Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün doğum günüm :) Ondan gelemedim pek :) İyiyim sağol sen nasılsın ? :KK74::KK74:
Mutlu yıllar sanaaa 🎂🍨 fit pasta bunlar 🤣
Dogun gunun kutlu olsun canim saglicakla nice mutlu huzurlu yillarin olsun 🤗🥳
Ayni canim ben de is guc yemek derdi dinlenicem simdi biraz 💞

Bugün oglen markete girdim isterinde abimizin kopegi Şila vardı hamileymiş kiyamam 😂 hep besliyoduk da hamile olunca ona biseyler alayim dedim almisken is arkadaslarima da cikolata falan aldim kendime de dedim şu meyveli barlardan bakayim grupta yazilmisti baktim paket 250 cal. bi gittim geldim 🤣 en son dedim Almıla 4 bucukta pasa pasa elmani yicen alma 🙃 almadim valla kendimle gurur duydum
hangi barlar onlar ya benim yediklerim en fazla 150 kalori oluyor onu da kahveyle beraber ara öğün yapıyorum çok sık olmamakla beraber :KK33:

Sagol canim evde gozume batan ye beni diye durten seyleri strecleyip buzluga atiyorum baska zaman yirim diye ama esime yedirecegim sonra :KK53:
Valla cok iyi yontem bende denicem🤭😂
Balikla pek aram yok. Kizartmasi saglikli degil firinda da sevmiyorum. Elektrikli izgqra aldim bugun ilk kez pisirdim tam istedigim gibi olmus. Artik haftada iki gun balik pisiririm. Sebzeyle de cok aram yoktu onu da arzum shake de yapiyorum. Yalniz salatalik+maydonoz+nane+limon karisimi cidden istah kesiyor. Iki gundur yapiyorum dun aksam yemek yemegi unuttum. Normalde erkenden acikirdim. Bugun de cok ac degilim. Bir de kabak detoksu var sanirim ondan yapmak istiyorum. Bir suru kabak aldim.
Su yesillik karisimi nasil bisey canim bende bi ara maydanoz yiyemesemde maydanoz kuru yapmistim senin yaptigin kilo verdiren bsey mi
cok güzel canım sağlıklı şeyleri yiyebileceğin kıvama getirecek aletler almışsın tebrik ediyorum :KK200:
ben de baya kabak aldım fırın mücver yapıcam yulaf ile haftasonuna :rolleyes:
Yulafli halini yapmistim cok onceden keisnlikle tadi ayni firinda yapmistim ben 🥰

Cumaya hazirlan o zaman canim 😂😂 yeni ortiler her hafta artik baglanmayacaksin kimseye şiirini sana armagan ediyorum 🙃💞
Sabırsızlıkla bekliyorum,eski ortilerimi gönlümün baş köşelerine koyarak🤩
Hosgeldin canim 🤗 sen sakrak bi giris olmus takimla cabuk kaynasacagina eminim 🤩

Orticim dun yoldu , anne evinde ilk gundu derken yorum yapmayim dedim spor guzel yemekler de oyle ama lokum biskuvi gibi kacamaklarini yapmayalım carsamba persembe bizim icin onemli 🤗😘
Haklısın balım😔 yarın detoks falan yapayım insallah
Günaydın arkadaşlar
Güne zıplayarak başladım. S Suskunhanim ın dediği gibi kaçak göçek ne kadar olursa:)
Ben de bı ara mutfakta 100 zıpladim 1000e tamamlamak istiyorum,kitap okuyacağım diye çocukları satabilirsem dedeye ananeye😅
Gunaydin kizlar.kac gundur bekledigim regl bugun sagolsun agridan kaldirmiyor beni.neyse buna da sukur🙄.
Kizlar basvuru yaptim 5 martta liste aciklanacak kimin duasi kabul olur bilinmez.icinizden bi gecirin yeter 🤗
Canım öncelikle gözün aydın😍 detoks sularından iç ki ödem hemen gitsin🤩
Başvurun da inşallah gönlüne göre bir yer olur ve çok çok mutlu olursun🤗🤗🤲🤲🤲
S Suskunhanim unutuyorum ben hep bakacagim en kisa zamanda.
Canım🤗🤗🤗🤗🤗
Bugün doğum günüm :) Ondan gelemedim pek :) İyiyim sağol sen nasılsın ? :KK74::KK74:
Banin bitmiş çok sevindim,hoşgeldin ve doğum günün kutlu olsun,nice güzel günlerin olsun 🥰🥰🥰

Valla cok iyi yontem bende denicem🤭😂

Su yesillik karisimi nasil bisey canim bende bi ara maydanoz yiyemesemde maydanoz kuru yapmistim senin yaptigin kilo verdiren bsey mi

Yulafli halini yapmistim cok onceden keisnlikle tadi ayni firinda yapmistim ben 🥰
Kg verdiriyor mu bilmiyorum da iki gundur istahimi kesti onu fark ediyorum. Dereotu tokluk hissi veren bi bitki maydonozda odem attiriyor

ne güzel canım restorasyon mu yapıyolar balkanlarda?
bizden de kontrole giden arkadaşlar var kosovaya falan istesem ben de gidebilirim ama istemedim lolişimi bırakamam sürekli diye :KK19:
Evet canım. İstanbulda yapıyorlar ama bazen yurt dışı da oluyor. Kosova da yapmıştı bir proje. Evet canım ya evde kedicik olunca uzaklaşmak zor. 😍
Ben ellerimi çapraz olarak koltuk altlarima koyup zipliyorum.obur turlu ziplayinca bacaklarimdan cok goguslerim agriyor 🤣 kutlesi buyuk olunca oyle:KK70:
Ay bugün leslie yi öyle yaptım resmen 🤭
belmayne belmayne Cherry Mom Cherry Mom sizler spor yaptım diye yazınca bende oğlumu uyutunca hemen leslie başladım şükür uyanmadan bitirdim
Oh ne güzel canım. Mis gibi hafiflemişsindir. Sen süper sporlar yapıyordun zaten. 💞💞
Bugün oglen markete girdim isterinde abimizin kopegi Şila vardı hamileymiş kiyamam 😂 hep besliyoduk da hamile olunca ona biseyler alayim dedim almisken is arkadaslarima da cikolata falan aldim kendime de dedim şu meyveli barlardan bakayim grupta yazilmisti baktim paket 250 cal. bi gittim geldim 🤣 en son dedim Almıla 4 bucukta pasa pasa elmani yicen alma 🙃 almadim valla kendimle gurur duydum
Vuuu süper irade. Ay Ablalarım annemden geliyorlar. Annem neler neler yollamış 🙈 senin iradenden bir miktar rica ediciğim önümüzdeki hafta için 🤭🤭
Nice nice yıllara canım. Sağlıkla sıhhatle sevdiklerinle inşallah.
Bende dünkü azmin aynısının bugün de gelmesini bekliyorum😂
Gelir sana kuzum. Ama azıcık da senin ona doğru gitmen lazım 😂😂
ablanlarla aynı şehirde misiniz canım:KK48:
Yok canım nerde.bir tanesiyle çok yakın yaşıyordık yıllarca. Görev icabı başka şehre gitti. Birini 4, ötekini 6 aydır görmemiştim. O kadar özlemişim ki 😍

Selam kızlar
Ablalarım geldi. 😍 Pek giremiyorum.
Orticim sen nasılsın Namaria Namaria
Oyy canim gözün aydin 🤗ablalarina selamlar 😍💞 abla candir ya ben de teldeydim az önce biz de guya yakiniz ama isten gucten ne o firsat buluyo ne ben 😂
Vuuu süper irade. Ay Ablalarım annemden geliyorlar. Annem neler neler yollamış 🙈 senin iradenden bir miktar rica ediciğim önümüzdeki hafta için 🤭
Canim ben de ablamla konusurken uc ceviz birkac kayisi götürmüşüm farkinda değilim 😂 yersin canim olculu yiyip ipin ucunu kacirmadiktan sonra sporla dengelrrsin insallaaah 😍

Back
X