Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Deneme bir ki üç Nikinik Nikinik canim 6-7 tamam 20 dk cardio 20 dk dance workout yaptim 🤸👍
Hepsini yapma challengei utopyaymis 🤣
Helal olsun sana 👏👏 hepsini yaomak icin bos gun olmasi lazim sabahtan baslayavaksin ancak oyle.hepsini yapinca lafadan 1. Madde cikar zaten 😂😂
Canim bittiginde de mesajla dk falan atmiyorum direkt atiyorum 5-7 tamam diyoruz di mi az once bitti sporum ama dansi mesela 20 dk yaptim vs yazmiyorum sana di mi asgarisini yaptigim icin
Evet canim menuye 5-7 yazmaniz yeterli.mesajla sizi yormayim. Mesajla daha mi suprizli olurkiiii Cherry Mom Cherry Mom kaptanim 🤔
Hayır canım sadece 1 ini yapmak yeterli 2.si ekstra birşey dileyen yapacak onu yapamayan yetiştirmeyen olursa ona ❌ koyma yani ♥️
Fazla mi gaddarim ne iyiki kaptanimiz sensin 😂😂😂
Ha tmm herkes dönünce noli dedim 🤣🤣 hahahaja çok tatlısınız herkes bir numara kaptı kendine şunu yapıyorum niki diyor :eğlence:
Mesajlar gelmeye basladi :KK8: takimin istedigi buymus challenge la vakit kaybetmisiz 😂
Ustume bir agirlik coktu anlik neden diye düşünürken yarin ins oldugu aklima geldi 😅
Gec oldu zaten kimse de yok kendim yaziom kendim gülüyorum 😂 iyi geceler arkadaşlar 💞
Tuh canim ya ders calisiyordum yetişemedim iyi geceler 😘
Ladies hello nasılsınız? :)

ben yine kaçak modunda 🙈

listede azaydidem azaydidem ’i gördümm selam vermesem olmazdı, naber Didemcim? Nasılsın nasıl gidiyor?

Cherry Mom Cherry Mom sen de nick değiştirmişsin E büyümüş 😄
Hellooo 😊

Bir sen bir ben varız galiba Nikinik :) tanışalım bari:)

ben eski kaptanlardan mor ördek. Eskiden daha sık gelirdim ama artık zaman kavramımı yitirdim:) İş güç çocuk ev derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Yeni mi katıldın takıma? :)
Ay sözümü geri aldım kaptan yardımcısıymışsın yahu bir süre geçmiş herhalde 😅

yav ben kimseleri tanımayınca böyle potlar kırıyorum kusuruma bakmayınız:)

Ladies hello nasılsınız? :)

ben yine kaçak modunda 🙈

listede azaydidem azaydidem ’i gördümm selam vermesem olmazdı, naber Didemcim? Nasılsın nasıl gidiyor?

Cherry Mom Cherry Mom sen de nick değiştirmişsin E büyümüş 😄
Ayy kaptanım görmedimm çok pardon :olamaz:
E mi büyümüş 😳 hey maşallah hiç birşey kaçmıyor 🤣🤣🤣 hoşgeldin kaptanım yaaaa ♥️♥️♥️♥️

Bir sen bir ben varız galiba Nikinik :) tanışalım bari:)

ben eski kaptanlardan mor ördek. Eskiden daha sık gelirdim ama artık zaman kavramımı yitirdim:) İş güç çocuk ev derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Yeni mi katıldın takıma? :)
Hosgeldin 😇 pek yeni sayilmam pek de eski sayilmam 2 ay oldu geleli 😂 10 kilo gitti kaptan yardimcisiyim oyle cirpiniyoruz kilo vermek icin 😂

Ay sözümü geri aldım kaptan yardımcısıymışsın yahu bir süre geçmiş herhalde 😅

yav ben kimseleri tanımayınca böyle potlar kırıyorum kusuruma bakmayınız:)
Kaptanım şuan eskilerdenn yani senin tayfandan 🤭 azaydidem azaydidem ve balpamuk balpamuk var nasılsın ??

İyi iyi ne güzel gitmiş 2 ayda 10 kilo helal sana vallahi 👏🏻
Hedefe ne kadar var?:)
10 daha var yolu yariladim ama kalan kilolar ebedi varlardi sanki 🤣 bi ara yine gaza gelip 73e inmistim ama genel itibariyle cok uzun suredir 77-81 arasiydim.

Kaptanım şuan eskilerdenn yani senin tayfandan 🤭 azaydidem azaydidem ve balpamuk balpamuk var nasılsın ??
Didem’i listede gördüm hemen yapıştırdım selamı bakalım görecek mi :)
balpamuk balpamuk Esraaa sen ne yapıyorsun yahu dip dibeyiz ama görüşemiyoruz nalet pandemi 😷

emniscim iyiyim bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor?

10 daha var yolu yariladim ama kalan kilolar ebedi varlardi sanki 🤣 bi ara yine gaza gelip 73e inmistim ama genel itibariyle cok uzun suredir 77-81 arasiydim.
Süper yahu yolu yarıladıysan daha ne olsun gerisi de gelir elbet:) ne yapıyorsan aynen devam. Sonlara doğru zor gidebilir kilolar arada şaşırtırsın bünyeyi verirsin onları da 😉

Didem’i listede gördüm hemen yapıştırdım selamı bakalım görecek mi :)
balpamuk balpamuk Esraaa sen ne yapıyorsun yahu dip dibeyiz ama görüşemiyoruz nalet pandemi 😷

emniscim iyiyim bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor?
Ay kaptanım görüşülecek hâl mi bıraktılar 😔 herkesler evde valla pamukta listede ama takımın zaruri görevlerini yapıp kaçıyor 🤣🤭🤭 pek yoğun hatun :))
Bende çocukla devamlı evdeyimmn iyice beni kemirir moddaaa Ankara'da 2 güne bir kar yağıyor devamlı bahçedeyiz 🤭🤯🤯 yinede onu tatmin edemiyoruz tabi kış olunca zor oluyor pandemi olunca *10 zor oluyormuş 🤣

🤸🏼‍♀️SPORUNU SEÇ🤸🏼‍♀️

SPOR NO SPOR İÇERİK
1GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ
2LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ
3BİSİKLET/ ELİPTİK/ KOŞU BANDI MİN 45 DK
4PİLATES / YOGA 30 DK
51000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ
620 DAKİKA CARDİO
7DANS WORKOUT MİN 15 DK

• ARKADAŞLAR PROGRAMIMIZ PAZARTESİ - ÇARŞAMBA ZORUNLU / CUMARTESİ SERBEST KATILIMLI OLARAK BAŞLAYACAKTIR
  • TÜM TAKIM ÜYELERİMİZ GÜN BAŞINDA YAPACAĞI SPORU NUMARASI İLE Nikinik Nikinik E ÖZEL MSJ YOLUYLA BİLDİRECEKLER ( 1 NO YAPACAĞIM YADA 1+6 YAPACAĞIM GİBİ )
  • GÜN SONUNDA ( SADECE PROGRAM GÜNLERİ İÇİN GEÇERLİ ) 1 NO YAPILDI YAZABİLİR VEYA 10.000 YAPILDI YAZABİLİR..
  • NİKİNİK ERTESİ GÜN BİZE BUNU LİSTESİ İLE RAPORLAYACAK..

• GELELİM BU İŞİN ÖDÜLÜNE:) PROGRAMA UYAN ÜYE YAPTIĞI SPORUN PUANINA EK +HEDİYE 100 PUAN ALACAK İLAVE SPOR ALIRSA +50 PUAN DAHA ALACAK :)

• EEE BİRDE CEZASI OLACAK TABİİ :)) PROGRAMA TÜM ÜST LİSTENİN PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNÜ UYMASI ZORUNLUDUR KATILIM GÖSTERMEYEN VEYA NUMARA İLETİP GÜN SONUNDA SPORUNU YAPMAYAN ARKADAŞIMIZ O HAFTAKİ CUMA EN AZ %1 EKSİ YAPMAK ZORUNDADIR:duduk:
@_Reyyan
Namaria Namaria
Nikinik Nikinik
@belmayne
@hawar
@nnurc
@yarimuhendis
@Zeze34
@asilr
@Tempus
@Suskunhanim
balpamuk balpamuk
@DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
@birsevgi
@thequeensgambit
@Pain Killer
@Amor-a
@muhursuzpusula
@miraysu_
@gamzem23
morordek morordek kaptanım yeni spor planımız nasıl ? Yarın başlıyoruz :confused:

Back
X