canım su vücudumuz için nası nefes alıyoruz hava kadar önemli ama bir süreçtir bu suyu arttırmak zor değil kendine hatırlatıcı koyabilirsin en az günde 8 bardak minimum içmek gerekiyor
seyrekyagmur
aysunumuzun da aynı problemi var önceden de vardı bu su sorununu aşarsanız kilolar gidecek canlar hele 2 bardak falan çok az böbrekleri düşünün yazık yani sürekli gıda geliyor ama su yok :/
inşallah düzenleyelim
çok sağol canım

annenlerin kedisine desağlıklı bir ömür diliyorum onlar bizim canlarımız
ahahah çok tatlılar ya konuş konuş göfretleri götür kıyamam
bugünün şarkısı aşkını bir sır gibi senelerce sakladım olsun sana canım
canım önerin teoride çok güzel ama uygulamaya baklacak olursak bizim takım için diğer takımları boşver haftanın 3 günü walk challenge var zaten ama katılan 4-5 kişi çoğu zaman. bizim önce onu halletmemiz lazım.
Cherry Mom
in dediği gibi herkeste adımsayar akıllı bileklik de yok. bir de benim yaptıgım dans videoları yürüyüşten daha çok kalori yaktırıyor o zaman onların da puanını arttıralım olcak iyice karışır.
güzel düşünmüşsün canım ama uygulanabilirliği şu şartlarda yok maalesef rekabet iyidir ama 3 gün walk challenge ve 1 gün zıpzıp challenge takım içi rekabet için gayet yeterli fazlası da motivasyonu kırar diye düşünüyorum ben şahsen çoğu zaman ayıp olmasın katılmış olmak için katılıyorum challengelara yoksa kendi spor döngüm çok daha farklı
tabi ki bunlar benim görüşlerim diğer arkadaşlar ne der bakalım