Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK200: teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun Almılacım ya zaten hep allah koruyor bu bebeleri yoksa günü nasıl sağlam bitiriyoruz bilmem benim yürek dayanmıyor kedi gibi ordan atlıyor ordan zıplıyor bacaklar savaştan çıkmış gibi mosmor :))
Benim kuzum da çok üzgün ya.😔 Kuzenleriyle çok güzel vakit geçirdiler. "Ama ben çok özlerim" diye diye yolculadı. Valla çocuklar için çok zor zamanlar. Eve sıkışıp kaldılar. Hep birlikte sıyırdık🥴 Hayırlısıyla atlatsak şu dönemi 🙏

:KK200: teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun Almılacım ya zaten hep allah koruyor bu bebeleri yoksa günü nasıl sağlam bitiriyoruz bilmem benim yürek dayanmıyor kedi gibi ordan atlıyor ordan zıplıyor bacaklar savaştan çıkmış gibi mosmor :))
Aynen canim gercekten Rabbimin korumasindayiz hepimiz afiyet versin insallah 💞🤲🏻

Hahahah😂😂ya aslında ben de 2 taneyi yapacaktım 10000 adım atmak hiç planladığım bir şey değildi ama oluvermiş valla anlamadan😂😂
Maşallah diyeyim valla gözüm kaldı ay😍😍😍😂😂
Eskiden hamilelik oncesi ise git gel dusari ogle yemegine cik don filan hic sporsuz gunde 6000 civari adim atiyordum ve 10000 i tamamlamak hiic zor olmuyirdu. Dun o odadan i odaya gide gele yerinde kosa kosa, kizimla dans ede ede cok zor tamamladim 10000 adimi 😜
Ah ah ben dışarda 10000 i xok rahat geçiyordum ama karantina günleri sağ olsun, bu bile lüks oldu😔
:KK70: kıskanmaaa çalışş seninde olsunnn :)
Hem imrenirim hem çalışırım ben de😂😂🤗🤗
Benim sıpa dün gece koltuktan ayak üstü yere düştü koltuğun sırt yasladığımız yüksek yerinden ... :/ şimdi ayağını yan basıyor krem bile sürdürmüyor deli ediyor :işsiz: zedelenme gibi birşeydir herhalde değiil mi şişlik vs yok
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl?

Canlar tayinle ilgili bu ay sonu şube mudurlugu sonuclarina gore atama yapcaklar o atamada benim yazimin da cikma durumu var ugrasiyorum herkes tamam olumlu ama yaziyi yazmalarina kaldı iş akliniza gelirse duanizda yer verirseniz cok sevinirim 🤲🏻💞
Dua edeceğim bol bol canım Allah ne hayırlıysa onu versin inşallah🤗🌸

29 Ocak - 04 Şubat GÜNCEL SPOR TABLOSU

Kızlar düne dair + puanlar programa dahil olan herkese eklenmiştir 💃💃tekrar tebriklerr 🤩

sporları az olan balpamuk balpamuk pamukcumm bugün misafirin varmış sanırım çarşamba günü harika bir spor bekliyorum sendennnn 🤸🏼‍♀️

DeryaOnDiet DeryaOnDiet dün güzel adımlar oldu bugünde umarım boş geçmezsin ✌️

M miraysu_ seninde sporların genele göre az canım menülerindede biraz aksaklık oluyor 👀

birsevgi birsevgi hâlâ alışkın olduğumuz asıl sporlarını göremiyoruz hadi daaaaaaa sopa mı gösterelim illaaa :rolleyes:

NO KİLO CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Nikinik Nikinik 75200
yarimuhendis yarimuhendis 14512069545
Monica_ Monica_ 43112210
seyrekyagmur seyrekyagmur 764545206
Z Zeze34 63120
balpamuk balpamuk 67
A asilr 60120
Pain Killer Pain Killer 210210
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 275
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 6262
M miraysu_ 83
YES FİT CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Cherry Mom Cherry Mom 18055
Namaria Namaria 249225297
belmayne belmayne 235
hawar hawar 140105100263
S Suskunhanim 21098478565
Tempus Tempus 460525550700
azaydidem azaydidem 108255
muhursuzpusula muhursuzpusula 30160
birsevgi birsevgi 7040
Amor-a Amor-a 95

Ya bugun bana bildirim mi gelmiyor anlamadim hep kaciriyorum konusmalari :işsiz:

Back
X