• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom
Canım sizin aşı sonrası nasıl geçti?Oğlumun ateşi 38 e çıktı. Baya sıkıntılandı. Halsiz yatıyor öyle. Karnı da ağrıyor. Ben hiçbir aşıda böyle bir etki görmemiştim. Bu aşı mı böyle yapıyor acaba. Merak ettim sizde de benzer bişi oldu mu?
Gecmis olsun canim.biz de eylulde yaptirmistik 4 yas asisi ama bi sıkıntı olmamıştı.takipte ol ufak bi sogukalginligi falan varsa tetiklemistir asiyla beraber atesi.Allah sifa versin kuzuya

Cherry Mom Cherry Mom
Canım sizin aşı sonrası nasıl geçti?Oğlumun ateşi 38 e çıktı. Baya sıkıntılandı. Halsiz yatıyor öyle. Karnı da ağrıyor. Ben hiçbir aşıda böyle bir etki görmemiştim. Bu aşı mı böyle yapıyor acaba. Merak ettim sizde de benzer bişi oldu mu?
Allah sifa versin canim kuzuya 🤲🏻😔gecen de kaza gecirmisti ust uste geldi bagisikligi düşmüş olabilir canim bol c vit meyve falan yedirsen iyi olur insallah

Allah sifa versin canim kuzuya 🤲🏻😔gecen de kaza gecirmisti ust uste geldi bagisikligi düşmüş olabilir canim bol c vit meyve falan yedirsen iyi olur insallah
Ahh keske. yer insallah.cocuklar azcik hastalansin iyice yemekten düşüyor 😕hasta olmasin hicbi kuzu

Cherry Mom Cherry Mom
Günaydın canım
Geçmiş olsun ya bizde olmadı öyle bir etki genelde diğerlerinde yapmıyorsa yapmaz derler aslında hasta oldu aşıya mı denk geldi acaba canım

Cherry Mom Cherry Mom

Cok gecmis olsun belmayne. Allah esirgesin yavrularimizi. Ne asisi oldunuz ki

Ben maydanozlu limonlu su iciyorum😊
Bugun saat 16 da tek ogun yiyecegim. Annem yoresel bir yemegimizi yapiyor🤤

Eklentiler

• D763B5A5-6C69-4AC5-859B-52F75CF1FDEC.webp
    D763B5A5-6C69-4AC5-859B-52F75CF1FDEC.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 21
Evet canım ya. Üst üste geldi bu ara. Yoruldu yavrum. Pek iştahı yok ama kuruyemiş yiyor. İnşallah güç kuvvet olsun. 🙏
Günaydın canım
Geçmiş olsun ya bizde olmadı öyle bir etki genelde diğerlerinde yapmıyorsa yapmaz derler aslında hasta oldu aşıya mı denk geldi acaba canım
Bilmiyorum ki yaa☹️ Diğer aşıları hep hafif atlattı. Bu biraz ağır aşıymış sanırım. Şimdi daha iyi. Ateş düşürücü verdim.
Cok gecmis olsun belmayne. Allah esirgesin yavrularimizi. Ne asisi oldunuz ki
Allah razı olsun canım. 💞 1. Sınıfta oldukları aşıyı 4 yaşa çekmişler canım. Onu oldu.

15 -22 OCAK HEDEF SONUÇ TABLOSU

🎯

Namaria Namaria belmayne belmayne Nikinik Nikinik Monica_ Monica_ ummhnisa ummhnisa yarimuhendis yarimuhendis A asilr balpamuk balpamuk Ceylansnn Ceylansnn muhursuzpusula muhursuzpusula tebrikler kızlar harikasınız 🎀🏆

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
85​
84.5​
♥️
68.6​
68​
❌
78.4​
78​
♥️
82.1​
81.5​
♥️
69.6​
69​
❌
65.35​
64.7​
♥️
76.5​
74.5​
❌
55.2​
54.9​
♥️
79.1​
79​
❌
58.6​
57,7​
❌
64​
63.5​
♥️
76.75​
75.8​
❌
70.4​
69.5​
♥️
65.3​
64.8​
❌
53.3​
52.8​
❌
60.4​
59,4​
❌
77.35​
76.8​
❌
77.3​
76.8​
❌
69​
68​
♥️
87,1​
86.5​
♥️

birsevgi birsevgi ortim yoksun ortalarda bende pek aktif olamıyorum ama seni hiç göremiyorum

Tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin bu hafta gelirsen menülerini yazarken beni etiketle olur mu canım

Z Zeze34 canim ortin Tempus Tempus da ana listeye girdi orti kazananlarini açıklarken pasif ortileri belirtiyorum bu hafta senden de daha cok katilim görelim canim hergun ortiler birbirine yorum yapinca cok daha iyi oluyor sen de ana listedesin ortini yalniz birakma haksizlik olmasin 🥰

Canlar ortaklık takımın bel kemiği lütfen aksatmayın birbirimizi motive etmeyeceksek çıkalım bireysel diyet yapalım değil mi bunu yapamadığımız için buradayız o yüzden birlik beraberliğin gücünü sonuna kadar kullanmak lazım 🤗

Ortaklar menüleri mutlaka etiketlesin
Spor yapılmışmı yapılmamış mı yoksa teşvik mutlaka yapılsın 🤩
Suyu yeteri kadar içmiş mi vs gibi konularda yönlendirme yapalım hiç olmadı iiyi menüde yüreklendirelim bu işin temelinde gaz var 🤭 :)

Bugün karşımızdaki arkadaşımızı bizi kaldırır motive ederiz yarın modumuz düşükken başkası gelir bize destek olur bir bakmışsınız böyle böyle vermişiz kiloları ♥️♥️

📢DUYURU📢

Arkadaslar biliyorsunuz ki takimimizda yillardir suregelen ortaklik sisteminin motivasyonumuz uzerinde cok onemli etkisi var Hoppa

Bu minvalde daha iyi bir 5. Takim icin Cherry Mom Cherry Mom kaptanimizla yaptigimiz istişareler sonucu pasif uyelerin ortaklarinin da motivasyon kaybi yasadigini gozlemledigimizden dolayi 2 haftalik duzenlenen ortaklar tablosunu haftalik değiştirmeye karar verdik. Boylece o hafta aktif olmayan ortisini yalniz birakan arkadaslari gozlemleyip diger hafta yeni tabloda eslestirmeyecegim.

Ricamiz sadece aktif olmaniz kural mahiyetinde dusunmeyelim gene bizlerin iyiligi ve daha motive olmamiz hedeflerimize daha kolay saglicakla ulasmamiz icin. Arka planda başta kaptanimiz Cherry Mom Cherry Mom kaptan yardimcilarimiz Mehfam Mehfam Nikinik Nikinik ve nacizane benim cabalarimiz var gercekten, bu takım hepimizin tum uyelerin cabasi emegi var zaten. Biz kuşlar yuvadan fit ve mutlu bir şekilde ucup gitsin diye her şey :KK74:

Velhasil her cuma ortaklik sonuclarini aciklayip cumartesi yeni ortaklari belirleyeceğim inşallah 💞 gelecek haftadan itibaren başlıyoruz.

belmayne belmayne S Suskunhanim yarimuhendis yarimuhendis Monica_ Monica_ hawar hawar A asilr balpamuk balpamuk Tempus Tempus Z Zeze34 DeryaOnDiet DeryaOnDiet Ceylansnn Ceylansnn Pain Killer Pain Killer birsevgi birsevgi azaydidem azaydidem muhursuzpusula muhursuzpusula M miraysu_ S Smr3535 Amor-a Amor-a

son söz: herkes ortisine sahip çıksın:rolleyes:

📢DUYURU📢

Arkadaslar biliyorsunuz ki takimimizda yillardir suregelen ortaklik sisteminin motivasyonumuz uzerinde cok onemli etkisi var Hoppa

Bu minvalde daha iyi bir 5. Takim icin Cherry Mom Cherry Mom kaptanimizla yaptigimiz istişareler sonucu pasif uyelerin ortaklarinin da motivasyon kaybi yasadigini gozlemledigimizden dolayi 2 haftalik duzenlenen ortaklar tablosunu haftalik değiştirmeye karar verdik. Boylece o hafta aktif olmayan ortisini yalniz birakan arkadaslari gozlemleyip diger hafta yeni tabloda eslestirmeyecegim.

Ricamiz sadece aktif olmaniz kural mahiyetinde dusunmeyelim gene bizlerin iyiligi ve daha motive olmamiz hedeflerimize daha kolay saglicakla ulasmamiz icin. Arka planda başta kaptanimiz Cherry Mom Cherry Mom kaptan yardimcilarimiz Mehfam Mehfam Nikinik Nikinik ve nacizane benim cabalarimiz var gercekten, bu takım hepimizin tum uyelerin cabasi emegi var zaten. Biz kuşlar yuvadan fit ve mutlu bir şekilde ucup gitsin diye her şey :KK74:

Velhasil her cuma ortaklik sonuclarini aciklayip cumartesi yeni ortaklari belirleyeceğim inşallah 💞 gelecek haftadan itibaren başlıyoruz.

belmayne belmayne S Suskunhanim yarimuhendis yarimuhendis Monica_ Monica_ hawar hawar A asilr balpamuk balpamuk Tempus Tempus Z Zeze34 DeryaOnDiet DeryaOnDiet Ceylansnn Ceylansnn Pain Killer Pain Killer birsevgi birsevgi azaydidem azaydidem muhursuzpusula muhursuzpusula M miraysu_ S Smr3535 Amor-a Amor-a

son söz: herkes ortisine sahip çıksın:rolleyes:
Cok iyi dusunmussunuz canim 👍

Cherry Mom Cherry Mom
Gecmis olsun canim. Bugun ve yarin gozun hep uzerinde olsun. Umarim hersey yolunda olur. Saglikla atlatsiz yavrun asinin etkilerini.

Back
X