Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 Şubat pazartesi menüsü
Kahvaltı(misafirdim)
Bir el açması(tam buğday) börek,2 yumurta, iki çatal patates,1 sucuk dilimi, kekik sirkesi/yağı tam ne olduğunu bilmiyorum ama kek yedim

Kahve

Ara kuru incir ceviz dörder tane,yesilcay

Aksam
Balık,patates soğan(fırında hepsi),salata

Muz

( Cherry Mom Cherry Mom yazmaya utanıyorum😔acaba yazmasam mi bu hafta?
Sabahtan misafirdim, öğleden sonra bize misafir geldi.Yarin tekrar misafirlik durumu var hem de iki tane😭
Nikinik Nikinik 1250 zıp, 9000 adım 250+90+100= 440 puan
Az daha unutuyordum, 50 =25 squat(takvime başladım beser artarak gidiyor)
Toplam465 puan
Mehfam Mehfam Monica_ Monica_
Ortim misafir olunca bi yere gidince duzeni tutturmak cok zor oluyor haklisin 😞 yemekler misafire gore oluyor spor aksiyor... ama moralini bozma toparlarsin
Bugun de var mi misafirlik?

Hele şükür oğlusunuz uyutup spor yapabildim duşumu aldım şimdi menümüde yazdım şaçlarımı kurutup yatacağım tabi bey efendi uyanmazsa
Beni çok yordu bu gün 4 ten 9 kadar mütemadiyen ağladı sesi kısıldı ağlamaktan
Dişi çıkıyor bide uyku düzeni bozuldu

Ay diyetisyenden sonra yaz mutlaka bakalım onun tartısında ne çıkacak ne değişiklik yapacak

Arsuzuda merak ediyorum çok övüyorlar
Umarım ilerleyen yıllarda gidebiliriz
Tebrik ederim seni canım bu durumda bile pes etmeden sporunu yapmışsın bahane etmemişsin 🤩🤩
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım Nikinik Nikinik spordan sorumlu bakanım
Ben bu puan hesaplama işini tam anlamadım o yüzden yanına puan falan yazmadım
Gerçi benim için puan çok önemli değil önemli olan spor yapmış olmak ama sizide puan hesaplarken falan zorda bırakmak istemiyorum
Canım yeni düzendeki puanlamadan mı bahsediyorsun +100 flan filan orda değişen birşey yok onları ben ekleyeceğim yine o kısmı eski gibi devam ediyor
Kaptanim ben 82.5 um listeyi gorunce doğrusunu unuttum 🤣🤣

Görüşürüz canim yarin insallah 💞
🤣🤣🤣 Ayy 5 le 2 yer değştirivermiş :olamaz: düzelttim canım sağol 🤭

1 Şubat pazartesi menüsü
Kahvaltı(misafirdim)
Bir el açması(tam buğday) börek,2 yumurta, iki çatal patates,1 sucuk dilimi, kekik sirkesi/yağı tam ne olduğunu bilmiyorum ama kek yedim

Kahve

Ara kuru incir ceviz dörder tane,yesilcay

Aksam
Balık,patates soğan(fırında hepsi),salata

Muz

( Cherry Mom Cherry Mom yazmaya utanıyorum😔acaba yazmasam mi bu hafta?
Sabahtan misafirdim, öğleden sonra bize misafir geldi.Yarin tekrar misafirlik durumu var hem de iki tane😭
Nikinik Nikinik 1250 zıp, 9000 adım 250+90+100= 440 puan
Az daha unutuyordum, 50 =25 squat(takvime başladım beser artarak gidiyor)
Toplam465 puan
Mehfam Mehfam Monica_ Monica_
Canım yaz mutlaka yazma desek bak bu utanma duygusu bile birazz frenliyordur seni menü yzacağım diye o yüzden mutlaka görelim

Arkadaslar belirtiler dogruymus az once regl oldum elhamdülillah 🤲🏻😍🥳💞 cok sukur aglicam cok duygulandim 36 gun sonra kendiliginden oldu duzene giriyor insallah 💞 soran arkadaslari etiketledim
@belmayne Mehfam Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak hawar hawar
Ay ay ay yaaa hem göğüs hem kasık tabiiii çok çok çok aşırı sevindim canımmmm :rolleyes::KK200::dua: maşallah. Sen yine günlük tut ;)

Gunaydin kizlar☕🌸

Günaydın kızlar :KK68:
Günaydınlaar herkese :KK200:

Arkadaslar belirtiler dogruymus az once regl oldum elhamdülillah 🤲🏻😍🥳💞 cok sukur aglicam cok duygulandim 36 gun sonra kendiliginden oldu duzene giriyor insallah 💞 soran arkadaslari etiketledim
@belmayne Mehfam Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak hawar hawar
Ayyy bende çok sevindim kilolar gidince hastalıklarda gidiyor süper ya
Bu da senin bir başarın canım
azminin önünde saygı ile eğiliyorum😘😘😘

Back
X