- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #390.881

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçını fark etti mi uyanıncaSağol tatlım aynen zaten uyku allahtan vartırnak kesme uykuda krem uykuda geçen gün saçının önünüde uykuda kestik
sonumuz hiç iyi gitmiyor
Benim kuzum da çok üzgün ya.teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun Almılacım ya zaten hep allah koruyor bu bebeleri yoksa günü nasıl sağlam bitiriyoruz bilmem benim yürek dayanmıyor kedi gibi ordan atlıyor ordan zıplıyor bacaklar savaştan çıkmış gibi mosmor :))
Dönüş yolundayiz canim aksam da mesai varTamam kuzum gönderiyorum burdan sana bi leslie
Canım sen zaten hareket halindesin. Sporun yarısını halletmiş olursun döndüğünde![]()
Aynen canim gercekten Rabbimin korumasindayiz hepimiz afiyet versin insallahteşekkür ederim kızlar Allah razı olsun Almılacım ya zaten hep allah koruyor bu bebeleri yoksa günü nasıl sağlam bitiriyoruz bilmem benim yürek dayanmıyor kedi gibi ordan atlıyor ordan zıplıyor bacaklar savaştan çıkmış gibi mosmor :))
Maşallah diyeyim valla gözüm kaldı ayHahahahya aslında ben de 2 taneyi yapacaktım 10000 adım atmak hiç planladığım bir şey değildi ama oluvermiş valla anlamadan
![]()
Ah ah ben dışarda 10000 i xok rahat geçiyordum ama karantina günleri sağ olsun, bu bile lüks olduEskiden hamilelik oncesi ise git gel dusari ogle yemegine cik don filan hic sporsuz gunde 6000 civari adim atiyordum ve 10000 i tamamlamak hiic zor olmuyirdu. Dun o odadan i odaya gide gele yerinde kosa kosa, kizimla dans ede ede cok zor tamamladim 10000 adimi![]()
Hem imrenirim hem çalışırım ben dekıskanmaaa çalışş seninde olsunnn :)
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl?Benim sıpa dün gece koltuktan ayak üstü yere düştü koltuğun sırt yasladığımız yüksek yerinden ... :/ şimdi ayağını yan basıyor krem bile sürdürmüyor deli ediyorzedelenme gibi birşeydir herhalde değiil mi şişlik vs yok
Dua edeceğim bol bol canım Allah ne hayırlıysa onu versin inşallahCanlar tayinle ilgili bu ay sonu şube mudurlugu sonuclarina gore atama yapcaklar o atamada benim yazimin da cikma durumu var ugrasiyorum herkes tamam olumlu ama yaziyi yazmalarina kaldı iş akliniza gelirse duanizda yer verirseniz cok sevinirim![]()
Allah razı olsun canim benimDua edeceğim bol bol canım Allah ne hayırlıysa onu versin inşallah![]()
Gözünü giren saçları azıcık kestik belki 2 cm fark etmediSaçını fark etti mi uyanınca![]()
Ah yavrum hep hasretlikBenim kuzum da çok üzgün ya.Kuzenleriyle çok güzel vakit geçirdiler. "Ama ben çok özlerim" diye diye yolculadı. Valla çocuklar için çok zor zamanlar. Eve sıkışıp kaldılar. Hep birlikte sıyırdık
Hayırlısıyla atlatsak şu dönemi
![]()
NO KİLO | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
![]() | 75 | 200 | |||||
![]() | 145 | 120 | 69 | 545 | |||
![]() | 43 | 112 | 210 | ||||
![]() | 76 | 45 | 45 | 206 | |||
Z Zeze34 | 63 | 120 | |||||
![]() | 67 | ||||||
A asilr | 60 | 120 | |||||
![]() | 210 | 210 | |||||
![]() | 275 | ||||||
![]() | 62 | 62 | |||||
M miraysu_ | 83 | ||||||
YES FİT | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
![]() | 180 | 55 | |||||
![]() | 249 | 225 | 297 | ||||
![]() | 235 | ||||||
![]() | 140 | 105 | 100 | 263 | |||
S Suskunhanim | 210 | 98 | 478 | 565 | |||
![]() | 460 | 525 | 550 | 700 | |||
![]() | 108 | 255 | |||||
![]() | 30 | 160 | |||||
![]() | 70 | 40 | |||||
![]() | 95 | ||||||
Peki benim sporum havaya mı gitti?
ÜYE SPOR NO SONUÇ Namaria
4 ❤ belmayne
2 ❤ hawar
1-2 ❤ Nikinik
6 ❤ Monica_
1 ❤ yarimuhendis
1-2-5 ❤ S Suskunhanim 5 ❤ A asilr 5 @SanSebastianCheesecake balpamuk
Tempus
1-6 ❤ DeryaOnDiet
1-7 ❤ azaydidem
2-7 ❤ Amor-a
muhursuzpusula
4 ❤ M miraysu_ Pain Killer
seyrekyagmur
1 ❤ birsevgi
@gamzem23 1-6 ❤
Programa dahil olmamış oldun ama havaya gitmedi tabi :)) spor tablosunu paylaştım orada ekledim puanını canımPeki benim sporum havaya mı gitti?
Hayir canim puanini esra kaydetmistirPeki benim sporum havaya mı gitti?
Cevap yazmissin bilePrograma dahil olmamış oldun ama havaya gitmedi tabi :)) spor tablosunu paylaştım orada ekledim puanını canım