Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar anca bakabildim
Sagol canim dinlenemedim ama her yerim agriyor her yerim tutulmuş bi de üşüme var 😟
Gece hic yapmayacagim sey usudum diye meyve ceviz falan yedim icim ezildi diye bugun dikkatli ve hafif gecirecegim insallah
Evin mi soğuk yoksa sen mi üşüyorsun
Fazla üşüyorsan kan değerlerine bir baktır istersen

Canim dedigin gibi cerez fazla digerlerini gectim de 3 avuc fistik çok olmus bir de baya kalorili fıstık. Eve alirken ceviz ve badem leblebi falan almaya calis canim en sagliklilari onlar.
Onun disinda hersey guzel sporun da sahane 👍🤸
Evet çok fazla oldu aslında evde beyaz leblebi
Çiğ fıstık fındık çiğ badem var
Hatta dün bunları karıştırıp dut üzüm falan ekleyip çoçuklara yedirdim ama fısıkları yedikten sonra aklım başıma geldi
Kavrulmuş olanları kaldırdım dedim cumaya kadar sizi gözüm görmedin cuma belki bir iki avuç yerim

bu fıstık bende 3-4 senedir bayağı bağımlılık yaptı
Tunaydinlar kahvaltida azcik kacirdim ya 🙄

Birazdan da ufak bi market alisverisi yapacagim yarin Namaria Namaria nin 0 hayvansal protein diyetine basliyorum. Dun onu da cok bunalttim sagolsun yardimci oldu 🤗😘
Eslik etmek isteyen varsa beklerim 🙋‍♀️
Aslında bende geçen düşündüm bir hafta falan denesem mi diye ama cesaret edemedim
Birde dedim takıldığım zamanlar olursa o zaman yaparım
Ama liste hazırsa birde ben yormayayım Namaria Namaria yı sen bana atıver özelden olur mu canım

hawar hawar olur canim atayim. Benim suan 10kilo oldu nerdeyse dun ve bugun arti gordum durdu artik beni zorlamaya basladi o yuzden denemek istedim.bi de insanin elinde liste olunca diyet daha kolay obur turlu ne yiyeceğimi sasiriyorum ben 😂

🤸🏼‍♀️SPORUNU SEÇ🤸🏼‍♀️

SPOR NO SPOR İÇERİK
1GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ
2LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ
3BİSİKLET/ ELİPTİK/ KOŞU BANDI MİN 45 DK
4PİLATES 30 DK
51000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ
620 DAKİKA CARDİO
7DANS WORKOUT MİN 15 DK

• ARKADAŞLAR PROGRAMIMIZ PAZARTESİ - ÇARŞAMBA ZORUNLU / CUMARTESİ SERBEST KATILIMLI OLARAK BAŞLAYACAKTIR
  • TÜM TAKIM ÜYELERİMİZ GÜN BAŞINDA YAPACAĞI SPORU NUMARASI İLE Nikinik Nikinik E ÖZEL MSJ YOLUYLA BİLDİRECEKLER ( 1 NO YAPACAĞIM YADA 1+6 YAPACAĞIM GİBİ )
  • GÜN SONUNDA ( SADECE PROGRAM GÜNLERİ İÇİN GEÇERLİ ) 1 NO YAPILDI YAZABİLİR VEYA 10.000 YAPILDI YAZABİLİR..
  • NİKİNİK ERTESİ GÜN BİZE BUNU LİSTESİ İLE RAPORLAYACAK..

• GELELİM BU İŞİN ÖDÜLÜNE:) PROGRAMA UYAN ÜYE YAPTIĞI SPORUN PUANINA EK +HEDİYE 100 PUAN ALACAK İLAVE SPOR ALIRSA +50 PUAN DAHA ALACAK :)

• EEE BİRDE CEZASI OLACAK TABİİ :)) PROGRAMA TÜM ÜST LİSTENİN PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNÜ UYMASI ZORUNLUDUR KATILIM GÖSTERMEYEN VEYA NUMARA İLETİP GÜN SONUNDA SPORUNU YAPMAYAN ARKADAŞIMIZ O HAFTAKİ CUMA EN AZ %1 EKSİ YAPMAK ZORUNDADIR:duduk:
Mehfam Mehfam
Namaria Namaria
Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
hawar hawar
Monica_ Monica_
yarimuhendis yarimuhendis
Z Zeze34
A asilr
Tempus Tempus
S Suskunhanim
balpamuk balpamuk
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
birsevgi birsevgi
seyrekyagmur seyrekyagmur
Pain Killer Pain Killer
Amor-a Amor-a
muhursuzpusula muhursuzpusula
M miraysu_
G gamzem23

Son düzenleme:

🤸🏼‍♀️SPORUNU SEÇ🤸🏼‍♀️

SPOR NO SPOR İÇERİK
2LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ
4PİLATES 30 DK
51000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ
620 DAKİKA CARDİO
7DANS WORKOUT MİN 15 DK

• ARKADAŞLAR PROGRAMIMIZ PAZARTESİ - ÇARŞAMBA ZORUNLU / CUMARTESİ SERBEST KATILIMLI OLARAK BAŞLAYACAKTIR
  • TÜM TAKIM ÜYELERİMİZ GÜN BAŞINDA YAPACAĞI SPORU NUMARASI İLE Nikinik Nikinik E ÖZEL MSJ YOLUYLA BİLDİRECEKLER ( 1 NO YAPACAĞIM YADA 1+6 YAPACAĞIM GİBİ )
  • GÜN SONUNDA ( SADECE PROGRAM GÜNLERİ İÇİN GEÇERLİ ) 1 NO YAPILDI YAZABİLİR VEYA 10.000 YAPILDI YAZABİLİR..

• GELELİM BU İŞİN ÖDÜLÜNE:) PROGRAMA UYAN ÜYE YAPTIĞI SPORUN PUANINA EK +HEDİYE 100 PUAN ALACAK İLAVE SPOR ALIRSA +50 PUAN DAHA ALACAK :)

• EEE BİRDE CEZASI OLACAK TABİİ :)) PROGRAMA TÜM ÜST LİSTENİN PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNÜ UYMASI ZORUNLUDUR KATILIM GÖSTERMEYEN VEYA NUMARA İLETİP GÜN SONUNDA SPORUNU YAPMAYAN ARKADAŞIMIZ O HAFTAKİ CUMA EN AZ %1 EKSİ YAPMAK ZORUNDADIR:duduk:
Mehfam Mehfam
Namaria Namaria
Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
hawar hawar
Monica_ Monica_
Z Zeze34
A asilr
Tempus Tempus
S Suskunhanim
balpamuk balpamuk
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
birsevgi birsevgi
Pain Killer Pain Killer
Amor-a Amor-a
M miraysu_
G gamzem23
Nikinik Nikinik canım 1000 zıp alıyorum,burdayken sonra ekleyeceğim inşallah🥰

🤸🏼‍♀️SPORUNU SEÇ🤸🏼‍♀️

SPOR NO SPOR İÇERİK
2LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ
4PİLATES 30 DK
51000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ
620 DAKİKA CARDİO
7DANS WORKOUT MİN 15 DK

Mehfam Mehfam
Namaria Namaria
Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
hawar hawar
Monica_ Monica_
Z Zeze34
A asilr
Tempus Tempus
S Suskunhanim
balpamuk balpamuk
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
birsevgi birsevgi
Pain Killer Pain Killer
Amor-a Amor-a
M miraysu_
G gamzem23
Dans workout zumbami acep👀

Belki klişe olacak ama yapamayacağım diye bir şey yok ortim, ben deli gibi beslenirim ama yapıyorsun örnek ben🤭ağız tadına göre uydur ben çok az miktarda nar ekşisi koyarım çok hoşuma gider öyle. Baktın o gün çok ekmek yedin ya da biraz kaçırdın yürüyüş yapabilirsen çok iyi yanı. Leslie ben pek sevmem ama yasak da yapacak bişey yok diye yaptım 🙃
Bana en en faydalı bu kiloyu verdiren şeyleri yazayım belki sana da faydasi olur kuzum.
1. Sabah kahvaltı öncesi ılık limonlu limonsuz su
2. Günlük 1500 kaloriyi geçmemek. ( Hareketsiz sen daha az. )
3. Hafta da 3-4 gün 6000 ve üzeri safi hızlı yürüyüş adımları.
4. Zumbaa:KK71:hem dans hem nese motive spor ne ararsan var. Benim tercihim Türkçe müzikler iel olan YouTube da fitness partnerim. 15 dk bile yeterli 👍
5. Akşam yemeği mümkün olduğunca yatmadan 6 saat önce yemeye çalıştım bu da 6-6 buçuk gibi olurdu
6. Kaçamaklarim motivemdi hafta 2 kere felan vardı ( ilk xamanlar bunlar 😄)
7. Ekmek tercihim de tambugday ve ya üni denge ekmekleri tavsiye ederim 👍
8. Vee assolistlerim bitki çayları muhakkak günde 1 yeşilçay. Tartı öncesi ise kirazsapi kaynatılmış yeşilçay içtim. Hatta arada maydonozda kaynatayim ödem de çok faydalı 🙂

Ben yazayım dedim yararlanmak istersen🤗 ama 20-30 kilo verenler var ben susayım artık o yüzden 🤣

Harikaaa bir liste olmuş gerçekten ;) Çook teşekkür ederim :)

🤸🏼‍♀️SPORUNU SEÇ🤸🏼‍♀️

SPOR NO SPOR İÇERİK
2LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ
4PİLATES 30 DK
51000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ
620 DAKİKA CARDİO
7DANS WORKOUT MİN 15 DK

Mehfam Mehfam
Namaria Namaria
Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
hawar hawar
Monica_ Monica_
Z Zeze34
A asilr
Tempus Tempus
S Suskunhanim
balpamuk balpamuk
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
birsevgi birsevgi
Pain Killer Pain Killer
Amor-a Amor-a
M miraysu_
G gamzem23
Ellerine saglik kaptanim. Cok iyi olmus boyle spor yapmayan beni bile yola getirir 🤣🤣

🤸🏼‍♀️SPORUNU SEÇ🤸🏼‍♀️

SPOR NO SPOR İÇERİK
2LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ
4PİLATES 30 DK
51000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ
620 DAKİKA CARDİO
7DANS WORKOUT MİN 15 DK

Mehfam Mehfam
Namaria Namaria
Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
hawar hawar
Monica_ Monica_
Z Zeze34
A asilr
Tempus Tempus
S Suskunhanim
balpamuk balpamuk
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
birsevgi birsevgi
Pain Killer Pain Killer
Amor-a Amor-a
M miraysu_
G gamzem23
Hayırlı olsun canım, bol eksi getirsin herkese

Merhaba arkadaşlar anca bakabildim

Evin mi soğuk yoksa sen mi üşüyorsun
Fazla üşüyorsan kan değerlerine bir baktır istersen

Evet çok fazla oldu aslında evde beyaz leblebi
Çiğ fıstık fındık çiğ badem var
Hatta dün bunları karıştırıp dut üzüm falan ekleyip çoçuklara yedirdim ama fısıkları yedikten sonra aklım başıma geldi
Kavrulmuş olanları kaldırdım dedim cumaya kadar sizi gözüm görmedin cuma belki bir iki avuç yerim

bu fıstık bende 3-4 senedir bayağı bağımlılık yaptı

Aslında bende geçen düşündüm bir hafta falan denesem mi diye ama cesaret edemedim
Birde dedim takıldığım zamanlar olursa o zaman yaparım
Ama liste hazırsa birde ben yormayayım Namaria Namaria yı sen bana atıver özelden olur mu canım
Canim evsoguk bugun guzel hava diye ciktik dairemizin kopegini gezdirdik dairede masa tenisi oynadık bahcede voleybol falan oynadik isindim valla 🙃
Canim farketmissin zaten o bile guzrl. bagimlilik yaptiysa yavas yavas azaltirsin haftada bir iki ye bisey olmaz da hergun yersen sikinti 💞

🤸🏼‍♀️SPORUNU SEÇ🤸🏼‍♀️

SPOR NO SPOR İÇERİK
2LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ
4PİLATES 30 DK
51000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ
620 DAKİKA CARDİO
7DANS WORKOUT MİN 15 DK

Mehfam Mehfam
Namaria Namaria
Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
hawar hawar
Monica_ Monica_
Z Zeze34
A asilr
Tempus Tempus
S Suskunhanim
balpamuk balpamuk
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
birsevgi birsevgi
Pain Killer Pain Killer
Amor-a Amor-a
M miraysu_
G gamzem23
Pilates/yoga diyeydin kaptanim 🤣 ben cok yapiyorum bosa gitmezdi ya da ek bisey almaya gerek olmazdi onun disinda hepsi güzel sistem guzel 👍

Ay ben 3 gündür sabit çıkıyorum hafta içi çarşamba perşembe günleri 2 günlük direnç kilolarını atlatan ödemi atan bi detoks buldum instagramda bi diyetisyen paylaşmış yapanlar da baya güzel eksiler görmüş gerçekten ben de yapmayı düşünüyorum bakalım

Back
X