Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Saat 21.00 de başladığım yazıyı şuan göndermem 🙈🙈 araya film çocuk uyutma namaz niyaz herşey girdi 🤣

Evet gelelim spor için önerilerime 🤭

SPORUNU SEÇ
SPOR NO:
İÇERİK
1
GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ
2
LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ
3
BİSİKLET/ ELİPTİK/KOŞU BANDI MİN 30 DK
4
PİLATES 30 DAKİKA
5
1000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ
6
15 DAKİKA CARDİO

👉 Önerim seçimli spor/ spor ödevi gibi ama gün başında Nikinik Nikinik ve bana etiket yaparak 1.numarayı seçtim , 2 numarayı seçtim.. bugün bunu tamamlayacağım diye dönülmeli ve akşamında mutlaka menüsünde sporunu yapıp yapmadığını yazmalı ✌️

👉 Ertesi gün Nikinik Nikinik
Cherry Mom Cherry Mom ===>> 1 numara ==> ☑️
Namaria Namaria ===>>2 numara ==> ❌ .... Gibi önceki gün seçilen sporların yapılıp yapılmadığını bize açıklayacak 🤗

👉 Ben yaptıkları spor puanına ek ödül olarak +100 spor puanı ekleyeceğim

👉bu programı bence 2 gün yapalım derim tabi Nikinik Nikinik içinde uygunsa?

👉2 gün burdan spor yapar 2 günde kendimiz bireysel spor yaparsak haftada 4 gün spor ile bence güzel bir incelme ve eksiyi yakalarız gibi geliyor

👉bu sadece bir taslak eklemek istediğiniz spor yada hangi günler yapalım vs bir fikriniz olursa sevinirim birlikte geliştirelim tabi önce buna olur derseniz sizce nasıl 👀

Saat 21.00 de başladığım yazıyı şuan göndermem 🙈🙈 araya film çocuk uyutma namaz niyaz herşey girdi 🤣

SPORUNU SEÇ
SPOR NO:
İÇERİK
1
2
LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ
3
4
PİLATES 30 DAKİKA
5
1000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ
6
15 DAKİKA CARDİO

👉 Önerim seçimli spor/ spor ödevi gibi ama gün başında Nikinik Nikinik ve bana etiket yaparak 1.numarayı seçtim , 2 numarayı seçtim.. bugün bunu tamamlayacağım diye dönülmeli ve akşamında mutlaka menüsünde sporunu yapıp yapmadığını yazmalı ✌️

Namaria Namaria ===>>2 numara ==> ❌ .... Gibi önceki gün seçilen sporların yapılıp yapılmadığını bize açıklayacak 🤗

👉2 gün burdan spor yapar 2 günde kendimiz bireysel spor yaparsak haftada 4 gün spor ile bence güzel bir incelme ve eksiyi yakalarız gibi geliyor

👉bu sadece bir taslak eklemek istediğiniz spor yada hangi günler yapalım vs bir fikriniz olursa sevinirim birlikte geliştirelim tabi önce buna olur derseniz sizce nasıl 👀
Ben begendim kaptanim benim icin uygundur.
Eklenecek spor olarak bolgesel ve zumba da olabilir belki 🤷‍♀️
Gun olarak pazartesi carsamba olabilir bence🤔

SPORUNU SEÇ
SPOR NO:
İÇERİK
1
2
LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ
3
4
PİLATES 30 DAKİKA
5
1000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ
6
15 DAKİKA CARDİO

BeN leslie cardio ya varim yuruyusde olyr ama bence zumbad ekliyebilirsin kaptanim🤭

Ben begendim kaptanim benim icin uygundur.
Eklenecek spor olarak bolgesel ve zumba da olabilir belki 🤷‍♀️
Gun olarak pazartesi carsamba olabilir bence🤔
♥️
Bende öyle düşündüm canım kızlarda dönsün bakalım çok sevindim beğenmene ayrıca teşekkür ederim ilgileneceğin için 🤗

♥️
Bende öyle düşündüm canım kızlarda dönsün bakalım çok sevindim beğenmene ayrıca teşekkür ederim ilgileneceğin için 🤗
Buyuk bi zevkle. Yeterki herkes sevkli olsun kaptanim ben seve seve yaparım.

Cherry Mom Cherry Mom ozel durumlar haric 2 gun bu etkinlige katilmayana bi yaptirim uygulansa mi acaba 😂
Aynen canım onuda yazacaktım unuttum hatta herkesi etiket yapacaktım onuda unutmuşum

Elzem bir durum olmadıkça katılım bekliyoruz ben bunu yapmıyorum katılamam denilecek birşey yok neredeyse her spor var çünkü Pazartrsi başlarız gibi duruyor ozman tekrar yazarız tüm ekibe 🤗🤗

Gene iyi canim artik ust limit kuralini her hafta gordugumuz icin bizim sonuclar gayet tatmin edici 😍💞
Kilo veren vermeye cabalayan herkesi tebrik ediyorum 💞
Hem de iki üç kişi🤔
Ya bu 6.takıma ben anlam veremiyorum ne yemeyip içmiyorlar ya bi de 56 kilodan 53 kiloya düşmüş birisi 1 haftada bunu nasıl başardı keşke ben de 1 haftada 1.5 kg versem😂😂
Geçen hafta fırsat buldukça inceledim,hatta selam da verdim😅 zaten takima her gün 10000 adım mesajini ondan sonra attım.tabiri caizse deli gibi spor yapıyorlar, yemwyle icmeyle olacak iş değil çünkü.
Rica ederim canım ben teşekkür ederim asıl🙏

Bence 1 haftada 2 kilo vermek hic saglıklı degil tabi diyetisyen işın icinde yoksa. Verilen kilonunda cok kalıci oldugunu düsunmuyorum. Belki yanılıyorumdur . Ama az az kalıcı gitsin canım 💪💪
Beslenmeyle verilse haklısın ama sporla olunca neden olmasın diyorum açıkçası,sonra beslenmeyi biraz artırıp sporla dengeleyip korumak güzel olmaz mı🙊

SPORUNU SEÇ
SPOR NO:
İÇERİK
1
2
LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ
3
4
PİLATES 30 DAKİKA
5
1000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ
6
15 DAKİKA CARDİO

Hatta iki tane bile secilebilsin derim🙊 hatta ikincisi için de hedefine ulaşana +100 +150 puan olsun(nasıl da comertim🤪)

Bir de zumba evet eklenebilir ama ortak videolar belirledik ,mesela zumbada bir sürü farklı video var ya da Leslie miller bile değişiyor.bazi videolarda 10 dakikada 1000 adım atarken bazılarında 1200-1300 atttim.ortak olması daha iyi olur gibiama siz bilirsiniz🥰🥰

Cok tesekkur ederim canim bu hafta ayriliyoruz ama gönullerimiz bir hadi bakalim yeni ortaklarimizla guzel bir hafta olsun desteklerin icin tesekkur ederim canim🥰

Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim kızçelerrr🥰👏

Tamamdır tesekkur ederim kaptanım insallah bu hafta daha cok asılıcam🥰

Tesekkur ederim canim bunu sporla kutlamayi dusunuyorum😂😂

Tebrik ederim kizlarr😍😍
Canim benim bende tesekkur ederim. Izlicim seni uzaktan (biri seni gozetliyo :KK53::süslü:)

o halde dünden bugüne birşey ödem yaptı canım yada dün daha geç saatte tartıldıysan uyku ödemi olabilir olsun eksi olsun bizim olsun biz artı gidişe bir dur dedik eksiye geçtik bile :) tebrikler
Sanırım fazla uyudum canım onun ödemi de olabilir teşekkür ederim 😍
birsevgi birsevgi canım çok aktif olmadık ama ortaklığın için teşekkür ederim, ileriki haftalarda bol eksiler dilerim
Evet diyete alışma sürecime denk geldi seninle ortaklığımız🙈 bol eksiler dilerim❤️

Selam kızlar, menü listemde de yazdım bugün fışarda çok işim vardı.hazır çocuklara bakan varken işlerimi halledeyim dedim. Hem çok yoruldum hem de dışardan karışık yedik ve midem çok kötü oldu.gruba giremedim. Bebeğim şimdi uyudu da bi bakayım gruba dedim. Herkese yeni ortağı hayırlı olsun😍 iyi geceler

Kızlar bir de siz adımları akıllı saatle mi hesaplıyorsunuz. Bende yok. Alayım mı. Tavsiye var mı.şimdi bi bakayım dedim fiyat aralığı aşırı geniş.kafam karıştı. Çok profesyonel bi şey almama gerek yok zaten ama ne yapsam karar veremedim.

Back
X