- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #390.121
Ya de mi eskiden yazardımahaha aynen hepinizin özellikleri için bir şiir giderdi

Süpersin canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya de mi eskiden yazardımahaha aynen hepinizin özellikleri için bir şiir giderdi
Süpersin canım
Evde yapmadigim hareket kalmadi resmen tuvalet skntim icinYa de mi eskiden yazardım
Süpersin canım![]()
Şu aralar iyi gitmiyor canım. Menüler ancak yerinde saymama yardımcı oluyor ki bu da güzel. Su ve spormuş zaten kilo vermemi sağlayan.olsun canım ekside olmak bile güzel sıkma canını![]()
Saat gec oldu diye az once kahvalti yaptim canimDeryacım günaydın uykusuzluk çok ödem yapar bilirim eğer kahvaltı yapmadıysan ödeminin gitmesi için biraz seni bekleyebiliriz eksiye geçmezsin ama artın ne kadar düşerse bizim için avantaj olacaktır
Bı nazım size beyaaaysun gene nazıyla gelmişkuzum bildirimini görelim menü de yazmamışsın
![]()
Tamam o zamanseyrekyagmur pardon yaaa dün baya uykulu yaptım listeyi güncellerken eklerim canım
sen bildirimini yap :)
Acilen toplanmam lazim canim, suanki kilomda hic mutlu degildim. Biran once hamilelik oncesi kiyafetlerimin icine girmek istiyorumAlmiloşum maşallah yaa nasıl bu kadar hızlı gitti yine...Bu hafta listeni takip edemedim hemen dönüp bakacağım menülerine. Hayvansal gıdayı mı kesmiştin sen bu hafta süt ürünlerini mi? Ben de artık sürekli protein yediğim için bir yerde duraklama yaşayacağımı düşünüyorum o zaman uygulayacağım senin o güzel listelerinden birini. Aklımda bu var!
Çok tebrik ederim canım balım.
Tempus sana inanamıyorum!mucizevi şekilde ilerliyorsun
Geçen haftalarda da birden düşmüştün çünkü böyle. Gittikçe yavaşlar ya maşallahın var!
Orticim yanlışlıkla menünü eklemişim alıntıya ama gördüm bence bir haftalık sonuç için gayet iyi -300!
Menümü yazmamış olsam da sadece yorgunluk ve yoğunluktan.Asla kaçamak yapmadım, yapsam söylerim cezamı kesin diye
Dün yürüyüş bile yapmıştım oysa ki, sadece yazamadım.
Harikasın ya bu kilolarda zordur öyle -800-1000’ler bravo sana ve azmine!
Harikasın @nnurc !
Derya’cım takma kafana. Çok iyi bilirim uykusuzluk, yorgunluk, gerginlik ödem yapar. Çok normal senin içinde bulunduğun durum için... Toparlarsın haftaya merak etme. Haftaya olmazsa öbür hafta ama illa ki gideceksende misafir o kilolar
![]()
Harika canım
HIMM iyi o zaman hatırlayamadım benGeçen hafta cuma akşama gibi 58 im demiştin canım bende onu not almışım. o yüzden bence +300 değilsin sonuçta kayıtlı paylaşımın var :)) tekrar baktımda :))) -200 gr tebrikler
Tekrik ederim canım çok güzel
+100 bişi değil canım. Hemencecik gönderirsin inşallah
Canım saf protein Kabızlık ve kolesterolu olumsuz etkiler. Belki biraz değiştirmen gerekebilir beslenmeni. Saf proteinler hızlı gidiyor ama maalesef kabızlık sorunu oluyorKesinlikle ole 3 kupa form cay ictim tık yok
Ben onceden dukan yaptim ilk diyete basladigimda 2 ayda 15 kilo verdim o sekilde gzel kilo verince yine saf protein ara ara yapmak istedim bubdiyetimde verdigim 3 kilonun 2 kilosunuda safproteinle verdim gectigimiz 3 haftada malesef dun sonuclarimi aldim kolestrol baya yukselmis gecen aya gore ben zerotanin tedavisi goruyorum ruangutanin yan sanayisi gibi bseysivilce tedavisi yani bu ilaclard kolestrolu artiriyo benim testlerde cok iyi cikmamis biraz arastirma yaptim bugunde doktora gorunucem sanirim diyetisyen yolu gorunucek bana belki bu sekilde daha gzel kilo veririm
kabızlıktan bıktım artık cunku her diyete basladigimda arkasından kabizlik geliyo ve form caylari sinamekiler malesef insan diyetten soguyo
Süpersın ortim masallah sanaaaa bole devam![]()
Süper canım. Eksiyi gördün ya şükür
Eksi eksidir canımMerhaba kızlar ne yaptıysam daha fazla inmedi. Dün daha düşüktükeşke dün çekseydim hahahaha
Sanırım - 100 gram
Eki Görüntüle 2771840
Maşallah canım
Tesekkur ederim kaptanimHarika canımama senden ricam vücunu çok fazla strese sokacak şeyler yapma kendinde geriliyorsun iyiki sonuç iyi oldu ama kötü olsaydı diyeti bile bırakma noktasına getirir insanı
Tebrik ederim![]()
Kesinlikle ole cok haklisın canim bakalim bu hafta daha cok sebze agirlikli proteini az tutarak beslenicem bakalim nasil olucamTekrik ederim canım çok güzel
+100 bişi değil canım. Hemencecik gönderirsin inşallah
Canım saf protein Kabızlık ve kolesterolu olumsuz etkiler. Belki biraz değiştirmen gerekebilir beslenmeni. Saf proteinler hızlı gidiyor ama maalesef kabızlık sorunu oluyor
Süper canım. Eksiyi gördün ya şükür
Eksi eksidir canım
Maşallah canım
Çok güzel tebrik edrim![]()
Tabiki canım 1 haftada 300 400 eksi çok güzel değişimler yaratırAaa bu daha da iyi oldu iyi ki kontrol ediyorsun Esra’cım.
Sabredince oluyor demiştim!Arada yavaşlamalar olsa da sabredip bozmadıkça bir şekilde gidiyor bunu da net görmüş oldum!
![]()
Çok çok güzel canım. Tebrik ederimGeçen hafta :76.4
Bu hafta :75.6
Fark:800 g
Yüzde:1.04
Haftaya hedef:75.2
Oyy kuzum teşekkür edrim. Evet şükür az çok hep eksiyi görüyorum mutlu oluyorum. Bu haftayı da sağlıcakla atlatırsam bana karada ölüm yoktebrik ederim canım ortim ne güzel gidiyorsun maşallah sana hep eksidesin
çok sağol canım laktoz kesmenin faydaları![]()
Çok çok güzel canım. 70 den uzaklaştıkça insan mutlu oluyorGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta : 69,4
Bu hafta: 68,9
Fark: - 500
Yüzde: 0,720
Haftaya hedef:68,5
Teşekkür ederim canım. Korkmuştum biraz ödem olur mu diye ama mutlu oldum sabahAdete rağmen çok iyi bir eksi canım tebrik ediyorum
Bu kiloda bu eksi ayakta alkışlanır
Çok güzel,darısı başımıza
![]()
Allah kolaylık versin canım. Önümüzdeki hafta onu gönderir eksiye geçersin inşallahGunaydin kizlar
Iki gundur gecemiz gunduzumuz karisti. Ne yazik ki ben artiyim ksptanim
Gecen haftaki kilo: 76,85
Bu hafta: 77,30
Fark: +0,45
Yuzde: -0,58
Cherry Mom
Olsun canım. Eksiyi görmüşsün. Gayet güzelArkadaşlar Günaydııınnn...
Bugün kilom 68.4
Geçen hafta 68.7 di. -300 bu hafta.
Hedef: 67.8![]()
Ahahs canim yaa çok sağolKilo vermede de Almina gibi![]()
Basarmissin işte ne güzelEvde yapmadigim hareket kalmadi resmen tuvalet skntim icinama sonunda ben kazandim
![]()
Senden bahsetmemiştimm ki diyormusumAhahs canim yaa çok sağolAlmıla canim adim bi dogru yazan cikmadi koca takimda
![]()
o halde dünden bugüne birşey ödem yaptı canım yada dün daha geç saatte tartıldıysan uyku ödemi olabilir olsun eksi olsun bizim olsun biz artı gidişe bir dur dedik eksiye geçtik bile :) tebriklerMerhaba kızlar ne yaptıysam daha fazla inmedi. Dün daha düşüktükeşke dün çekseydim hahahaha
Sanırım - 100 gram
Eki Görüntüle 2771840
Ooooo ortim tebrik ediyorum. Sahane bi basari tablosu