )( yeni üye )
mersa ( 95.0 / ( yeni üye )
Mehalim ( 60.9 ) (kaçtı:) :roflol:
Kalliste ( 73.2 ) ( kardeşini yakalamaya gitttii:)) kaydirigubbakcemile

5:TAKIM TOPLAM KıLO:( 794.6 /

Son düzenleme:
arkadaşlar dün bir arkadaşım yaptığı diyetten bahsetti. çiğ diyet diye. doktoru vermiş ona ve çok güzel kilo veriyormuş bu diyetle. bu hafta pazara çıkıcam ve malzemeleri alıp başlicam inşallah. merak eden olursa yazabilirim.

bıjouxcum canımcım aman üzilme 100 gr bile ne kadar kıymetli biliyormusun sen :)) yavaş olsun ağır olsun ama olsun be güzelim . ve dediğin gibi şişkinliğin çok etkisi oluyor. Ben şişkinlik için yani ödem için bir çay içiyordum güzeldide neydi adııı dur bakım gelim yazim sana .

DOĞA - Phyto slim çayın adı

canım teşekkürler doğa nın o çaylarını biliyorum ama slim in şişkinliğie iyi geldiğini bilmiyodum. bir sonraki dönemimde alayım o zaman. ben DOĞA - Phyto Digest (sarı) kullanıyodum bi ara, bir arkadaşımın kilo vermesine çok yardımcı olmuş. çok kaçırdığınızda falan midenizi çok rahatlatıyor bilginiz olsun. burada bulamadım, istanbula gidince bakıcam yine.

xtabucum tebrikler, sonunda 2 haneli rakamları gördün ha :nazar: canım seni çok iyi anlıyorum. ben de 80 kiloyken 69 a indiğimde sevinçten baskülün fotoğrafını çekip takıma koymuştum. herkes ne gülmüştü ha :roflol::roflol:

bijoux canım tabiki merak ederiz bu bahsettiğin diyeti öyle diyip kaçma bizim gibi meraklı melahatlar ayrıntı isteralkisalkisalkis ay kallisim bu şak şakçıyı bende pek sevdim alkisalkisalkis

günaydın güzeller.. inşallah hepiniz güzel rakamlar görmüşsünüzdür mesajları okumaya sonra geleceğim öpüyorum kilo verenleri tebrik ediyorum..

mehalimcim cep telin açık demi canım ben biraz eşimle dışarı çıkacağımda saati belli değil sana haber veririm buraya gelip yazamazsam eğer.. ama excel kontrolü için mutlaka gelicem şekerim acelesi yok zaten bildirimin.. haydi öptüm hepinizi...

bijoux canım tabiki merak ederiz bu bahsettiğin diyeti öyle diyip kaçma bizim gibi meraklı melahatlar ayrıntı isteralkisalkisalkis ay kallisim bu şak şakçıyı bende pek sevdim alkisalkisalkis

mehalim arkadaşım 100 kiloyken bu diyetle 6-7 kilo veriyormuş. doktor kontrolünde tabi.

15 gün bu diyet, 15 gün 1500 kalorilik bir diyet yapıp devam ediyormuş sürekli.
diyet şöyle:

gün boyunca (saat farketmiyor):
3 su bardağı süt
3 kk peynir
2 su bardağı yoğurt
2 salatalık
5-6 yaprak marul
2 havuç
4 elma
1 büyük muz
2 büyük portakal

yeniyor. bunları gün içine dağıtıyorsunuz. 15 gün boyunca diyet dışına çıkmazsanız kilolar gidiyor. arkadaşım yettiğini, hiç aç kalmadığını ve sürekli yediği için de metabolizmasının hızlandığını ve tabi ki yanında 3 lt su içtiğini söyledi. denemeye değer buldum. var mı görüşü olan?

çikolatam üzülme en azından benim gibi 100 gr gitmemiş :roflol: biz de sonradan açılılırız canım benim :teytey:

hımm şimdi bijouxcum diyosunki hep sebze meyve türü yiyeceksin yani pişme durumu yok zaten ayy gün boyu meyva ile geçer mi bilmem ayrıca seninde dediğin gibi bunu uygulayan kişi 100 kilo civarı yani en azından kilo aralığımız çok farklı aynı şey bendede işe yarar mı bilmem işte:) Aç kalınacağını bende pek düşünmüyorum meyvalar doyurucu ancak bıkkınlık getireceğine eminim helde benim gibi lezzet düşkünü olunca:)
Sen denemeyi düşünüyor musun

mehalim , bijom..sagolun canlarim... ben zamaninda cok hizli kilo verirdim,onlarin hepsini geri aldim..aslinda bilerek yavas zayifliyorum diyebilirm..tekrar almak istemiyorum..benim icin onemli olan su verdigim kilo degil,geriye almadigim kilolarim...

bijoom bu diyet ancak sok diyet olabilir be canim...15 gun surdurulmesi zor olabilir gibime geliyor...
ama doktor verdiyse ne ala..:1closedeyes:

15 gün yemeksiz çok zor gibi gözüküor...yine de bilemem...bijocum regl misin sen şişlik falan dion...böle durumlarda vermen zor ve de alış bile gösterebilir tartı bu gibi durumlarda tartı 2 kilo fazla gösteriormuş...tartılma ölçüm yapma diodu doktorum

72.5 kilom kizlaaar hayirli cumalar guzel gunler olsun insallah biraz gecmise bakem kim ne kadar vermis ne etmis bakem geliyyom

günaydın arkadaşlar bu gün büyük gün bu sabah tartıya korkarak çıktım ama derin bir ohhhhhhhh çektim şu an itibabariyle 92 kiloyum arkadaşlarım .hepinize çok tşk ediyorum destekleriniz için iyiki bu siteyi bulmuşum ve iyiki 5.takıma gelmişim yaşadığım kötü olayların arasında bu bana ilaç gibi geldi hepinizi öpüyorum.

5.TAKIM 102.ETAP

canzi3445 ( 81.0 /
reyhanxx54 ( 74.5 /
zenan25 ( 72.6 / 72.5 / 0.1 / 0.13 % )
cedric ( 98.8 /
chocolategirl ( 83.2 / 82.7 / 0.5 / 0.60 % )
bijoux ( 73.5 / 73.4 / 0.1 / 0.13 % )
sportie ( 58.0 / 58.0 / 0.0 / 0.0 % )
xTABU ( 101.0 / 99.5 / 1.5 / 1.48 % )
siyahbeyazgunler ( 57.0 / 56.3 / 0.7 / 1.22 % )( yeni üye )
mersa ( 95.0 / 92.0 / 3.0 / 3.15 % )( yeni üye )
Mehalim ( 60.9 ) (kaçtı:) :roflol:
Kalliste ( 73.2 ) ( kardeşini yakalamaya gitttii:)) kaydirigubbakcemile

5:TAKIM TOPLAM KıLO:( 794.6 /

Zenanım hoş geldin bebeğim .

Mersa süper gidiyor canım tebrikler hep böyle diliyorum . Ya geçende soracaktım unuttum kullandığın herhangi bir destek ürün var mı acep

tabucum tebrikler cukulatam bijom SBG hepinize tebrikler canlarim devamini dilerim aman duraklama olmasinda azda olsa her hafta verin insallah
mehalim kacmis kardesi kalliste yakalamya gitmis he cok iyi herkeze merhaba tekrar

Back
X