- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #390.241
aynen canım tanımadıkları içindir belki sen alınmaGörmediler neyse saglik olsun
Saglikli tarifmi yedirceksin misafirlerine![]()

tabi ki canım ben yiyosam onlar da yiyecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım tanımadıkları içindir belki sen alınmaGörmediler neyse saglik olsun
Saglikli tarifmi yedirceksin misafirlerine![]()
Iyiyim kuzum valla bildigin gibi evdeyiz nasil olalim disari sadece market doktora gidebiliyoruzaynen canım tanımadıkları içindir belki sen alınma
tabi ki canım ben yiyosam onlar da yiyecekçevremdeki herkes dikkat ediyor zaten canım sorun olmaz inşallah sen neler yapıyosun canım bebiş nasıl
![]()
Tesekkur ederim hosbuldum
oy maşallah canım ne güzel oynasınlar. Allah sağlık sıhhat versin doktor falan hiç gitmeyelim inşallahIyiyim kuzum valla bildigin gibi evdeyiz nasil olalim disari sadece market doktora gidebiliyoruz
Minnakta iyi suanda abisinle oynuyo![]()
oy maşallah canım ne güzel oynasınlar. Allah sağlık sıhhat versin doktor falan hiç gitmeyelim inşallah
zalımın gızı rüzgar gibi listeye girdin rügar gibi %4 le mezun oluyosun haa
tebrik ederim canım benim Allah sağlıcakla ideal kilolarımıza inmek nasip etsin hepimize![]()
takılıyorum canım :))![]()
![]()
deme öyle
2haftadir sut yogurt et peynir yasakti bana canim doktor yasakladi onlari kesince birden verdim zaten 65te kalmak istiyodum simdide dr.kontrolum var mezun oldum
Sagol canim seviyorum sizitakılıyorum canım :))
geçenlerde 1 ay kadar önce bana da aynısını yaptırdı diyetisyen 2 hafta 0 hayvansal protein 4.4 kg gitti o iki hafta.
çok etkili canım detoks oluyor. hayırlı olsun canım![]()
bilmukabil canımSagol canim seviyorum sizi![]()
nasıl yanlışlar ayy ney yedin kuzumOyy ben çok yanlışlar yaptım bu gece oyy. İki zayıf bacım yoldan çıkarttı beni.Ben ettim sen etme Pain'im
![]()
iyi geceler canım Allaha emanet iade-i ziyarete gelirim inşallahHerkese iyigeceler Allaha emanetsiniz![]()
Tabiki canim herzaman bekleriziyi geceler canım Allaha emanet iade-i ziyarete gelirim inşallah![]()
Süpersin ortim. Ne guzel o hafifligi hissetmek dimiNikinik ortağım sporum bitti
Şunu farkettim eskiden 85 90 kilolardayken leslie 3 mille beni öldürürdü şimdi nefesim bile kesilmediısınma amaçlı yaptım baya
![]()
Tabi zevklerde farklıdır ama ne bilim bana çok iyi gelmişti dene olmadı zorlama bu arada çok vakif olamadım daha izin dönüşü, ortim ne zaman katildin kaç kilosun şuan ve verebildin mi ? Çok sormusumdurYaa çok sevindim, inşallah bende iyi orti olabilirim o zaman sana
Evet bir kaç bölüm izledim biraz ilerlemiyo gibi geldi ondan yarıda kestim ama devam etmek istiyorum baya güzel yorumlar var o diziyle ilgili![]()
Ah veya o masumluk kalmadı hatunAy benim de ilk orticiğim Pain di.@Pain Killer dön azamızaaa özledik zeki esprilerini
seyrekyagmur in de seyrekyağmur zamanlarını biliriz biz di mi Almıla'm
hey yavrum hey ne günlerdi
![]()
Ama buranın araştırmacı gazetecisi hala devam
Masallah29.01.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
5 zeytin
1 kk peynir
1 kk helva
Yeşillik
Yeşil çay
Ara sade kahve, çay
Öğle
3 kepçe mercimek çorbası
Ara sade soda, 1 elma, sade kahve, çay
Akşam pırasa yanına da çok küçük tavuk göğsü minicik
Sade kahve
Su 3 lt
Leslie 3 mille (40 dk)60 p.
2000 zıp 400 p.
Cherry Mom @_Reyyan
Nikinik
Deme kız öyle yapmıyorum artik baska takima selam vermiyorum bileTabi zevklerde farklıdır ama ne bilim bana çok iyi gelmişti dene olmadı zorlama bu arada çok vakif olamadım daha izin dönüşü, ortim ne zaman katildin kaç kilosun şuan ve verebildin mi ? Çok sormusumdur
Ah veya o masumluk kalmadı hatunya kimse dönmedi mi amatör kırmizi mavimli akrep
Ama buranın araştırmacı gazetecisi hala devam![]()
Bize sadiksan sorun yok hatunDeme kız öyle yapmıyorum artik baska takima selam vermiyorum bile![]()
Kiz bak mesajlarima saga sola gitmem benBize sadiksan sorun yok hatun![]()
Olsun hiç yoktan iyidirCuma
12.30
150 gr domatesli yumurta
Ara
2 form cayi
19.00
150gr brokoli corbasi
150gr kuru patlican yemegi
4 kasik yogurt
Su 2lt az oldu bugun
Cherry Mom @_Reyyan
Tempus
Aynen öyle yaSüpersin ortim. Ne guzel o hafifligi hissetmek dimi![]()