Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Görmediler neyse saglik olsun 🤭
Saglikli tarifmi yedirceksin misafirlerine🤔
aynen canım tanımadıkları içindir belki sen alınma :KK60:
tabi ki canım ben yiyosam onlar da yiyecek :rolleyes: çevremdeki herkes dikkat ediyor zaten canım sorun olmaz inşallah sen neler yapıyosun canım bebiş nasıl :anne:

aynen canım tanımadıkları içindir belki sen alınma :KK60:
tabi ki canım ben yiyosam onlar da yiyecek :rolleyes: çevremdeki herkes dikkat ediyor zaten canım sorun olmaz inşallah sen neler yapıyosun canım bebiş nasıl :anne:
Iyiyim kuzum valla bildigin gibi evdeyiz nasil olalim disari sadece market doktora gidebiliyoruz🤭
Minnakta iyi suanda abisinle oynuyo🤭

Iyiyim kuzum valla bildigin gibi evdeyiz nasil olalim disari sadece market doktora gidebiliyoruz🤭
Minnakta iyi suanda abisinle oynuyo🤭
oy maşallah canım ne güzel oynasınlar. Allah sağlık sıhhat versin doktor falan hiç gitmeyelim inşallah :KK200:
zalımın gızı rüzgar gibi listeye girdin rügar gibi %4 le mezun oluyosun haa :rolleyes:
tebrik ederim canım benim Allah sağlıcakla ideal kilolarımıza inmek nasip etsin hepimize:KK60:

oy maşallah canım ne güzel oynasınlar. Allah sağlık sıhhat versin doktor falan hiç gitmeyelim inşallah :KK200:
zalımın gızı rüzgar gibi listeye girdin rügar gibi %4 le mezun oluyosun haa :rolleyes:
tebrik ederim canım benim Allah sağlıcakla ideal kilolarımıza inmek nasip etsin hepimize:KK60:
:KK70: :KK70: :KK70: deme öyle
2haftadir sut yogurt et peynir yasakti bana canim doktor yasakladi onlari kesince birden verdim zaten 65te kalmak istiyodum simdide dr.kontrolum var mezun oldum

:KK70: :KK70: :KK70: deme öyle
2haftadir sut yogurt et peynir yasakti bana canim doktor yasakladi onlari kesince birden verdim zaten 65te kalmak istiyodum simdide dr.kontrolum var mezun oldum
takılıyorum canım :))
geçenlerde 1 ay kadar önce bana da aynısını yaptırdı diyetisyen 2 hafta 0 hayvansal protein 4.4 kg gitti o iki hafta.
çok etkili canım detoks oluyor. hayırlı olsun canım :KK19:

takılıyorum canım :))
geçenlerde 1 ay kadar önce bana da aynısını yaptırdı diyetisyen 2 hafta 0 hayvansal protein 4.4 kg gitti o iki hafta.
çok etkili canım detoks oluyor. hayırlı olsun canım :KK19:
Sagol canim seviyorum sizi🤗🤩

Nikinik Nikinik ortağım sporum bitti 🥳

Şunu farkettim eskiden 85 90 kilolardayken leslie 3 mille beni öldürürdü şimdi nefesim bile kesilmedi 😂 ısınma amaçlı yaptım baya 🙈
Süpersin ortim. Ne guzel o hafifligi hissetmek dimi 🤩

Yaa çok sevindim, inşallah bende iyi orti olabilirim o zaman sana :oops:

Evet bir kaç bölüm izledim biraz ilerlemiyo gibi geldi ondan yarıda kestim ama devam etmek istiyorum baya güzel yorumlar var o diziyle ilgili :KK74:
Tabi zevklerde farklıdır ama ne bilim bana çok iyi gelmişti dene olmadı zorlama bu arada çok vakif olamadım daha izin dönüşü, ortim ne zaman katildin kaç kilosun şuan ve verebildin mi ? Çok sormusumdur 🙈
Ay benim de ilk orticiğim Pain di. 😍 @Pain Killer dön azamızaaa özledik zeki esprilerini 💞
seyrekyagmur seyrekyagmur in de seyrekyağmur zamanlarını biliriz biz di mi Almıla'm😂 hey yavrum hey ne günlerdi 😂😂
Ah veya o masumluk kalmadı hatun :KK48: ya kimse dönmedi mi amatör kırmizi mavimli akrep 👀
Ama buranın araştırmacı gazetecisi hala devam 😄:KK3::KK3:

29.01.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
5 zeytin
1 kk peynir
1 kk helva
Yeşillik
Yeşil çay

Ara sade kahve, çay

Öğle
3 kepçe mercimek çorbası

Ara sade soda, 1 elma, sade kahve, çay

Akşam pırasa yanına da çok küçük tavuk göğsü minicik

Sade kahve

Su 3 lt
Leslie 3 mille (40 dk)60 p.
2000 zıp 400 p.

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Nikinik Nikinik
Masallah :nazar:

Tabi zevklerde farklıdır ama ne bilim bana çok iyi gelmişti dene olmadı zorlama bu arada çok vakif olamadım daha izin dönüşü, ortim ne zaman katildin kaç kilosun şuan ve verebildin mi ? Çok sormusumdur 🙈

Ah veya o masumluk kalmadı hatun :KK48: ya kimse dönmedi mi amatör kırmizi mavimli akrep 👀

Ama buranın araştırmacı gazetecisi hala devam 😄:KK3::KK3:
Deme kız öyle yapmıyorum artik baska takima selam vermiyorum bile🤗

Back
X