Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olsun canım ekside olmak bile güzel sıkma canını :KK200:
Şu aralar iyi gitmiyor canım. Menüler ancak yerinde saymama yardımcı oluyor ki bu da güzel. Su ve spormuş zaten kilo vermemi sağlayan.
En azından bu dönemin alt listede olduğum zamanda olması güzel.🙂

Deryacım günaydın uykusuzluk çok ödem yapar bilirim eğer kahvaltı yapmadıysan ödeminin gitmesi için biraz seni bekleyebiliriz eksiye geçmezsin ama artın ne kadar düşerse bizim için avantaj olacaktır
Saat gec oldu diye az once kahvalti yaptim canim 😟 odemi azaltmaj icin karbonhidrati biraz azaltacagim. 2 dilim degil 1 dilim ekmek yedim mesela kahvaltida.

Almiloşum maşallah yaa nasıl bu kadar hızlı gitti yine...🧿🧿🧿 Bu hafta listeni takip edemedim hemen dönüp bakacağım menülerine. Hayvansal gıdayı mı kesmiştin sen bu hafta süt ürünlerini mi? Ben de artık sürekli protein yediğim için bir yerde duraklama yaşayacağımı düşünüyorum o zaman uygulayacağım senin o güzel listelerinden birini. Aklımda bu var!😍 Çok tebrik ederim canım balım.😍🥰💜

Tempus sana inanamıyorum!🙈 mucizevi şekilde ilerliyorsun😃 Geçen haftalarda da birden düşmüştün çünkü böyle. Gittikçe yavaşlar ya maşallahın var!😃😍💜🧿

Orticim yanlışlıkla menünü eklemişim alıntıya ama gördüm bence bir haftalık sonuç için gayet iyi -300!😃🧿💜

Menümü yazmamış olsam da sadece yorgunluk ve yoğunluktan.🙈 Asla kaçamak yapmadım, yapsam söylerim cezamı kesin diye😂 Dün yürüyüş bile yapmıştım oysa ki, sadece yazamadım.🙈

Harikasın ya bu kilolarda zordur öyle -800-1000’ler bravo sana ve azmine!😍🧿💜

Harikasın @nnurc !👏🏻😍🧿💜

Derya’cım takma kafana. Çok iyi bilirim uykusuzluk, yorgunluk, gerginlik ödem yapar. Çok normal senin içinde bulunduğun durum için... Toparlarsın haftaya merak etme. Haftaya olmazsa öbür hafta ama illa ki gidecek😃 sende misafir o kilolar😍🥰💜❤️💜
Acilen toplanmam lazim canim, suanki kilomda hic mutlu degildim. Biran once hamilelik oncesi kiyafetlerimin icine girmek istiyorum 😟.

sonunda oldu resmi yüklüyorum

Eklentiler

• 29.01.2021.webp
    29.01.2021.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 28
Gunaydin kizlar ve ortim -600 musmutlu bi sabaha uyandimmm

Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem @reyyan_
Tekrik ederim canım çok güzel 😍
Kızlar geçen hafta 57.9
Bu hafta 58:KK43:
Fark +100
Cherry Mom Cherry Mom @Nikinik
Hedef 57.7
+100 bişi değil canım. Hemencecik gönderirsin inşallah 💞
Kesinlikle ole 3 kupa form cay ictim tık yok😭

Ben onceden dukan yaptim ilk diyete basladigimda 2 ayda 15 kilo verdim o sekilde gzel kilo verince yine saf protein ara ara yapmak istedim bubdiyetimde verdigim 3 kilonun 2 kilosunuda safproteinle verdim gectigimiz 3 haftada malesef dun sonuclarimi aldim kolestrol baya yukselmis gecen aya gore ben zerotanin tedavisi goruyorum ruangutanin yan sanayisi gibi bsey🤭 sivilce tedavisi yani bu ilaclard kolestrolu artiriyo benim testlerde cok iyi cikmamis biraz arastirma yaptim bugunde doktora gorunucem sanirim diyetisyen yolu gorunucek bana belki bu sekilde daha gzel kilo veririm🙈 kabızlıktan bıktım artık cunku her diyete basladigimda arkasından kabizlik geliyo ve form caylari sinamekiler malesef insan diyetten soguyo🙈

Süpersın ortim masallah sanaaaa bole devam😍😍😍😍😍👏👏👏🧿
Canım saf protein Kabızlık ve kolesterolu olumsuz etkiler. Belki biraz değiştirmen gerekebilir beslenmeni. Saf proteinler hızlı gidiyor ama maalesef kabızlık sorunu oluyor
Gecen hafta 79.4
Bu hafta 79.3
Fark -100
Yuzde 0.125
Hedef 79

Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim
Süper canım. Eksiyi gördün ya şükür 😍
Merhaba kızlar ne yaptıysam daha fazla inmedi. Dün daha düşüktü 🤔🤔 keşke dün çekseydim hahahaha
Sanırım - 100 gram
Eki Görüntüle 2771840
Eksi eksidir canım 😘
Gecen hafta 76.3
Bu hafta 75.3
Fark - 1 kilo :KK73: :halay:

Cherry Mom Cherry Mom M miraysu_
Maşallah canım 🧿
Çok güzel tebrik edrim 😍

Harika canım 🤩 ama senden ricam vücunu çok fazla strese sokacak şeyler yapma kendinde geriliyorsun iyiki sonuç iyi oldu ama kötü olsaydı diyeti bile bırakma noktasına getirir insanı
Tebrik ederim ❤️❤️
Tesekkur ederim kaptanim🥰 ya sadece kabizlik sinirimi bozdu kaptanim bide zamaninda hafta 1 kilodan az vermeyen ben sanki yerimde sayıyomusum gibi hissediyorum 3.5 hafta olucak diyete basliyali -4.100 kilo vermisim totelde guzel duruyo aslinda ama bilemedim nese moral bozmak yok yola devam🥰

Tekrik ederim canım çok güzel 😍

+100 bişi değil canım. Hemencecik gönderirsin inşallah 💞

Canım saf protein Kabızlık ve kolesterolu olumsuz etkiler. Belki biraz değiştirmen gerekebilir beslenmeni. Saf proteinler hızlı gidiyor ama maalesef kabızlık sorunu oluyor

Süper canım. Eksiyi gördün ya şükür 😍

Eksi eksidir canım 😘

Maşallah canım 🧿
Çok güzel tebrik edrim 😍
Kesinlikle ole cok haklisın canim bakalim bu hafta daha cok sebze agirlikli proteini az tutarak beslenicem bakalim nasil olucam😊 cok tesekkur ederim bu arada🥰

Geçen hafta :76.4
Bu hafta :75.6
Fark:800 g
Yüzde:1.04
Haftaya hedef:75.2
Çok çok güzel canım. Tebrik ederim 😍
tebrik ederim canım ortim ne güzel gidiyorsun maşallah sana hep eksidesin :KK68:

çok sağol canım laktoz kesmenin faydaları :KK19:
Oyy kuzum teşekkür edrim. Evet şükür az çok hep eksiyi görüyorum mutlu oluyorum. Bu haftayı da sağlıcakla atlatırsam bana karada ölüm yok 😂😂
Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta : 69,4
Bu hafta: 68,9
Fark: - 500
Yüzde: 0,720
Haftaya hedef:68,5
Çok çok güzel canım. 70 den uzaklaştıkça insan mutlu oluyor 😂
Adete rağmen çok iyi bir eksi canım tebrik ediyorum😍😍

Bu kiloda bu eksi ayakta alkışlanır👏👏👏

👏👏👏👏Çok güzel,darısı başımıza🙊😁😍
Teşekkür ederim canım. Korkmuştum biraz ödem olur mu diye ama mutlu oldum sabah 😍
Gunaydin kizlar
Iki gundur gecemiz gunduzumuz karisti. Ne yazik ki ben artiyim ksptanim 😕

Gecen haftaki kilo: 76,85
Bu hafta: 77,30
Fark: +0,45
Yuzde: -0,58

Cherry Mom Cherry Mom
Allah kolaylık versin canım. Önümüzdeki hafta onu gönderir eksiye geçersin inşallah 🙏
Arkadaşlar Günaydııınnn...
Bugün kilom 68.4
Geçen hafta 68.7 di. -300 bu hafta.
Hedef: 67.8 🤷🏻‍♀️
Olsun canım. Eksiyi görmüşsün. Gayet güzel 💞

Merhaba kızlar ne yaptıysam daha fazla inmedi. Dün daha düşüktü 🤔🤔 keşke dün çekseydim hahahaha
Sanırım - 100 gram
Eki Görüntüle 2771840
o halde dünden bugüne birşey ödem yaptı canım yada dün daha geç saatte tartıldıysan uyku ödemi olabilir olsun eksi olsun bizim olsun biz artı gidişe bir dur dedik eksiye geçtik bile :) tebrikler

Back
X