Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menün herzaman çok güzel canım, hiç kaçamak yapmıyosun maşallah ama hep aynı tarz beslenme kilo vermenin durmasına sebep olur mu acaba? Önümüzdeki haftalarda değiştirecek misin
Diyetisyenim yeniden aynı listeyi verdi aslında. Bu haftada ketojenik devam edelim dedi ama ben 1yk bile olsa rus salatası yiyerek ketoyu bozdum maalesef...🙈 Şimdi kaç güne ketosise girerim bir daha kim bilir...🙈

26 ocak
11.30
Peynirli 2 yumurtali omlet
3 zeytin
Yesil cay

16.00
Nescafe
2 gun kurusu
1 kare bitter ciklat
5 tane cig findik

19.00
3 catal firinda makarna
Ton balikli yesil salata buyuk kasede

Gun icinde
2 form cayi
1 sade soda

Su 2 lt
Spor
4 bin adim yuruyus
leslie bosned 30 dakika olan fitnes gibi
6 dakika zumba
10 dakika hit cardio (bunu yaparken resmen bittim🙈)
Cherry Mom Cherry Mom M miraysu_ Mehfam Mehfam
Masallah ortim super.. Menunde harika sporlarinda bende yarin asilayim spora ilham geldi senden :super:

Kg verdiriyor mu bilmiyorum da iki gundur istahimi kesti onu fark ediyorum. Dereotu tokluk hissi veren bi bitki maydonozda odem attiriyor
Yaa cok gzel bende bi deniyim kendilerini yiyemiyprum ama bızztt yapinca bi sekilde yutyorum😂
Aynen canim ben de zaten firin mucver yapcam yagda asla yapmam cok guzel oldu bi kere denedim cok saglikli ve lezzetli 🤤
Aynen canim afiyet olsun bende bi ara yine yapim canim cekti🤭😂
Masallah ortim super.. Menunde harika sporlarinda bende yarin asilayim spora ilham geldi senden :super:
Saol canim kesinlikle yap ben bgunde yaptim yarinda hafif yapicam katil bana 😍😍

27 ocak
Kahvalti
Sade omlet
Cay

Ara
Filtre khve

Ogle
Kasarli tost
Ayran

Ara
Ceviz 1 tane
Tuzlu fistik 7 tane
Maden suyu

Aksam
Firinda patates
Karnabahar yemegi

Su 1.5 lt
Spor yapamadim

Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
Öglenki tost ve aksam ki patates olmasaymis cok iyi olcakmis canim bide suyunu 2lt az icmemen senin yararina olur ortim 😉 sporda yarin bekliyorum🥰

26.01.2021

Sabah 07:00 (gece uyuyamadım bir türlü yine)

2 yumurtalı omlet
1 kkdan biraz fazla peynir
5 zeytin
Domates, salatalık
2 dilim ekmek

Akşam 16:30

3 orta büyüklükte köfte
1 dilim ekmek

Ara 20:30
1 sade türk kahvesi

Su: 2 lt

Spor henüz yapmadım ama birazdan yapıcam unutmamak için menüyü önden yazdım :) Yapınca bu mesajımı alıntılayarak eklerim :KK66:

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Pain Killer Pain Killer
Afiyet olsun canım, akşam menülerimiz aynıymış. Sporu bu hafta ben de yapamadım pek🙁
birsevgi birsevgi Pain Killer Pain Killer XXXX lerle dolarsa bu liste çıkartır bir dahada almayız amaaaaaa :110: saçınızı başınızı çekeyimde bi kendinize gelinnnn :KK4:
Kaptanım çocuk uyutmuyor geceleri, uyumasını beklerken sürekli uyuyakalıyorum. Ben hep onu uyuttuktan sonra yazardım buraya. Sabah gözümü panikle bir açıyorum sabah olmuş ve ben yazmamışım🙁
Buraya girme saatlerimi değiştirmem lazım sanırım.
muhursuzpusula muhursuzpusula ve Pain Killer Pain Killer ortiler kayiplara karıştınız :) nasılsınız nası gidiyor?
Canım ayarlayamadım zamanı. Ama menüler iyi gidiyor. Spor pek yapamıyorum. Ve su konusu büyük problem olmaya başladı. içemiyorum artık, susasam bile çok zor yudum yudum içiyorum. Limonlu su filan zaten sevmem ama normal su ile bazen ilişkimiz böyle oluyor. Aylarca içmediğim olmuştur daha önceleri hani dilin damağın kurur ama yine için almaz ya. korona döneminde de olmuştu şimdi yine başladı. Bu da tabi kilo vermemi durma noktasına getirdi.

hayırlısı artık eski düzene dönemeyince çok stres yaptım. Hiç olmadı bir süre alt listede kilo korumaya çalışırım.

27 Ocak Çarşamba menüsü
11.30 gibi
1h yumurta,2 dilim sucuk, 2 yk lor, 1,5 dilim tahıllı ekmek, yeşillik, 1 incir reçeli,3 ceviz

Ara nohut,fıstık

Aksam
4 köfte 4 patates (fırında)
2yk pirinç pilavı,salata

2 lt su(geldiğimden beri icemiyordum,bugün zorladım)
10000 adım 300 zıp= 100+60=160 puan

Nikinik Nikinik Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Ortim menun bugun gayet guzel. Aradaki nohut ve fistik miktarını yazmamissin ama olcuyu kacirmadigini dusunuyorum 😀
Cherry Mom Cherry Mom uyumadan bı öneriyle geldim🙈diğer takımlara baktım da şöyle adım sayısına en az puan sanırım bizde🙈 hem katılımı artırmak için puanı artırabilir hem de bı takımda gördüm(6. Takım galiba) her bir üye günlük 10.000 adım atmaya çalışıyor sanırım.Biz de böyle bı alt limit belirleyip günlük menü bildirimine eklesek?
Gunluk 10bin mi 🤔🤔

Afiyet olsun canım, akşam menülerimiz aynıymış. Sporu bu hafta ben de yapamadım pek🙁

Kaptanım çocuk uyutmuyor geceleri, uyumasını beklerken sürekli uyuyakalıyorum. Ben hep onu uyuttuktan sonra yazardım buraya. Sabah gözümü panikle bir açıyorum sabah olmuş ve ben yazmamışım🙁
Buraya girme saatlerimi değiştirmem lazım sanırım.

Canım ayarlayamadım zamanı. Ama menüler iyi gidiyor. Spor pek yapamıyorum. Ve su konusu büyük problem olmaya başladı. içemiyorum artık, susasam bile çok zor yudum yudum içiyorum. Limonlu su filan zaten sevmem ama normal su ile bazen ilişkimiz böyle oluyor. Aylarca içmediğim olmuştur daha önceleri hani dilin damağın kurur ama yine için almaz ya. korona döneminde de olmuştu şimdi yine başladı. Bu da tabi kilo vermemi durma noktasına getirdi.

hayırlısı artık eski düzene dönemeyince çok stres yaptım. Hiç olmadı bir süre alt listede kilo korumaya çalışırım.

Evet canım, aslında az çok bakıyorumda kendimi de inceleyince aşırı aşırı yemediğim sürece hatta karbonhidratlı şeyler içinde geçerli dozunda kararında yesende spor, aktivite vs olmadıkça birde su yeteri kadar içmeyince sanki kilo almış gibi aşırı artış gösteriyo tartı. Galiba yeme düzeni evet önemli ama kilit nokta su ve spor. İkimizde bu hafta birazcık spora vakit ayıramadık. Olsun en azından şöyle düşünmek lazım bu haftayı kendimizi yeniden toparlamak için böyle yaşadık ;) Bir hafta böyle oldu diye tüm diyeti yakmaya gerek yok ;)

Birde aslında insanın hayatında yaşadığı stres durumları vs lerde etkiliyor bence tüm düzenini, kendini hiç germe stres yapma illaki düzelecektir şuan bir süreç geçiriyodur. Birde uzun zamandır diyet yapıyosan sıkılmış olabilirsin o yüzden kendini aşırı zorlama ;)

9.30
Mantar sote
1dilim ekmek
5 zeytin
1kk peynir
Çemen

12.00
1avuç badem fındık karışımı

14.00
1dilim ekmek
2 küçük sucuk

18:30
2 köfte
2kaşık pilav
Cacık

20.00
kahve

su 1 bardak
Spor yok

muhursuzpusula muhursuzpusula
Ahh ortim çemeni görünce aklıma zahter geldi ne alakaysa :kk77: Dediğin gibi de su baya az olmuş ama düzelecektir bence inan kendine ;)

Gözün aydın canım.ben de aynı durumda olduğum için çook sevindim kavuşmanıza

Aah ah.insan doyduğu yerde hakkaten.
Teşekkür ederim canım💞 Keşke hep yakın olsak değil mi sevdiklerimizle🤗
Sporum yogam bitti size biraz gercek kesit atayim 🤪
Yoga yaptiran kizin da kedisi var full yaninda yatiyo ay bu kediler cok hos lolim de benle yapti 😂
Oyy çok tatlı yaaa.😍 Annemle babamın bir kedisi var ona çok benziyor. Bütün negatif enerjini almıştır. 🤗
belmayne belmayne gözün aydın canım
Bizde her biriniz bir yerdeyiz 2 yılda bir bir araya geliyorduk pandemiden dolayı oda olamadı bu yıl
Off off geçsin şu günler artık 🙏 sizin ülkeler de farklı sanırım ☹️

27.01

9.30
2 yumurta ile yesillikli omlet
3 kuru kayisi 5 zeytin 1 wasa

13.00
1 kase sebze corbasi
1 galeta

16.30
1 elma 3 ceviz 1 cb hind cev sutu

19.00
1 dilim somon (200 gr civari)
6 yk salata 1 galeta

20.30
3 ceviz 2 kayısı (ogunumde yok ablamla konusurken atistirmisim 🙃)

Su 2.5 lt
Spor 3900 adim 39 p.
30 dk leslie 2 mil 45 p.
25 dk yoga 38 p.
Topl 122 p.
belmayne belmayne Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Ay bu ablalar 😍 benimkiler de sağlıklı beslenme muhabbeti döndürüyorlar bir posta. Yok şöyle yedik, böyle yemedik, şöyle spor yaptık, şu saatte bıraktık. Sonra bir bakıyorum gece gece gofrete gömülmüşler 😂😂
Üstelik biri 54 diğeri 58 kilo 🥴
uzun sonra şuraları bi sarsimm bari özlenmiştir menülerim :KK53:

Sabah: 1haslama yumurta, yarım kk peynir, 2 zeytin,marul, 1 yk salça, 1 tk tereyağ, 2 büyük dl tava ekmeği

Ara: 3 ev kurabiyesi, süt

Ögle: 1 kase tarhana çorbası ( belmayne belmayne benden sana gelsin :-)), 1 kase ıspanak yemeği, yoğurt, 1dl ekmek

Akşam: İstavritt fırında, salata, 2 yk makarna

Su: çok fena belki 2 bardak buna el atıp as listeye cıkacagım

spor: 5250 adım yürüyüş

Cherry Mom Cherry Mom Namaria Namaria
Woooww yan masadan alevli meyve tabağı geldi. Çıstak Çıstak 😂😂😂
Şifa olsun canım 😍

Cherry Mom Cherry Mom uyumadan bı öneriyle geldim🙈diğer takımlara baktım da şöyle adım sayısına en az puan sanırım bizde🙈 hem katılımı artırmak için puanı artırabilir hem de bı takımda gördüm(6. Takım galiba) her bir üye günlük 10.000 adım atmaya çalışıyor sanırım.Biz de böyle bı alt limit belirleyip günlük menü bildirimine eklesek?

Puanların a takımda çok b takımda az olmasının bize bir artı eksisi aslında var mı sizce sonuçta spor olarak onlarla yarışsak evet ama herkesin sporu kendine biz kendi içimizde spor olarak yarıştığımız için ben hiç o yönden bakmamıştım diğer kızlarda dönerse oynama yaparız tabi
ha birde adım puanını yükselteceksek ona eş diğer tüm sporlarında puanları artmalı ki bir mantığı olsun tablomuzun ordada büyükce bir iş çıkabilir :)) :KK47:

adım konusu evet çok çok güzel 6 mı yapıyor ben 4 de görmüştüm galiba :) ya aslında uzmanlarında dediği birşey günlük 10.000
ama biz bunu ne kadar burada yapabiliriz şimdi başlıyoruz desem takımın yarısından bende saat yok bileklik yok olacak o yüzden katılım takım genelinde olmayıncada devam ettirilemiyor bu işle buna nasıl bir öneri getirebilirsiniz :110:

27ocak
10.00
Yarım simit
2kaşık kıymalı yumurta
1lokma ekmek üzerine çaykaşığı ucuyla tereyag ve bal
1d.peynir
1zeytin
16.00
Bundan sonrakiler çok temiz içerik değil. Anlayacağınız üzere misafirlikteydim. çeşit çok, porsiyonu az tutmaya çalıştım. Ya da eskiye göre yiyeceklerimin yarısını yedim diyeyim😊
Yarım kepçe yayla çorbası
7 8 minik kara lahana sarması
1 dilim börek
Yarım dilim kek
3 kaşık keşkek
Yeşil salata

Su 2lt. Spor 300 zıp.60p.
Mehfam Mehfam balpamuk balpamuk
Canım az da olsa yediğin karbonhidratların vücutta tuttuğu su çok fazla yani çok fazla ödem yapıyor kalorisini yağını bir tarafa bıraktım...
onların yanında pazartresi yanılmıyorsam +800 idin bunlar yendiğine göre o artı gitmiş öyle bunlara geçilmiştir yoksa durumlar fenaaa :KK47:

Back
X