Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar

Geçmiş olsun diyelim bir an önce çıksında ikinizde kurtulun. Azılar da zor gerçeken çok CD’n yakıyor

ben de ikinci dönem işe başlıyacam kara kara onu düşünüyorum nasıl olacak nasıl yetişecek eve.
Bir abla ile anlaştık çocuğa bakacak ama diğer bütün iş bende bakalım ne olacak
Allah kolaylıstırsın inşallah canım. İşe başlamak zor oluyor ama evden biraz farklı ortama girmek çok iyi geliyor aslında. Evdeki miskin havayı dağıtıyor.

Öyle değil canım. Psikiytrist anlattı bizzat, davranışla gelişen şeyler değil. Bir hastalık gibi düşünün dedi. Böbrek hastası olsaydı az su vermişimdir ondan olmuştur der miydiniz, aynı onun gibi, biyolojik bir hastalık olduğunu kabul edeceksiniz dedi. Yoksa ben de ilk yıllarımı sürekli kendimizde kusur arayarak geçirdim. Hiçbir işe yaramıyor bu düşünce. Yani 2. Ve 3.de tecrübelendim ama 1.de hâla zorlanıyor olmam tecrübesizlikten olmaz:)
Canım bu durum tabiiki çok farklı. Doğuştan gelen özel bir durum varsa o zamn durum elbetteki faklı işler.Ama ben kesinlikle hiçbir durumda kendini suçlama taraftarı değilim zaten. Çünkü anne baba da olsak insanız. Farklı özelliklerimiz var. Bunlar ister istemez yansıyor çocuklara. Kendini suçlamak değil ama kendini keşfetmek benim söylediğim. Mesela benim annem çok korumacı bir annedir. Hala öyle 🙈 Beş adım sonrasını hesap edip tedbir almaya çalışır 😂😂 onun bu tutumu doğal olarak bana yansıdı. Mesela hata yapmaktan korkan mükemmeliyetçi bir yapım var 🙃 Ben bunu oğluma geçirmek istemiyorum ama yıllar içinde gelişen huyları değiştirmek kolay değil. Bu durumu kabullenip kendimde değiştirmeye çalışmanın işe yaradığını fark ettim sadece. Ama dediğin gibi kendini suçlamak hiç işe yaramaz. O zaman da başka sıkıntılar gelişiyor daha çok bunalıyor insan. Valla çocuk yetiştirmek çok zor. 🥴 Allah hepimize kolaylık versin 💞

İyi geceleeer herkese nasılsınız kızlar
Ben izinde de olsam da forumdan ayrı kalamadım bulduğum fırsatlarda hemen giriyorum ki biraz yemeği kaçırdığımda takım aklıma gelsin ve vicdan yapayım 😂😂
Selam canım kesinlikle kalma aklında bir yerlerde burası olursa ipin ucu kaçmaz nasılsa döneceğini bilirsin ☺️

Sabah:-
3 yumurtalı soğanlı omlet
-1 parça keçi peyniri

Ara:
-1 yk fıstık ezmesi

Akşam:
-Peynir tabağı
-1 kase sütlü granola

Spor: 30 dk eliptik.

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan A asilr Nikinik Nikinik
Menün herzaman çok güzel canım, hiç kaçamak yapmıyosun maşallah ama hep aynı tarz beslenme kilo vermenin durmasına sebep olur mu acaba? Önümüzdeki haftalarda değiştirecek misin

Geçmiş olsun diyelim bir an önce çıksında ikinizde kurtulun. Azılar da zor gerçeken çok CD’n yakıyor
ben de ikinci dönem işe başlıyacam kara kara onu düşünüyorum nasıl olacak nasıl yetişecek eve.
Bir abla ile anlaştık çocuğa bakacak ama diğer bütün iş bende bakalım ne olacak
Inşallah gercekten çok zor. Keske bakan kişıye bir ortalıgı topla deseydin. Ben ilk bakıcıya demedigime pişman olmuştum. Ikincisiyle öyle anlaştım. .bakıcı işi çok zor inşallah iyi biridir.

Inşallah gercekten çok zor. Keske bakan kişıye bir ortalıgı topla deseydin. Ben ilk bakıcıya demedigime pişman olmuştum. Ikincisiyle öyle anlaştım. .bakıcı işi çok zor inşallah iyi biridir.
Benim önceki bakıcım arada yapıyordu,yani bizde insanız evi her zaman düzenli olamıyor
Öyle zamanla zamanlarda arada toparlardı çamaşır toplatır sererdi mesela
Bu bakıcım yaşça biraz büyük yani çok fazla değil ama büyük o yüzden çok fazla bir şey diyemem
Ben zaten insanlara bunu yap şunu yap diyemem

Ya kaptanım ben pazartesinden 200 gr fazla çıkıyorum 2 gündür 53leri gördüm diye sevinmiştim ama 54te kaldım regl zamanım diye mi oldu böyle anlamadım ki😕 Cherry Mom Cherry Mom
Canım 53 leri gördüysen yine elbet o rakam senindir sonuçta kaçamak olmadı merak etme bir şey ödem yapmıştır suyunı ihmal etme stres yapma olur öyle :KK200:

Back
X