- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #390.461
Merhaba arkadaşlar anca bakabildim
Fazla üşüyorsan kan değerlerine bir baktır istersen
Çiğ fıstık fındık çiğ badem var
Hatta dün bunları karıştırıp dut üzüm falan ekleyip çoçuklara yedirdim ama fısıkları yedikten sonra aklım başıma geldi
Kavrulmuş olanları kaldırdım dedim cumaya kadar sizi gözüm görmedin cuma belki bir iki avuç yerim
bu fıstık bende 3-4 senedir bayağı bağımlılık yaptı
Birde dedim takıldığım zamanlar olursa o zaman yaparım
Ama liste hazırsa birde ben yormayayım
Namaria
yı sen bana atıver özelden olur mu canım
Evin mi soğuk yoksa sen mi üşüyorsunSagol canim dinlenemedim ama her yerim agriyor her yerim tutulmuş bi de üşüme var
Gece hic yapmayacagim sey usudum diye meyve ceviz falan yedim icim ezildi diye bugun dikkatli ve hafif gecirecegim insallah
Fazla üşüyorsan kan değerlerine bir baktır istersen
Evet çok fazla oldu aslında evde beyaz leblebiCanim dedigin gibi cerez fazla digerlerini gectim de 3 avuc fistik çok olmus bir de baya kalorili fıstık. Eve alirken ceviz ve badem leblebi falan almaya calis canim en sagliklilari onlar.
Onun disinda hersey guzel sporun da sahane![]()
Çiğ fıstık fındık çiğ badem var
Hatta dün bunları karıştırıp dut üzüm falan ekleyip çoçuklara yedirdim ama fısıkları yedikten sonra aklım başıma geldi
Kavrulmuş olanları kaldırdım dedim cumaya kadar sizi gözüm görmedin cuma belki bir iki avuç yerim
bu fıstık bende 3-4 senedir bayağı bağımlılık yaptı
Aslında bende geçen düşündüm bir hafta falan denesem mi diye ama cesaret edemedimTunaydinlar kahvaltida azcik kacirdim ya
Birazdan da ufak bi market alisverisi yapacagim yarinNamaria nin 0 hayvansal protein diyetine basliyorum. Dun onu da cok bunalttim sagolsun yardimci oldu
Eslik etmek isteyen varsa beklerim![]()
Birde dedim takıldığım zamanlar olursa o zaman yaparım
Ama liste hazırsa birde ben yormayayım