Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasılsınız kızlar geçen gün buraya yazdıktan sonra elektrik gitti, geldikten sonra da unuttum girmeyi başka işlere daldım 🙈
Ben if beslenmeye başladım. 12-8 yapıyorum
Başka böyle beslenen var mı

Ben Ozmana kadar korurm umarım yaaa karantinayı fit geçirdim pandemi bitinci yine ortalıkta şişko dolaşmam inşallah :olamaz: :-)
Ya çok garip 1 gram veremiyorum bu hafta o yüzden biraz asıldım spora bakalım baya diyet modunada girdim 60 altını görme niyetim var ama vücut beni devamlı üstünde tutuyor 🤭🤭 kilo korumak süper ama benim mübarek bildiğin mıhlandı oraya :KK53:
demekki oturmuş canım o yüzde almıyosun da vermek de zorluyor bence iyi bişey ama zorlarsan gider elbet kalori acığı mekanizma sonuçta :rolleyes:

Ay yine zıp🙃 adet yaklaştı. Benim hassasiyet tavan yaptı. Leslie yi yaparken bile zorlanıyorum. Zıp yapmam için demir sütyen takmam lazım 🤭🤭
Ben ellerimi çapraz olarak koltuk altlarima koyup zipliyorum.obur turlu ziplayinca bacaklarimdan cok goguslerim agriyor 🤣 kutlesi buyuk olunca oyle:KK70:

Balikla pek aram yok. Kizartmasi saglikli degil firinda da sevmiyorum. Elektrikli izgqra aldim bugun ilk kez pisirdim tam istedigim gibi olmus. Artik haftada iki gun balik pisiririm. Sebzeyle de cok aram yoktu onu da arzum shake de yapiyorum. Yalniz salatalik+maydonoz+nane+limon karisimi cidden istah kesiyor. Iki gundur yapiyorum dun aksam yemek yemegi unuttum. Normalde erkenden acikirdim. Bugun de cok ac degilim. Bir de kabak detoksu var sanirim ondan yapmak istiyorum. Bir suru kabak aldim.

Balikla pek aram yok. Kizartmasi saglikli degil firinda da sevmiyorum. Elektrikli izgqra aldim bugun ilk kez pisirdim tam istedigim gibi olmus. Artik haftada iki gun balik pisiririm. Sebzeyle de cok aram yoktu onu da arzum shake de yapiyorum. Yalniz salatalik+maydonoz+nane+limon karisimi cidden istah kesiyor. Iki gundur yapiyorum dun aksam yemek yemegi unuttum. Normalde erkenden acikirdim. Bugun de cok ac degilim. Bir de kabak detoksu var sanirim ondan yapmak istiyorum. Bir suru kabak aldim.
cok güzel canım sağlıklı şeyleri yiyebileceğin kıvama getirecek aletler almışsın tebrik ediyorum :KK200:
ben de baya kabak aldım fırın mücver yapıcam yulaf ile haftasonuna :rolleyes:

cok güzel canım sağlıklı şeyleri yiyebileceğin kıvama getirecek aletler almışsın tebrik ediyorum :KK200:
ben de baya kabak aldım fırın mücver yapıcam yulaf ile haftasonuna :rolleyes:
Mecburen cok fazla sebze yok hayatimda. Sebze olmayinca siskinlik vs cok oluyor. Kefir mayasi buldum onunla da bi duzen girsin. Hep bagirsak mide problemleri yasiyorum kg da ondan gitmiyor. 1 ayda gidecek kg ben kac aydir burdayim.

Mecburen cok fazla sebze yok hayatimda. Sebze olmayinca siskinlik vs cok oluyor. Kefir mayasi buldum onunla da bi duzen girsin. Hep bagirsak mide problemleri yasiyorum kg da ondan gitmiyor. 1 ayda gidecek kg ben kac aydir burdayim.
Kefir annem de mayaliyor canim cok faydali dogal olani dedigin gibi sorunu tespit etmissin zaten gec olsun da guc olmasin elbet gider zaten kilon güzel o kilolarda vermek bizim kilolarda vermekten daha zorlar ama sorunlari tespit ettikten sonra çözümü bulirsan hepsi gider 👍

Bugün oglen markete girdim isterinde abimizin kopegi Şila vardı hamileymiş kiyamam 😂 hep besliyoduk da hamile olunca ona biseyler alayim dedim almisken is arkadaslarima da cikolata falan aldim kendime de dedim şu meyveli barlardan bakayim grupta yazilmisti baktim paket 250 cal. bi gittim geldim 🤣 en son dedim Almıla 4 bucukta pasa pasa elmani yicen alma 🙃 almadim valla kendimle gurur duydum

Back
X