Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarın sabahki tartımı çok merak ediyorum kızlar, en son cuma sabahı tartıldım. Bu 2 gün diyetim de sporum da yerindeydi. Bakalım ne gitti😊 Bu hafta sonunu spor açısından iyi değerlendirdim çok şükür. Kısa sürede aldığım kiloların yarısından fazlası gitti bile🥳

Yarın sabahki tartımı çok merak ediyorum kızlar, en son cuma sabahı tartıldım. Bu 2 gün diyetim de sporum da yerindeydi. Bakalım ne gitti😊 Bu hafta sonunu spor açısından iyi değerlendirdim çok şükür. Kısa sürede aldığım kiloların yarısından fazlası gitti bile🥳
Maşallah sana. Süpersin 🤩

Iyiydi 10 kiloya 200gr kaldi ama sanki bi duruldu. Namaria Namaria nin vegan diyetine basliyorum yarin bakaljm🤩 sen naptin toparlamissin isleri azcik da kilo toparlanmis sanki 🤣 ama hemencik gider o 😇
hahah evet ben de toparlandım :D inşallah canım benim :KK200:
oooo fazlasıyla verirsin bence vegan diyetle canım ;) alışverişini de güçlü yap da zorlanabilirsin ;) vegan süt belki peynir de
canım salı randevum var bu iki hafta laktoz ürünleri yasaktı fark oldu tahminimce 2 hafta da et balık tavuk yumurta olmıcak laktoz ürünlerini geri vercek deniyoruz bakalım aşkkuşum :KK70:
7lere az kaldı bakalım bu hafta az durgun geçicek son iki hafta iyi gitti ama bu da normal yani :)
oyyy hadi bakalım canım demek 2 haftada bir değiştirmek faydalı metabolizmaya :KK24:
neden durgun geçeceğini düşünüyosun tatlış

Mi band 4 ya da 5 cok iyi canim ucuk kacik da degil ben memnunum gayet bi de mi fit uygulamasi yukleyince sporumu kilo guncelleme uyku nabiz istedigin herseyi gorebiliyosun bende band 5 var anneme de 4 aldim o da cok memnun komsulariyla yuruyuse giderken takiyormus 😂💞
Tesekkur ederim canim. Bakayim da alayim bir tane diyete baslayinca cok lazim olacak.

hahah evet ben de toparlandım :KK70: inşallah canım benim :KK200:
oooo fazlasıyla verirsin bence vegan diyetle canım :KK66: alışverişini de güçlü yap da zorlanabilirsin :KK66: vegan süt belki peynir de

oyyy hadi bakalım canım demek 2 haftada bir değiştirmek faydalı metabolizmaya :KK24:
neden durgun geçeceğini düşünüyosun tatlış
Peynir yoktu liste de sut aldim bugun alisverisi hallettim 🤩

Afiyet olsun ortim🥰 bugunki menummu görme🙈 misafirdim, yarın da misafirim ve muhtemelen sonraki gün de😔 ben dinlenmeye gelmiştim oysa ki😔evde oturacaktım sürekli😭
Cumartesi diye(kendi menüm de iyi olmadığından) söyleyecek sözüm yok pastaya
Ortim dunku menunde sabah biraz karbonhidrat fazla olmus sonrasinda sorun yok bence👍
haftaici telafi ederiz ben de kayinvalidemdeyim bugunku yediklerimi yazmak istemiyorum😞 yarin detoks menusu yapicam

Back
X