Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hangi barlar onlar ya benim yediklerim en fazla 150 kalori oluyor onu da kahveyle beraber ara öğün yapıyorum çok sık olmamakla beraber :KK33:
Canim tadim miydi neydi tam da bakmadim markasina 100 gr 580 cal paket 30-40 gr dj iste 200-250 arasi bisey anlik hesapladim 🤣 tam bilmiyorum 150 de olabilir ama gene fazla canim 45 dk leslie de 280-300 cal yakiyorum yarisi bar olmasın dedim 😂

Kızlar bugün menüleri sporsuz bırakmayalım yarın ödeme karşın dinlenme günümüz veya hafif spor günümüz olsun 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️ cumaya birşey kalmadı 😎
Ay lafa dalmistim kaptanim hatirlattigin iyi oldu ben basliyorum spora 🤸🥳
Yarin da hafif yapcam insallah cumanin gelisi persembeden belli olurmus 👍🤣

Yaaaa ben ilk çarpıda bilerek yazmadım şehir dışından arkadaşlar geldi günübirlik. Sürpriz yapmışlar bize, fazla zamanları olmadığı için dışardan söyledik fastfood yedik maalesef 🙈 dünde unuttum yalan yok 🙈🙈🙈😂😂
Bugün Walk vardı sanırım, koşu bandı çıktı biraz brşaz piyasaya 👀bir de if yapmaya başladım
Canım kaçamakşo olduğunda bile aksatma bence öyle öyle yazmama lüksümüz varmış giibi oluyor yerken bile abartıyoruz
demekki oturmuş canım o yüzde almıyosun da vermek de zorluyor bence iyi bişey ama zorlarsan gider elbet kalori acığı mekanizma sonuçta :rolleyes:
Aynen bencede olacak canım bu hafta sınırları zorluyorum 🤗
belmayne belmayne Cherry Mom Cherry Mom sizler spor yaptım diye yazınca bende oğlumu uyutunca hemen leslie başladım şükür uyanmadan bitirdim
Harikasın canım çok sevindim
Ah ah ingilizce sınavım vardı bi tanıdığımızın yanına gelmiştim önüme tatlıyla kek getirdiler çok zorlanıyorum ben bu hafta böyle de yapılmaz ama yaaa😭
Ya evet bu hafta seni çok sınadılar ama karşılığını görüyorsun canım 💕
Bugün oglen markete girdim isterinde abimizin kopegi Şila vardı hamileymiş kiyamam 😂 hep besliyoduk da hamile olunca ona biseyler alayim dedim almisken is arkadaslarima da cikolata falan aldim kendime de dedim şu meyveli barlardan bakayim grupta yazilmisti baktim paket 250 cal. bi gittim geldim 🤣 en son dedim Almıla 4 bucukta pasa pasa elmani yicen alma 🙃 almadim valla kendimle gurur duydum
Bravo canım ama çok aklında kaldı isede alabilirsin o kadar zorlama kendini 🤩
Bugün doğum günüm :) Ondan gelemedim pek :) İyiyim sağol sen nasılsın ? :KK74::KK74:
Sağlıklı mutlu güzel yılların olsun canım
Selam canim naber gorusemedik 🤗💞
Görüşememiş ballarrr ayy hadi hemen kahveye koşun koşun :-) :-)
Selam kızlar
Ablalarım geldi. 😍 Pek giremiyorum.
Orticim sen nasılsın Namaria Namaria
Gözün aydın canım darısı başıma :mad:
belmayne belmayne ya gerçekten zor oluyor farklı şehirlerde olmak. biz ailecek dağınık durumdayız abim ablam farklı şehirdeler e ben afyondaydım şimdi ailemin yanındayım ama önünde sonunda bütün aile dağılıyor galiba ekmek parasına:KK43:
Of offff basmayın yarama :mad::mad::mad::mad:
kaptanım bugün ben tırt çıktım biraz :KK43:
Canım olsun sınav hafta normal
Yarın sabahtan yaparsan cumaya ödemi kalmaz bence akşama kalmasın yeter 🤗

Canim tadim miydi neydi tam da bakmadim markasina 100 gr 580 cal paket 30-40 gr dj iste 200-250 arasi bisey anlik hesapladim 🤣 tam bilmiyorum 150 de olabilir ama gene fazla canim 45 dk leslie de 280-300 cal yakiyorum yarisi bar olmasın dedim 😂
Evet bazı barlar çok aldatmaca oluyor zatn belli oluyor tadı tuzu çikolata şekerden güzel 🙄🙈

belmayne belmayne ya gerçekten zor oluyor farklı şehirlerde olmak. biz ailecek dağınık durumdayız abim ablam farklı şehirdeler e ben afyondaydım şimdi ailemin yanındayım ama önünde sonunda bütün aile dağılıyor galiba ekmek parasına:KK43:
Kesinlikle canım. Çok zor. Pandemi den dolayı daha da uzadı ara. Kavuştuk şükür. Allah tüm sevenleri kavuştursun 😍
Oyy canim gözün aydin 🤗ablalarina selamlar 😍💞 abla candir ya ben de teldeydim az önce biz de guya yakiniz ama isten gucten ne o firsat buluyo ne ben 😂

Canim ben de ablamla konusurken uc ceviz birkac kayisi götürmüşüm farkinda değilim 😂 yersin canim olculu yiyip ipin ucunu kacirmadiktan sonra sporla dengelrrsin insallaaah 😍
Söyledim canım onlar da sana çok selam söylüyor 😍 inşallah canım ya. Kaçsa da toparlarım allahın izniyle i. Yarını sağlıkla bir atlatayım da 🙏
Canım kaçamakşo olduğunda bile aksatma bence öyle öyle yazmama lüksümüz varmış giibi oluyor yerken bile abartıyoruz

Aynen bencede olacak canım bu hafta sınırları zorluyorum 🤗

Harikasın canım çok sevindim

Ya evet bu hafta seni çok sınadılar ama karşılığını görüyorsun canım 💕

Bravo canım ama çok aklında kaldı isede alabilirsin o kadar zorlama kendini 🤩

Sağlıklı mutlu güzel yılların olsun canım

Görüşememiş ballarrr ayy hadi hemen kahveye koşun koşun :-) :-)

Gözün aydın canım darısı başıma :mad:

Of offff basmayın yarama :mad::mad::mad::mad:

Canım olsun sınav hafta normal
Yarın sabahtan yaparsan cumaya ödemi kalmaz bence akşama kalmasın yeter 🤗
Ah canım allah kavuştursun.
Biz ablamla yıllarca birlikte yaşadık. Evlendikten sonra da hep yakın oturduk. Başka şehre taşınınca nasıl koydu anlatamam. Hala alışamadım.
Benim evim küçücük bir ev ve şu an 9 kişiyiz 😂 ama öyle özlemişiz ki kimsenin itirazı yok.🤭

27 ocak çarşamba
10.30
1 tane haşlanmış yumurta, kaşar süzme peyniri, salatalık, domates, 3 zeytin
öğlen yemeğine kadar arada 3 ceviz
14.00
140gr köfte, salata, 3yk yoğurt
18.15
1 havuç
su : 3lt
spor : 18 dk pilates = 36p( hiç içimden gelmedi)
Monica_ Monica_ Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Kakaolu sut nerdee ortim😂 menun yine dusuk kalori tam zayiflama diyeti tebrikler ortim cuma yine guzel sonuclar gelecek insallah
Ben bugun cok yogundum uzaktan calisiyorum. Bilgisayar basindan kalkamadim buraya da pek ugrayamadim
Son sinavin mi yarin? Insallah o da guzel gecer 🙏🏻

Kakaolu sut nerdee ortim😂 menun yine dusuk kalori tam zayiflama diyeti tebrikler ortim cuma yine guzel sonuclar gelecek insallah
Ben bugun cok yogundum uzaktan calisiyorum. Bilgisayar basindan kalkamadim buraya da pek ugrayamadim
Son sinavin mi yarin? Insallah o da guzel gecer 🙏🏻
Ortim kakaolu süt saatimde sınavdaydım o yüzden içmedim bugünü pas geçtim😂😂evet yarın son sınavım kurtuluyorum artık🤗

27 ocak

12:30 mantarli omlet, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek

15:00 1 turk kahvesi, 2 kare cikolata

20:00 4 kasik hindi sote, 2 kasik eriste 2 kasik yogurt

su: 2.5 litre
Spor: 5000 adim 50 puan

yarimuhendis yarimuhendis Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Menün çok güzel ortim bilgisayarın başında çalışmana rağmen adımların çok iyi👍🏻👍🏻

27 Ocak Çarşamba

12.30
2 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 10 fındık, beyaz lahana, turp, maydanoz

Ara: 1 avuç leblebi, 3 dilim armut

17.00: 1 kepçe yayla çorbası, 2 tabak zeytinyağlı kabak yemeği, 2 adet bulgurlu lahana sarması, 1 avuç elma kurusu

Su 2lt
Spor niki de

Cherry Mom Cherry Mom Namaria Namaria @_Reyyan
Canım dikkatimi çekti kahvaltıda beyaz lahana tüketmenin ekstra bir faydası varmı

Back
X