- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #391.181
günaydın arkadaşlar mutlu günler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla galiba fazla spor yapmak şişiriyor beni anlamadım ben de kendimi ama bir an önce gitmesi lazım yaniCanim senin menulerin de cok iyi sporunda dun hatta fazla fazla yapmissin ilk geldigin zamanlarda da cok ip atlayinca fazla cikmistin. Spor sisiriyor mu seni ben anlamadim![]()
Menün ve sporun çok iyi canım03.02
9.30
5 yk lor yesillik domates karisimi
5 zeytin 1 ceviz 1 incir
2 dilim cavd ekmeği
14.00
3 yk yulaf 4 yk yogurt bir elma 8 badem karisimi
19.00
4 catal kapuska 2 catal salata
21.00
2 ceviz
Su 3 lt
Spor 110 dk masa tenisi 165 p.
Total adim 10.200
1 yapildi
hawar
Cherry Mom @_Reyyan
Nikinik
Peki ideal kilona kadar keto mu devam edeceksin cnmBen de keto yaptım 1 aydır diyetisyenimle ancak program bitti azcık ara vermek için şu 2 gündür keto devam etmedim biraz da duraklamaktan korktum açıkçası.
Şakağında ağrı olmuyor ama mide bulantısı oluyor sp nin ilk gününde özellikle...
Olabilir cnm ama sevindim adınaHedef60kgolmak cim ben bugün kensimi çok şiş hissettiğim için böyle yaptım ancak çok enteresan regl oldum spordan sonra farkettim bunu da... Allahım şuraya da herşeyimizi yazıyoruz ama
Ancak bunu neden özellikle belirtiyorum biliyor musun... regl olmadan 1 hafta önce ödem-şişkinlik, karın ağrısı hafif hafif başlardı bende. Şu an hiçbir belirti yaşamadan nasıl regl oldum onun şokundayım. Şişkinlik hissettim ama sadece bugün! Ve ne ağrı sızı ne başka bir huzursuzluk!
Bunu resmen ketoya bağladım şu an...
Sanırım bu anlamda faydalı oldu. Çünkü hiçbir karbonhidrat tüketmedim, süt ürünü kısıtlı şekilde sadece peynir... Çok ilginç yaa çok şaşkınım...
![]()
Canım sporda kendini çok yorduysan olabilir çünkü bulgur pilavı da sağlıklı birşeyBende bu gün fazla çıktım kızlar
Yeşilim bulgur pilavından mı,
Yoksa fazla spordan mı bilemedim
Oysa dün sabah azda olsa eksiydim
Sporun fazlasını o bulgur pilavını yakmak için yaptım oysa
Kaptanım ben dün kabaklı az bulgurlu yoğurt çorbası yapmıştım ödem atıcı bugün ondan ve salata yerim yerim diye düşündüm aralarda da yeşil çay olur muKızlar artı olanlar kabak detoksu yapsın bence bugün son anda ancak öyle kurtarabiliriz bir şey ödem yapmıştır kabak lifli olduğu için iyi gelir kurtarır sizi bozmayın moralizi
yarimuhendis
hawar kabak detoksunda kilo geride gelmiyor bence en sağlıklı detokslardan biri sabah öğününde normal kahvaltı var zaten öğlen ve akşam da kabak yoğurtla geçirdiniz mi uymuş olursunuz
![]()
bulgurun yine ödem yapma riski olmaz mı canım yani tok tutar ama bence bulguru çıkar arada bir iki ceviz at daha iyi tabi hazırlamadıysan dünden hazırsa sen bilirsin ziyan olmasın tabi başkası yemeyebilir :)Kaptanım ben dün kabaklı az bulgurlu yoğurt çorbası yapmıştım ödem atıcı bugün ondan ve salata yerim yerim diye düşündüm aralarda da yeşil çay olur mu
Ya dünden yapmıştım bi diyetisyen vermişti ödem atıcı tarif diye ve ben dün de yedim ondanbulgurun yine ödem yapma riski olmaz mı canım yani tok tutar ama bence bulguru çıkar arada bir iki ceviz at daha iyi tabi hazırlamadıysan dünden hazırsa sen bilirsin ziyan olmasın tabi başkası yemeyebilir :)
NO KİLO | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Nikinik | 75 | 200 | 200 | ||||
yarimuhendis | 145 | 120 | 69 | 545 | 179 | 710 | |
@nnurc | 43 | 112 | 210 | 33 | |||
thequeensgambit | 76 | 45 | 45 | 206 | |||
@Zeze34 | 63 | 120 | |||||
balpamuk | 67 | 235 | |||||
@asilr | 60 | 120 | 30 | 225 | |||
@Pain Killer | 210 | 210 | 235 | ||||
DeryaOnDiet | 275 | 190 | |||||
SanSebastianCheesecake | 62 | 62 | 105 | 295 | |||
Mmiraysu_ | 83 | ||||||
YES FİT | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Emnis | 180 | 55 | 135 | 65 | |||
Namaria | 249 | 225 | 297 | 74 | 367 | ||
@belmayne | 235 | 90 | 267 | ||||
@hawar | 140 | 105 | 100 | 263 | 114 | 483 | |
SSuskunhanim | 210 | 98 | 478 | 565 | 277 | 345 | |
@Tempus | 460 | 525 | 550 | 700 | 400 | 500 | |
@azaydidem | 108 | 255 | |||||
muhursuzpusula | 30 | 160 | 32 | 160 | |||
birsevgi | 70 | 40 | 135 | ||||
@Amor-a | 95 | 100 |
Bende aynı şeyi düşündümKızlar artı olanlar kabak detoksu yapsın bence bugün son anda ancak öyle kurtarabiliriz bir şey ödem yapmıştır kabak lifli olduğu için iyi gelir kurtarır sizi bozmayın moralizi
yarimuhendis
hawar kabak detoksunda kilo geride gelmiyor bence en sağlıklı detokslardan biri sabah öğününde normal kahvaltı var zaten öğlen ve akşam da kabak yoğurtla geçirdiniz mi uymuş olursunuz
![]()
yani kabak detoksu daha yalın birşey kabakları rendeleyip tavada biraz çevirip yoğurtla yiyorsun o kadar içine biraz ceviz atanda var atmayanda tokluk açlık durumuna göre.. tuz vs koyma bol baharatlandır güzel oluyor öyle denersen canımBende aynı şeyi düşündüm
Hatta kabakları yıkadım tezgahta bıraktım dedim aklama doğru yapayım
Bizim bir yemeğimiz var kabağı kavuşuyorsun kendi suyunda çok az tereyağı ekliyorsun birde sarımsak sonra peynir yada çökelekle yiyorsun onu yapayım dedim
Ama şimdi kabak detoksu tariflerine bir bakayım
vAYY canım sabrın sonu selamet oldu ne güzell çok sevindimm yarına kadar dahada düşer inşallahBen bugun eksi ciktim şükür pazartesi +500le vegana basladim bugun cumaya gore -300. Veganla 3 gunde 800 gitmis![]()
Peki ideal kilona kadar keto mu devam edeceksin cnm
Olabilir cnm ama sevindim adına
Canım sporda kendini çok yorduysan olabilir çünkü bulgur pilavı da sağlıklı birşey
canım menün güzel bugun kefir falan içme belki ondan da şişmiş olabilirsin bitki çayı çok az karbonhidrat yap inşallah03 Ocak çarşamba
Sabah 09:30
1 yumurta
Dil peyniri, salamura peynir
Domates nane
1,5 dilim çavdar
Zeytin
ara
1 elma tarçın söküp yedim
1 menengiç kahvesi
akşam16:30
3 servis kaşığı taze fasülye
2servis kaşığı bulgur pilavı
1,5 bardak kefir
ara
1,5 avuç tuzsuz leblebi
1 avuç çiğ çerez karışımı
30+30 dk yürüyüş
3 mil Leslie
Birde 7 numaradan 20 dk yaptım
toplamda 22,275 adım
yani 1-2 ve 7 yapıldı![]()
Nikinik
Namaria
Cherry Mom @_Reyyan
sağol canım evet akşam hafif olduMenün ve sporun çok iyi canım
Akşamı çok hafif kapatmışsın
Keşke bende becerebilsem
spor ödemi de olabilir bulgur ve kefir de şişirir canım bugün sebze ve minimum laktoz al yarına eksiye inersin canımBende bu gün fazla çıktım kızlar
Yeşilim bulgur pilavından mı,
Yoksa fazla spordan mı bilemedim
Oysa dün sabah azda olsa eksiydim
Sporun fazlasını o bulgur pilavını yakmak için yaptım oysa