Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar giremedim ugrasisi bitmeyenler de ben 🙄 annemdeydim bugün geldim kızımın ilk kez dişi sallanıyor bir debi baktık arkasında yamuk 2 diş çıkmış 🙄 şimdi en acilinden onun için kosturcaz yarın,,pedagog öbür gün bitti şimdi pedodonti miz başladı ilk siftah 🤣:KK14: muhursuzpusula muhursuzpusula ortim nasilsin nasıl gidiyor ilgilenemedim de kusuruma bakma tarti durumların nasıl 👀

Kızlar tur boyunca nota almadığımız için bahar kaptan ödül olarak bizim için takım analizi yapacak bakalım takımda ilk 3 kim :rolleyes: :KK76::KK76: sonuncu kimmm :bicak: :))

8 etap boyunca kimler ne kadar vermiş :KK6:
Ayy heyecanlandim unutmusum soylemistin canim 😍
Ne zamana olir kiiii 🙃💞

Bir hafta sabrederim canım sıkıntı olmaz da böyle bulması alması bir araya getirmesi zor şeyler varsa o beni geriyor 😂😂 ama senin listende öyle bişi yoktu sanırım. Bi deneyeceğim bakalım. 🙏
Bu arada sana çok güzel bir ekmek tarifi verebilirim. Hem pratik, tavada bile pişirebilirsin on dakikada hem de sağlıklı, senin için miktarı azaltarak veriyorum 😘
-1 su bardağı doğal bir un(zevkine göre karar verirsin)
-yarım çay kaşığı dan biraz az karbonat ve bir o kadar tuz(tuz miktarını kendine göre ayarlarsın)
-1 çorba kaşığı keten tohumu, 1 çorba kaşığı kinoa ya da chia, 1 kaşık çekilmiş ya da tohum haşhaş(bu tohumları sevdiklerinle değiştirebilirsin. Evde ne varda artık, ben çekilmiş haşhaş koymaya çekinmiştim kalorisiden dolayı ama bir diyetisyen arkadaş tohum yağı çok faydalıdır deyince ekliyorum ben de arada)
-kuru malzemeleri şöyle bir karıştır.
-üstüne yarım bardak süt, kaşıkla bile yorurabilirsin.
Biraz cıvık bir hamur olacak. Tavaya al, ellerini hafif ıslatıp yuvarlak bir şekil ver.
-önce hızlı ateşte 5 dakika, sonra ekmeği çevirip altını kısıp beş dakika daha pişir. Pişirme oranını zevkine göre ayarlayabilirsin😘😘
Bu ekmek ara öğünde filtre kahveyle de çok güzel oluyor

Canım yarına iner o eminim. Spordan olabilir 💞

Oh oh maşallah kuzu. Eriyorsun 😍

Olsun canım varsın 1 2 hafta geç olsun. Fıstık gibisin zaten kendini strese sokmana değmez 😘
Canim benim cok tesekkur ederim usenmeden tum yapilisini yazmissin 🥰💞 insallah denicem canim ara öğün icin degil ama sabah tam bugd li ekmek yerine koyarim mercimek unundan falan da yapilabilir bi ayar cekiyim canim cok sagol 😍💞

Bu arada söylemeyi unuttum boyum 1.57
Tamam cnm normal o zaman ;) 51 de inşallah başarırsın :)
Valla demiyim demiyim diyorum bizler 60-70-80lerde seviniyoruz 300 500 gr verince gelmiş 53 kiloya hala haftada 1,5 kilo diyo ya, senin şuaan "ohhh zayıfım her giydiğim süper yakışıyo düşman çatlasın" deme dönemindesin bence :KK70: :KK70:
Valla ya :D
Ah boyumu hiç söylemeyeyim bile yok denecek kadar az :KK70: :KK70: :KK70: 1,47-1,5 gibi bişeyim :) Şuan ilk hedefim 65ti ama ilerledikçe değiştiricem tabii boyumda kısa olduğu için 50lerde de olursam çok fazla küçük dururum gibime geliyor çünkü şuan bile 32 yaşında olmama rağmen beni 26 27 falan görüyolar en fazla. Hatta öğretmenlik yaparken 25 26 yaşlarındayken bi öğrencimin annesi beni görüp "aa biz daha olgun birini bekliyorduk" demişti ne bozulmuştum :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ayy saygısıza bak görünüş budalası :sinirli: devede de boy var ama :D
:KK200: çok tatlısınız
Namaria Namaria dönmüş istek parça almıyoruz :KK70: :) bunun pek çok sebebi var :) ama siz mutlaka ki denk gelirsiniz kızlar belki bu hafta belki öbür hafta muhursuzpusula muhursuzpusula
Tamam kaptancım

Bir hafta sabrederim canım sıkıntı olmaz da böyle bulması alması bir araya getirmesi zor şeyler varsa o beni geriyor 😂😂 ama senin listende öyle bişi yoktu sanırım. Bi deneyeceğim bakalım. 🙏
Bu arada sana çok güzel bir ekmek tarifi verebilirim. Hem pratik, tavada bile pişirebilirsin on dakikada hem de sağlıklı, senin için miktarı azaltarak veriyorum 😘
-1 su bardağı doğal bir un(zevkine göre karar verirsin)
-yarım çay kaşığı dan biraz az karbonat ve bir o kadar tuz(tuz miktarını kendine göre ayarlarsın)
-1 çorba kaşığı keten tohumu, 1 çorba kaşığı kinoa ya da chia, 1 kaşık çekilmiş ya da tohum haşhaş(bu tohumları sevdiklerinle değiştirebilirsin. Evde ne varda artık, ben çekilmiş haşhaş koymaya çekinmiştim kalorisiden dolayı ama bir diyetisyen arkadaş tohum yağı çok faydalıdır deyince ekliyorum ben de arada)
-kuru malzemeleri şöyle bir karıştır.
-üstüne yarım bardak süt, kaşıkla bile yorurabilirsin.
Biraz cıvık bir hamur olacak. Tavaya al, ellerini hafif ıslatıp yuvarlak bir şekil ver.
-önce hızlı ateşte 5 dakika, sonra ekmeği çevirip altını kısıp beş dakika daha pişir. Pişirme oranını zevkine göre ayarlayabilirsin😘😘
Bu ekmek ara öğünde filtre kahveyle de çok güzel oluyor

Canım yarına iner o eminim. Spordan olabilir 💞

Oh oh maşallah kuzu. Eriyorsun 😍

Olsun canım varsın 1 2 hafta geç olsun. Fıstık gibisin zaten kendini strese sokmana değmez 😘
Sağol aşkm 😍😍😍 bugün de 300 gr filan giderse böyle devam edicem :KK49:4 gün diyet 1gün pide börek şeklinde

Sağol aşkm 😍😍😍 bugün de 300 gr filan giderse böyle devam edicem :KK49:4 gün diyet 1gün pide börek şeklinde
Benim korumada ki mantığım bu işte 1 hafta yemiyorsam bir günü serbest gün belirliyorum😂😂diğer günlerde de sıkmıyorum kendimi ama öyle bi ray oturtmuştum o yüzden kilo alınca diyete ayak uyduramadım kendi başıma😂😂

Selam kızlar giremedim ugrasisi bitmeyenler de ben 🙄 annemdeydim bugün geldim kızımın ilk kez dişi sallanıyor bir debi baktık arkasında yamuk 2 diş çıkmış 🙄 şimdi en acilinden onun için kosturcaz yarın,,pedagog öbür gün bitti şimdi pedodonti miz başladı ilk siftah 🤣:KK14: muhursuzpusula muhursuzpusula ortim nasilsin nasıl gidiyor ilgilenemedim de kusuruma bakma tarti durumların nasıl 👀
Gecmis olsun canim farketmeniz iyi olmus 💞

Malesef bu ziyaret böyle bitmeyecek gibi:KK43: yarın altın vuruş olacak gibi. Ablamın son günü burada,o yüzden yöresel bir yemek yapılacak.çok severim ve kaç yıldır yemiyodum. Cuma yapalım dedim hatta ama yapılacaksa ablam da varken yapılsın dendi haklı olarak:) benim bu hafta eksi gelmem çok zor. Yarın o yöresel yemekle tek ana öğün yapıp 2 ara yapayım diye düşünüyorum inşallah ama yağlama gibi bişey. Pek masum değil. Zaten eksiye düşmemiştim yarınla hiç düşmem
Canim mesajini yeni gördüm mumkunse tadimlik yersen bugün iyi olur canim yaglama tarzi seyler hem kalorili hem de yagli eksi getirmesi imkansiz.

Benim korumada ki mantığım bu işte 1 hafta yemiyorsam bir günü serbest gün belirliyorum😂😂diğer günlerde de sıkmıyorum kendimi ama öyle bi ray oturtmuştum o yüzden kilo alınca diyete ayak uyduramadım kendi başıma😂😂
Haftada 1 yetiyorsa öyle devam et cnm o zaman bozma düzenini

Bende aynı şeyi düşündüm
Hatta kabakları yıkadım tezgahta bıraktım dedim aklama doğru yapayım
Bizim bir yemeğimiz var kabağı kavuşuyorsun kendi suyunda çok az tereyağı ekliyorsun birde sarımsak sonra peynir yada çökelekle yiyorsun onu yapayım dedim
Ama şimdi kabak detoksu tariflerine bir bakayım
Off ne güzel tarif o öyle 😍
Ben bugun eksi ciktim şükür pazartesi +500le vegana basladim bugun cumaya gore -300. Veganla 3 gunde 800 gitmis 🤩
Oy oy oyyy demek sen öyle hissetmişin kuzum süper valla 😍👏👏👏

Tartılmayıp bugünü bekleyince gmrünce şaşırdım haliyle ama bugün gönderebildiğim kadarını göndermeye çalışacağım artık yapacak bir şey yok🙈
Cnm keto yapmıştın di mi bir ay, vücudumuz karbonhidratı kullanıp depolamaya meyilli olduğu için ketodan sonra ekstra dikkat gerekiyor kuzum ideal kilondan sonra da yavaşça artır bence kendini gözlemleyerek

Olsun canım yarın ilave spor yaparsın 2 kaşıktan eser kalmaz.
yulafı yoğurtla denemedim hiç, sütle yiyorum ben genelde ve hiç yumuşatamam hatta son kaşıklara doğru yumuşamasın diye hızlı tüketiyorum😁😁
Ayagimd bi sprun var pazartesi gunden beri agrim var bugunde biraz yuruyis yaptim yine agrimaya basladi aksam iyi hissedersem bugunde sporumu yapicam ben yulafi yumusayinca daha cok sevdim nedense bide hep yogurtla yemegi daha cok seviyorum sutle cok sevemedim🤭
ikiz sana yaramıyor dün sporda yok menüde bugünde sayfaya girilmedi terlik geliyor didem kaç :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Vallahi yaramiyo kaptanim ne desen haklisin bu hafta aslinda yarisina kadar spor ve menu konusunda kotu degildim ama tartida hep artiyi gordum dunde hic iyi bi gun gecirmedim sporumuda yapamadim eve geldim aksam yemegi yemedim kefir ictim sadece sonrasinda dun bozmadim yani diyetten cikmadim bilgin olsun kaptanim sadece spor yapamadim bugunde yuruyus yaptim aksam eger ayagim iyi olursa sporumu yapicam bu sabah 75.3 ciktim bu hafta hic bu kilonun altina inemedim ya ustunde yada sabit ciktim artik yarina eksi gelmek istiyorum cok canım skıldı hic kilo verememek bu haftam bosa gitmis gibi🙈🙈
:halay:Benim bugun toplam giden 10.1 kilo oldu 🤩🤩 Iyiki varsiniz kizlar 😍
Yaa masallah sana aynen devam🥰🥰👏👏🧿

Valla farkettik ama bı tanesi biraz büyümüş inşallah tellik olmayız ya
Gecmis olsun canim sallanan disi cekilince digerleri duzeliyor diye duymustum. Umarim sizin de oyle olur. Sorunsuz atlatirsiniz.

Back
X