- 5 Ekim 2020
- 2.766
- 10.886
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #391.321
Oh maşallah canım. Çok güzel vermişsin. Bu sefer de bizimle inşallahHoşbuldminşaAllah o zamanki irademi yakalayabilirim
3 ayda 15 kilo vermiştim yine öyle vereblrm inşaAllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh maşallah canım. Çok güzel vermişsin. Bu sefer de bizimle inşallahHoşbuldminşaAllah o zamanki irademi yakalayabilirim
3 ayda 15 kilo vermiştim yine öyle vereblrm inşaAllah
Hoşbuldm canımhoşgeldin cnm
aa foton gif miiii hareket ediyorr ne tatlı göz kırpıyorrr![]()
Hahhhhhhhh sıkıntının kaynağını buldum gelll saçını çekcemmmm azzcııkkkkızlar cinnamon roll (tarçınlı rulo çörek) ya da donut yiyen var mı hiç yemedim çok merak ediyoruum![]()
@Pain Killer ya da @DeryaOnDiet kızlar siz yemiş olabilir misiniz yurt dışında?
Evet inşaAllah elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım hergün menü bildireceğmDaha once de aslinda takimlara katilmissin ne kadar takımda aktif olursan,duzenli menu paylasirsan, spor aktivitelerine katilirsan o kadsr cabuk basariya ulasirsin insallahcok kisa surede vermissin masallah
![]()
Evet kaptanım burcu yaptı biz yapmadıkHahhhhhhhh sıkıntının kaynağını buldum gelll saçını çekcemmmm azzcııkkk![]()
Hemen bir çatal san sebastian alıp yiyen birinin gifini bulmalısınhoşgeldin cnm
İnşaAllah inşaAllah canımOh maşallah canım. Çok güzel vermişsin. Bu sefer de bizimle inşallah![]()
Göz kırpmıyor yanlış anladın cuma tartı öncesi takımda donutlar tarçınlı çörekler bahseden üyesine alıkkk alıkkk bakan kaptan bakışı var orda tamda iiyi denk gelmişhoşgeldin cnm
Ayyyy takım çıldırdııı sen bir iki kaşık sirke içte iştahın kapansın kuzumHemen bir çatal san sebastian alıp yiyen birinin gifini bulmalısın![]()
Hoşgeldin canım :) Merak ettimde 85ten 68e kaç ayda düşmüştün o dönem ?Merhaba hanımlar takımınızda yeriniz varmı
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 1.72
KİLONUZ: 85.5
HEDEF KİLONUZ: 68
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 kızım var büyük 3.5 yaşında, küçük 10 aylık
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet oldum 2 takıma, ilk takımımda 3 sene önce 85 kilodan 68e kadar düşmüştüm ilk kızımdan kalan kiloları vermiştim. 2.ci takımımda 4 5 ay önce düzenli diyet yapamadığım için ayrıldım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok elhamdülillah
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık açısından vermek istiyorum
Cherry Mom @toplight @morordek @Nikinik @Namaria @_Reyyan
Bu sabah unuttum bence ondan olduAyyyy takım çıldırdııı sen bir iki kaşık sirke içte iştahın kapansın kuzum![]()
Hoşbuldm canımHoşgeldin canım :) Merak ettimde 85ten 68e kaç ayda düşmüştün o dönem ?
Göz kırpmıyor yanlış anladın cuma tartı öncesi takımda donutlar tarçınlı çörekler bahseden üyesine alıkkk alıkkk bakan kaptan bakışı var orda tamda iiyi denk gelmiş![]()
![]()
Yat yat kurtar kendini canımKızlar ben kaçıyorum. Hayırlı geceler bol eksiler.
Çok pis açım.Yatayım da uyuyayım bari sabah olsun
![]()
Menün yine çok güzel ortim, yarın seni mahcup edebileceğim için üzgünüm.4 Şubat Perşembe
13.00
2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 10 fındık, taze nane, beyaz lahana, turp, yeşil çay
Ara
Duble Türk kahvesi(içine bir tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı), 1 avuç sarı leblebi
18.00
2 kase et sulu sebze çorbası, bol salata
Su: 2lt(devam)
Gece bir yeşil çay daha olabilir
Spor: 30 dk leslie boosted, 15 dakika zumba
Toplamda 90 puan
Cherry Mom @_Reyyan A asilr
Tadımla bırakamadım tabii. Ama su böreğini yemedim mesela:) Ya artık yediklerime üzülmek yerine yemediklerime sevinerek psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum.batakta gibiyim
İlk hesabım kapalı bu 2.ci hesabım 2.ci defa takıma girdiğimde listeye dahil olmamıştım düzen oturtamadığm için o yüzden listelerde ismim yoktur kaptanımBegonya2 nick değişikliği yapmış mıydın ?geçmiş yarışma bilgilerini göremedimde
Tamam inşaAllahBu arada 1.sayfamızda yazıyor ama tekrar yazayım canım her gün menülerimizi aşağıdaki linkten yazıyoruz yarın başlarsın inşallah :)
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri