Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay kıyafetlerde ne pis pahalanmış. kilo vermek daha masrafsız :halay:inşallah seversiniz beni kaynaşa kaynaşa kilo veririz bol bol. teşekkür ederim beni aranıza aldığınız için.
Hosgeldin canim 🤗 sen sakrak bi giris olmus takimla cabuk kaynasacagina eminim 🤩
Annem saksılara marul soğan ekmiş,sürekli yeşillik yemeye çalışıyorum ama kalori olarak ayarlasam da karbonhidrat fazla oldu bugün😔 ben de kiraz sapı çayı içtim koca bir bardak🙊
Spora gelince gizli saklı 1300 zıp + 7500 adım = 260+ 75 =335 puan 10 da squat dersek 340
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Nikinik Nikinik
Orticim dun yoldu , anne evinde ilk gundu derken yorum yapmayim dedim spor guzel yemekler de oyle ama lokum biskuvi gibi kacamaklarini yapmayalım carsamba persembe bizim icin onemli 🤗😘

Almila ben bugün kafayı yedim hık mık diye gideceğim valla
Sabah kalktım yine kötüyüm dedim tansiyon dünden sorunu tespit ettim ya yarım limon değil sen git 1 limon sık 🙈 10 dk sonra bende bir uyuşma yattım kaldım Allah'ım yüksek tansiyon belliki bu sefer yerlerde gittim tuzlu ayran içtim 🙈🙈 gözüm açıldı ama baş ağrısı yine başladı tekrar limon :olamaz: eşime dedim bana bir tansiyon aleti al ben gidiciyim :KK48: o da dedi ki gözünü seveyim ben gelene kadar limonla tuzlu ayrandan uzak dur ahahhaha
Oyy canım. Noldu öyle. Tansiyon aleti gelince bir süre yazarak takip et muhakkak. Stres yorgunluk da çok etki eder tansiyona. Önemli bir şey yoktur inşallah 🙏
Yakaladı dedektif Gadget 😂
Gordum canim menude masallah bize yorgunluga ragmen yaptik egzersizlerimizi 💞🤸
İncelme cok onemli canim dogru yoldasın devam insallah 😍
Canım ben de seni tebrik ederim. O yorgunluğa yenilmedin yaptın sporunu helal olsun. Şimdi güzel bir uyku hakkımız 😂

Tam ayırt edemedim psikolojik sorun mu yoksa sıradan 4 yaş inatlaşması mı bilemiyorum bu yaşlarda takıntılar üst seviyelerde olabiliyormuş DeryaOnDiet DeryaOnDiet sormuşsun sanada yazmış olayım canım :)
Huylu bir çocuğum var takıntılı onların dışına çıkıldığı anda sinirleniyor bağırıyor ..
kesinlikle saç kestirmiyor şuan boris Johnson gibi birşey 😅
Banyo yapmıyor hemde tam 1 yıldır 🤯 kafayı ayrı lavoda kolları bacakları küvette tek tek emaneten üstün körü yıkıyoruz,öyle gir banyo yap olayı yok bugün ayaklarını yıkıycam diyorum kırk takla atıyorum ancak öyle 🙈
Tırnak kestirmiyor gece uykusunda kesiyorum..uzun ve pis kalmasını istiyormuş saçını yıkayıncada ohh miss gibi oldun dersem çok kızıyor off çöplük gibi kokuyorsun diyorum mutlu oluyor 👀
Bazı kıl detayları daha var böyle böyle her anı uğraştırmaca yani özetle gel oğlum çorabını giydireyim diyip rahatça giydirebilmişliğim yoktur hep birşeyler için oyun yapmam uğraşmam takla atmam lazım çünkü hep karşı çıkıyor giy derim giymez çıkart deerim çıkartmaz.
Benim ilk ve tek çocuğum ben anlayamıyorum aysuna dediğim gibi biizm de gitmemiz lazım belki ama gelde hastanenin kapısından sok 🙈 imkansız .... O da ayrı bir travma demem ondan
İlk etapta online danışabilirsen bile çok faydasını görürsün bence. Yani bu belirtiler yaşının özelliği mi yoksa gelmeye gerek var mı onu bile söyleseler kârdır.
İlk çocukta biz de demek ki çocuk böyle zor büyüyor diye düşünüyoduk. 2.olup da biraz büyüyünce normal çocuğun nası olduğunu görüp 1.nin anormalliklerini kabullendik:))
Ooo kaptanım olacam valla nasıl zayıfladım videosu çekip buranın bir veli nimet olduğunu da anlatıcam😂😂ilk videomu atayım size de haber vericem hemen😂😂
4gözle bekliyorum😍 nasıl zayıfladığını merak etmiyorum görüyoruz zaten ögleden sonra bir şey yemiyosun da seni merak ettim😂

İlk etapta online danışabilirsen bile çok faydasını görürsün bence. Yani bu belirtiler yaşının özelliği mi yoksa gelmeye gerek var mı onu bile söyleseler kârdır.
İlk çocukta biz de demek ki çocuk böyle zor büyüyor diye düşünüyoduk. 2.olup da biraz büyüyünce normal çocuğun nası olduğunu görüp 1.nin anormalliklerini kabullendik:))

4gözle bekliyorum😍 nasıl zayıfladığını merak etmiyorum görüyoruz zaten ögleden sonra bir şey yemiyosun da seni merak ettim😂
Keike tek beslenme şekliyle kilo vermiş olsaydım ama deniyoruz işte bakalım her şeyi ayrıntılı anlatırım atınca size de linkini paylaşırım ama muhtemelen mezun olduğumda çekerim😂😂

Tam ayırt edemedim psikolojik sorun mu yoksa sıradan 4 yaş inatlaşması mı bilemiyorum bu yaşlarda takıntılar üst seviyelerde olabiliyormuş DeryaOnDiet DeryaOnDiet sormuşsun sanada yazmış olayım canım :)
Huylu bir çocuğum var takıntılı onların dışına çıkıldığı anda sinirleniyor bağırıyor ..
kesinlikle saç kestirmiyor şuan boris Johnson gibi birşey 😅
Banyo yapmıyor hemde tam 1 yıldır 🤯 kafayı ayrı lavoda kolları bacakları küvette tek tek emaneten üstün körü yıkıyoruz,öyle gir banyo yap olayı yok bugün ayaklarını yıkıycam diyorum kırk takla atıyorum ancak öyle 🙈
Tırnak kestirmiyor gece uykusunda kesiyorum..uzun ve pis kalmasını istiyormuş saçını yıkayıncada ohh miss gibi oldun dersem çok kızıyor off çöplük gibi kokuyorsun diyorum mutlu oluyor 👀
Bazı kıl detayları daha var böyle böyle her anı uğraştırmaca yani özetle gel oğlum çorabını giydireyim diyip rahatça giydirebilmişliğim yoktur hep birşeyler için oyun yapmam uğraşmam takla atmam lazım çünkü hep karşı çıkıyor giy derim giymez çıkart deerim çıkartmaz.
Benim ilk ve tek çocuğum ben anlayamıyorum aysuna dediğim gibi biizm de gitmemiz lazım belki ama gelde hastanenin kapısından sok 🙈 imkansız .... O da ayrı bir travma demem ondan
Yatmadan son bi bakayim dedim bu mesajı atlamisim Cherry Mom Cherry Mom canim eskiden analarimiz bizim kafamiza tasla vurup zorla legende yikarlardi 😂
Saka bi yana Allah sabir versin canim ama yazdiklarin 4 yas sendromu gibi degil biraz daha otesi sanki insallah sakinlesir durulur zamanla pek de tatli insan kizamaz da masallah 🥰💞 ama bu zamanlarda mudahele etmezseniz ilerde buyuyebilir takintilar o yüzden bi uzmana danismak iyi olur belki canim 💞

Zezecim bugün senin için ekstrem bir durum olduğu için bişey diyemiyorum😕 Hayırdır neden sabahladınız böyle🙄
Bizim kız 2. Azı dişlerini çıkarmaya başladı 2 den sabah 8 e kadar uyumadı butun gece kucakta pış pış gezdirdim durdum. O uyudugunda da pert oldum tabi. 🥺🥺
Isten gel spor yap duş al oje sür mükemmel 👏👏👏 ben duş alabildigim gunü zafer sayıyorum.

DeryaOnDiet DeryaOnDiet canım birkac gün oruç tutmaya karar verdim. O yuzden tek ögün 😊

27 ocak
10 30 1 dilim ekmek 1 peynirli maydanozu omlet şekersiz çay

Ara az şekerli kahve

15 00 1 kase turşulu bir yemek

18 30 5 6 dilim yumurtalı karnabahar salata 2 dilim kepekli ekmek

21 00 Türk kahvesi az şekerli
1 buçuk litre su
Spor 3000 adım
Mehfam Mehfam Amor-a Amor-a
Karbonhidrat az protein kararinda guzel bir menü olmus. Arada bi de meyve olsa tam ideal menü olacakmis :)

Günaydın kızlar.
Mutlu Çarşambalar💞

Canım aslında çocuklar değil anormal. İlk çocuğun acemiliğiyle biz nasıl davranacağımızı bilemediğimiz için onlara yansıyor 😊 Biz tecrübesiz ana-baba, onlar tecrübesiz insan 🤭 kafa göz kıra kıra öğreniyoruz. İkinciler şanslı 😂 tecrübeli ana babanın eline doğuyorlar 😊
Bizim kız 2. Azı dişlerini çıkarmaya başladı 2 den sabah 8 e kadar uyumadı butun gece kucakta pış pış gezdirdim durdum. O uyudugunda da pert oldum tabi. 🥺🥺
Isten gel spor yap duş al oje sür mükemmel 👏👏👏 ben duş alabildigim gunü zafer sayıyorum.

DeryaOnDiet DeryaOnDiet canım birkac gün oruç tutmaya karar verdim. O yuzden tek ögün 😊
Canım Allah kolaylık versin. Uykusuzluk zor. Bir de emziriyorsun. Aman dikkat et kendine sussuz falan kalma💞

Aynen saçını uzun seviyor yıllardır saçların böyle çok kötü oğlum gözüne giriyor oğlum çirkin oldun oğlum diyorduk geçen es kaza saçların çok güzel oğlum dedim ayy dememle boynuma atladı teşekkür ederim annecim seni çok seviyorum demez mi ağladım resmen 🙈 çocuğun psikolojisini bozduk belkide çirkin oldun flan diye diye böyle duyunca çok hoşuna gitti yavrumun 😢
Oyy kuzum benim, Seviyor demekki uzun sacli olmayi.oluyor canim oyle, Bazen unutuyoruz inlarin da birer birey oldugunu.

Allah kabul etsin canim.
Disler zor cikiyor anlasilan, cok gecmis olsun canim. Cabucak ciksin inci gibi oldun disleriniz.

Günaydın kızlar.
Mutlu Çarşambalar💞

Canım aslında çocuklar değil anormal. İlk çocuğun acemiliğiyle biz nasıl davranacağımızı bilemediğimiz için onlara yansıyor 😊 Biz tecrübesiz ana-baba, onlar tecrübesiz insan 🤭 kafa göz kıra kıra öğreniyoruz. İkinciler şanslı 😂 tecrübeli ana babanın eline doğuyorlar 😊

Canım Allah kolaylık versin. Uykusuzluk zor. Bir de emziriyorsun. Aman dikkat et kendine sussuz falan kalma💞
Öyle değil canım. Psikiytrist anlattı bizzat, davranışla gelişen şeyler değil. Bir hastalık gibi düşünün dedi. Böbrek hastası olsaydı az su vermişimdir ondan olmuştur der miydiniz, aynı onun gibi, biyolojik bir hastalık olduğunu kabul edeceksiniz dedi. Yoksa ben de ilk yıllarımı sürekli kendimizde kusur arayarak geçirdim. Hiçbir işe yaramıyor bu düşünce. Yani 2. Ve 3.de tecrübelendim ama 1.de hâla zorlanıyor olmam tecrübesizlikten olmaz:)

Günaydın arkadaşlar

Geçmiş olsun diyelim bir an önce çıksında ikinizde kurtulun. Azılar da zor gerçeken çok CD’n yakıyor

ben de ikinci dönem işe başlıyacam kara kara onu düşünüyorum nasıl olacak nasıl yetişecek eve.
Bir abla ile anlaştık çocuğa bakacak ama diğer bütün iş bende bakalım ne olacak

Geçmiş olsun. Duş almak çok büyük bir lüks tabii, kutlarım seni:))

Back
X