Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Daha once de aslinda takimlara katilmissin ne kadar takımda aktif olursan,duzenli menu paylasirsan, spor aktivitelerine katilirsan o kadsr cabuk basariya ulasirsin insallah 🤩 cok kisa surede vermissin masallah👏👏
Evet inşaAllah elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım hergün menü bildireceğm 😍

hoşgeldin cnm
aa foton gif miiii hareket ediyorr ne tatlı göz kırpıyorrr :rolleyes:
Göz kırpmıyor yanlış anladın cuma tartı öncesi takımda donutlar tarçınlı çörekler bahseden üyesine alıkkk alıkkk bakan kaptan bakışı var orda tamda iiyi denk gelmiş :rolleyes: :confused:

Merhaba hanımlar takımınızda yeriniz varmı 🥰

YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 1.72
KİLONUZ: 85.5
HEDEF KİLONUZ: 68
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 kızım var büyük 3.5 yaşında, küçük 10 aylık
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet oldum 2 takıma, ilk takımımda 3 sene önce 85 kilodan 68e kadar düşmüştüm ilk kızımdan kalan kiloları vermiştim. 2.ci takımımda 4 5 ay önce düzenli diyet yapamadığım için ayrıldım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok elhamdülillah
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık açısından vermek istiyorum

Cherry Mom Cherry Mom @toplight @morordek @Nikinik @Namaria @_Reyyan
Hoşgeldin canım :) Merak ettimde 85ten 68e kaç ayda düşmüştün o dönem ?

Selam kızlar
4 Şubat Perşembe

13.00
2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 10 fındık, taze nane, beyaz lahana, turp, yeşil çay

Ara
Duble Türk kahvesi(içine bir tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı), 1 avuç sarı leblebi

18.00
2 kase et sulu sebze çorbası, bol salata

Su: 2lt(devam)
Gece bir yeşil çay daha olabilir
Spor: 30 dk leslie boosted, 15 dakika zumba
Toplamda 90 puan

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan A asilr
Menün yine çok güzel ortim, yarın seni mahcup edebileceğim için üzgünüm.
A asilr Orticim nasılsın. Nasıl geçti yemeğiniz. Seninki coşkulu bir katılım mıydı yoksa tadımla kurtarabildin mi 🤭
Tadımla bırakamadım tabii. Ama su böreğini yemedim mesela:) Ya artık yediklerime üzülmek yerine yemediklerime sevinerek psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum.batakta gibiyim:(

Back
X