Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Orticim Merhaba,
Dün için kusura bakma lütfen. İnanılmaz yorgun hem zihinsel hem fiziksel dağılmış durumdaydım menümü bile yazamadım.
Menünü okumaya başladığımda 3 dilim ekmek tahin-fıstık ezmesi çok fazla diyecektim ki sonrasını görünce kalori olarak dengelediğini gördüm. Sabah güzel enerji ile başlatmıştır bu kahvaltı😃 Ancak karbonhidrat-yağ ve şeker birleşimini yakmak kolay olmuyor o açıdan uyarayım. Yine de 3 dilim yerine 2 dilim yemek daha iyi olabilir. Çünkü bu tür birleşimlerden sonra kan şekeri ani yükseldiği için sonrasında ani tatlı atakları yaşayabiliyor insan. Sen kendini daha iyi bilirsin tabii.😍 Ancak tecrübelerimi aktarmak istedim orticiğime😃🥰💜
canım benim hoşgeldin tekrar ve teşekkür ederim yorumun içinn :KK200:
şöyle ki bu öğünü beyaz ekmekle yapınca haklısın ardından makarna filan istiyor canım ama bu ekşi mayaydı bi de,tahin fıstık faydalı yağlar ve meyveler de lifliydi cnm,tarçın da şekeri dengeledi bir de kahve içmeden doyamıyorum sabah o da şekerimi dengeliyor cnm merak etme sen :KK19:
sen nasılsın bugünkü diyet planın nasıl spor var mı ufukta ;)

Daha da iyi olsun paşam inşallah💜💜

Ah ah ortim sorma🙈 hepsinden yarım porsiyon da olsa tattım ama karbon deposu olmuş olabilirim😭😭
Tek sevindirici tarafı sporlar ise az da olsa yarıyor hala sanırım ki beklemeden tartilmiyordum,evimde bekleyince az da olsa ekşi gorebilirim🙈inşallah
Sen nasılsın?💜

Herkes şu an aynı durumda,biz hem kilo almıyoruz hem de bir taraftan veriyoruz diye teselli buluyorum🙈
Ortim ben de iyiyim yuruyuse gidicem birazdan insallah
Sen nasilsin bugun 😊
canım ben yeşil mercimekli aldım bitti tadı aynı mercimek işte :KK70: ve 3 dkda pişiyo beğendim ama :KK66: yeşil mercimekti benim kırmızı da güzeldir
Afiyet olsun canim ben de denerim
Gelelim günah listesine🙊 2 Şubat salı menüsü

Kahvaltı
Kavurma, 1,5 dilim tb ekmek,tere,2 çatal helva

Ara
Filitre kahve, 2 incir

Aksam,(misafir olduğumu belirtmek isterim:KK43: )
Domates çorbası, 2 yk fırında Karnıbahar patates, 1yk köz patlıcan salatası, 1 dilim pide, koca tabak salata😅
1 bardak çay, yarım dilim Kıbrıs tatlısı

1000 zıp,5000 adım 55 squat = 200+50+27 =277 puan
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Monica_ Monica_ (canım seninle ortiligimiz tam anne evine denk geldi hakkını helal et😔)
Ortim menun o kadar kotu degilmis dengelemissin gibi geldi bana
Arada olur anne evinde diyet kalmaz😂

Teşekkürler kaptancımmm :KK200:başka grup olsa valla komazdı beni bu resim ve isimle :confused::KK22: ama o kadar şanslıyım ki ve karşılığını vermek için elimden geleni yapıcam bu sevginin ve hoşgörünün gerçekten herkesi çok seviyorum burda ve kaldığım için de aşırı mutluyum :KK37:
ayy balım yaaa biz isimlere fotolara değil kişilerin kendilerine burada bakıyoruz senide tanıdık çok şükür bırakıır mıyız :KK68:

45dakika tempolu yürüyüş yaptım kızlar 10.000adım olmuş mudur yaklaşık 5km.
olmadıysa 300 de zıp yapayım:)
canım henüz olmamış gibi :)

10 bin adım ortalama olarak 6-8 kilometre arasında değişiyor ve bu aktivite bireysel özellikler ve tempoya bağlı olarak yaklaşık 400-500 kalori harcamak anlamına geliyor. Eğer hızlı bir şekilde yürürseniz 10 bin adımı atmak bir saatte bitebiliyor

Ben bu sabahtan sporumu yaptım sonra çıktım markete alışverişimi yaptım bi de yolları uzata uzata döndüm eve üstüne geldim odamı sildim süpürdüm çorba yaptım😂😂birazdan yemeğimi yiyip tabloda başka hangi sporu yapabilirim diye bakacağım😂😂😂

merhaba arkadaşlar biz de öğle arası 40 dk masa tenisi oynadık turnuva yaptık :)) baya iyi oldu şimd işlere devam :KK48:

Bugün harika spor yapcam hadi bakalım 👀
ayy kızlar harikasınız insan isteyince her yol spora çıkabilirrr yeter kiii niyet olsuuunn :KK200:

Orticim Merhaba,
Dün için kusura bakma lütfen. İnanılmaz yorgun hem zihinsel hem fiziksel dağılmış durumdaydım menümü bile yazamadım.
Menünü okumaya başladığımda 3 dilim ekmek tahin-fıstık ezmesi çok fazla diyecektim ki sonrasını görünce kalori olarak dengelediğini gördüm. Sabah güzel enerji ile başlatmıştır bu kahvaltı😃 Ancak karbonhidrat-yağ ve şeker birleşimini yakmak kolay olmuyor o açıdan uyarayım. Yine de 3 dilim yerine 2 dilim yemek daha iyi olabilir. Çünkü bu tür birleşimlerden sonra kan şekeri ani yükseldiği için sonrasında ani tatlı atakları yaşayabiliyor insan. Sen kendini daha iyi bilirsin tabii.😍 Ancak tecrübelerimi aktarmak istedim orticiğime😃🥰💜
ayy esra keşke vaktin olsa herkese menü yorumu yapabilsen :) ne güzel yazmışsın :)

canım henüz olmamış gibi :)

10 bin adım ortalama olarak 6-8 kilometre arasında değişiyor ve bu aktivite bireysel özellikler ve tempoya bağlı olarak yaklaşık 400-500 kalori harcamak anlamına geliyor. Eğer hızlı bir şekilde yürürseniz 10 bin adımı atmak bir saatte bitebiliyor
Tamam canım o zaman zıpla devam edeyim.daha dışarı çıkamam. Evdeki günlük yürüuüş de spor sayılmıyodur zaten

Sali

10.30
Sade kahve
1 kuru incir
2 ceviz

14.30
8 kasik fasulye piyazi

Ara
Form cayi

17.30
7 kasik mantar sote
Yesillik salatasi
2 wasa

20.30
2 kasik soya sütle nescafe

Su 2lt

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Tempus Tempus
canım nasıl gidiyor halsizlik olmuyor mu ya :( kendine göre bişeyler eklesen yine vegan :(
Gelelim günah listesine🙊 2 Şubat salı menüsü

Kahvaltı
Kavurma, 1,5 dilim tb ekmek,tere,2 çatal helva

Ara
Filitre kahve, 2 incir

Aksam,(misafir olduğumu belirtmek isterim:KK43: )
Domates çorbası, 2 yk fırında Karnıbahar patates, 1yk köz patlıcan salatası, 1 dilim pide, koca tabak salata😅
1 bardak çay, yarım dilim Kıbrıs tatlısı

1000 zıp,5000 adım 55 squat = 200+50+27 =277 puan
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Monica_ Monica_ (canım seninle ortiligimiz tam anne evine denk geldi hakkını helal et😔)
canım 2 ana 1 ara yapmışsın zaten ve helva ve kıbrıs tatlısı dışında bişey yok ki moralini bozma yani ;)
3 Şubat Çarşamba

13.00
2 haşlanmış yumurta(baharatlar ve taze nane ile), 3 zeytin, 5 fındık, yarım ceviz, beyaz lahana, maydanoz, turp,

Ara
10 leblebi, Sütlü Türk kahvesi(200 ml), 2 dilim elma

17.30
2 kase sebzeli, et sulu tarhana çorbası, salata

Su: 2 lt(devam)
Gece yeşil çay
Spor: 2 ve 7 yapıldı.
(48 dk leslie(3 mil), 15 dk zumba)
Toplam 117 puan

A asilr Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Nikinik Nikinik
canım afiyet olsun lahana güzeli ;)
ama ben izne ayrılmadan önce de menün aynıydı yaklaşık sanki
biraz değiştirsen mi? kilo kaybın nasıl son 2 haftadır ayrı ayrı cnm? yazarsan sevinirim bakalım beraber istersen

canım nasıl gidiyor halsizlik olmuyor mu ya :KK43: kendine göre bişeyler eklesen yine vegan :KK43:

canım 2 ana 1 ara yapmışsın zaten ve helva ve kıbrıs tatlısı dışında bişey yok ki moralini bozma yani :KK66:

canım afiyet olsun lahana güzeli :KK66:
ama ben izne ayrılmadan önce de menün aynıydı yaklaşık sanki
biraz değiştirsen mi? kilo kaybın nasıl son 2 haftadır ayrı ayrı cnm? yazarsan sevinirim bakalım beraber istersen
Yok canim ya bi ilk gun ac halsizdim o da midemi bozdugumdandi sanirim 2 gundur gayet tok ve şiş hissediyorum kendimi sanki gitmiyor gibi kilo yarin bi tartilcam bakalim

Back
X