Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

03.02

9.30
5 yk lor yesillik domates karisimi
5 zeytin 1 ceviz 1 incir
2 dilim cavd ekmeği

14.00
3 yk yulaf 4 yk yogurt bir elma 8 badem karisimi

19.00
4 catal kapuska 2 catal salata

21.00
2 ceviz

Su 3 lt
Spor 110 dk masa tenisi 165 p.
Total adim 10.200
1 yapildi
hawar hawar Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Nikinik Nikinik
Menün ve sporun çok iyi canım
Akşamı çok hafif kapatmışsın
Keşke bende becerebilsem

Ben de keto yaptım 1 aydır diyetisyenimle ancak program bitti azcık ara vermek için şu 2 gündür keto devam etmedim biraz da duraklamaktan korktum açıkçası.
Şakağında ağrı olmuyor ama mide bulantısı oluyor sp nin ilk gününde özellikle...
Peki ideal kilona kadar keto mu devam edeceksin cnm
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak cim ben bugün kensimi çok şiş hissettiğim için böyle yaptım ancak çok enteresan regl oldum spordan sonra farkettim bunu da... Allahım şuraya da herşeyimizi yazıyoruz ama🙈 Ancak bunu neden özellikle belirtiyorum biliyor musun... regl olmadan 1 hafta önce ödem-şişkinlik, karın ağrısı hafif hafif başlardı bende. Şu an hiçbir belirti yaşamadan nasıl regl oldum onun şokundayım. Şişkinlik hissettim ama sadece bugün! Ve ne ağrı sızı ne başka bir huzursuzluk!🤷🏻‍♀️ Bunu resmen ketoya bağladım şu an...🙄 Sanırım bu anlamda faydalı oldu. Çünkü hiçbir karbonhidrat tüketmedim, süt ürünü kısıtlı şekilde sadece peynir... Çok ilginç yaa çok şaşkınım...🤷🏻‍♀️
Olabilir cnm ama sevindim adına ;)
Bende bu gün fazla çıktım kızlar
Yeşilim bulgur pilavından mı,
Yoksa fazla spordan mı bilemedim
Oysa dün sabah azda olsa eksiydim🙁
Sporun fazlasını o bulgur pilavını yakmak için yaptım oysa
Canım sporda kendini çok yorduysan olabilir çünkü bulgur pilavı da sağlıklı birşey

Kızlar artı olanlar kabak detoksu yapsın bence bugün son anda ancak öyle kurtarabiliriz bir şey ödem yapmıştır kabak lifli olduğu için iyi gelir kurtarır sizi bozmayın moralizi
yarimuhendis yarimuhendis hawar hawar kabak detoksunda kilo geride gelmiyor bence en sağlıklı detokslardan biri sabah öğününde normal kahvaltı var zaten öğlen ve akşam da kabak yoğurtla geçirdiniz mi uymuş olursunuz ✌️

Kızlar artı olanlar kabak detoksu yapsın bence bugün son anda ancak öyle kurtarabiliriz bir şey ödem yapmıştır kabak lifli olduğu için iyi gelir kurtarır sizi bozmayın moralizi
yarimuhendis yarimuhendis hawar hawar kabak detoksunda kilo geride gelmiyor bence en sağlıklı detokslardan biri sabah öğününde normal kahvaltı var zaten öğlen ve akşam da kabak yoğurtla geçirdiniz mi uymuş olursunuz ✌️
Kaptanım ben dün kabaklı az bulgurlu yoğurt çorbası yapmıştım ödem atıcı bugün ondan ve salata yerim yerim diye düşündüm aralarda da yeşil çay olur mu

Kaptanım ben dün kabaklı az bulgurlu yoğurt çorbası yapmıştım ödem atıcı bugün ondan ve salata yerim yerim diye düşündüm aralarda da yeşil çay olur mu
bulgurun yine ödem yapma riski olmaz mı canım yani tok tutar ama bence bulguru çıkar arada bir iki ceviz at daha iyi tabi hazırlamadıysan dünden hazırsa sen bilirsin ziyan olmasın tabi başkası yemeyebilir :)

bulgurun yine ödem yapma riski olmaz mı canım yani tok tutar ama bence bulguru çıkar arada bir iki ceviz at daha iyi tabi hazırlamadıysan dünden hazırsa sen bilirsin ziyan olmasın tabi başkası yemeyebilir :)
Ya dünden yapmıştım bi diyetisyen vermişti ödem atıcı tarif diye ve ben dün de yedim ondan😂😂şimdi kabak detoksu yaptığım bi zaman da sonraki güne eksi göremediğim olmuştu😂bizimkiler de yemez o çorbayı tatsız tuzsuz diye😂😂

GÜNCEL SPOR TABLOMUZ (29 ocak - 4 şubat)

Dünkü programa üst listeden azaydidem azaydidem Monica_ Monica_ hariç tüm arkadaşlarımız katılmış tebrikler kızlar

NO KİLOCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Nikinik75200200
yarimuhendis14512069545179710
@nnurc4311221033
thequeensgambit764545206
@Zeze3463120
balpamuk67235
@asilr6012030225
@Pain Killer210210235
DeryaOnDiet275190
SanSebastianCheesecake6262105295
Mmiraysu_83
YES FİTCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Emnis1805513565
Namaria24922529774367
@belmayne23590267
@hawar140105100263114483
SSuskunhanim21098478565277345
@Tempus460525550700400500
@azaydidem108255
muhursuzpusula3016032160
birsevgi7040135
@Amor-a95100

Son düzenleme:
Bende aynı şeyi düşündüm
Hatta kabakları yıkadım tezgahta bıraktım dedim aklama doğru yapayım
Bizim bir yemeğimiz var kabağı kavuşuyorsun kendi suyunda çok az tereyağı ekliyorsun birde sarımsak sonra peynir yada çökelekle yiyorsun onu yapayım dedim
Ama şimdi kabak detoksu tariflerine bir bakayım

Bende aynı şeyi düşündüm
Hatta kabakları yıkadım tezgahta bıraktım dedim aklama doğru yapayım
Bizim bir yemeğimiz var kabağı kavuşuyorsun kendi suyunda çok az tereyağı ekliyorsun birde sarımsak sonra peynir yada çökelekle yiyorsun onu yapayım dedim
Ama şimdi kabak detoksu tariflerine bir bakayım
yani kabak detoksu daha yalın birşey kabakları rendeleyip tavada biraz çevirip yoğurtla yiyorsun o kadar içine biraz ceviz atanda var atmayanda tokluk açlık durumuna göre.. tuz vs koyma bol baharatlandır güzel oluyor öyle denersen canım

Kızlar bugün ödem riskine karşın vücutları dinlendirin,bugünkü artıların büyük çogunluğu bence dünkü sporlardan :) o yüzden bugün dinlenme günümüz olsun

Şişkinliği olanlar gece geç saatlere bırakmadan lütfen yeşilçay/ nane limon maydanoz çayı / mısır püskülü kiraz sapı / gibi evde ne varsa kendine uygun bir ödem atıcı tüketsin her şeyden önce suyu ihmal etmeyin :KK200:

Bulgur nohut fasulye uzak durun canlar menülerde görmeyelim :) birde karbooo :rolleyes:

Namaria Namaria
Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
hawar hawar
Monica_ Monica_

yarimuhendis yarimuhendis
S Suskunhanim
A asilr
balpamuk balpamuk
Tempus Tempus
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
Z Zeze34
Amor-a Amor-a
muhursuzpusula muhursuzpusula
M miraysu_
Pain Killer Pain Killer
seyrekyagmur seyrekyagmur
birsevgi birsevgi

Açıkçası emin değilim ama keto beni çok tok tutuyor o düzene alışınca. Çok karbonhidrat isteğim artarsa yavaş yavaş değiştirirm düzeni ama 1 ay daha keto yapsam diyorum hem zinde, enerjik oluyorum, yığılıp kalmıyorum halsizlikten. Meğer karbonhidrat ne kadar ağır geliyormuş bünyeme... İnanılmazzz...
Peki ideal kilona kadar keto mu devam edeceksin cnm

Olabilir cnm ama sevindim adına :KK66:

Canım sporda kendini çok yorduysan olabilir çünkü bulgur pilavı da sağlıklı birşey

03 Ocak çarşamba
Sabah 09:30
1 yumurta
Dil peyniri, salamura peynir
Domates nane
1,5 dilim çavdar
Zeytin

ara
1 elma tarçın söküp yedim
1 menengiç kahvesi

akşam16:30
3 servis kaşığı taze fasülye
2servis kaşığı bulgur pilavı
1,5 bardak kefir

ara
1,5 avuç tuzsuz leblebi
1 avuç çiğ çerez karışımı

30+30 dk yürüyüş
3 mil Leslie
Birde 7 numaradan 20 dk yaptım

toplamda 22,275 adım

yani 1-2 ve 7 yapıldı ✅ Nikinik Nikinik
Namaria Namaria Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
canım menün güzel bugun kefir falan içme belki ondan da şişmiş olabilirsin bitki çayı çok az karbonhidrat yap inşallah :KK200:
Menün ve sporun çok iyi canım
Akşamı çok hafif kapatmışsın
Keşke bende becerebilsem
sağol canım evet akşam hafif oldu
Bende bu gün fazla çıktım kızlar
Yeşilim bulgur pilavından mı,
Yoksa fazla spordan mı bilemedim
Oysa dün sabah azda olsa eksiydim🙁
Sporun fazlasını o bulgur pilavını yakmak için yaptım oysa
spor ödemi de olabilir bulgur ve kefir de şişirir canım bugün sebze ve minimum laktoz al yarına eksiye inersin canım

Back
X