- 31 Temmuz 2020
- 20.380
- 60.247
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #391.421
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ortim süper sonuç dünkü menünün güzelliği tartıda kendini belli ettiGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 68,9
Bu hafta: 68
Fark:-900
Yüzde: 1,306
Haftaya hedef: 67,5
Cherry Mom
Namaria
Tebrikler ortiimmmEki Görüntüle 2776694
Günaydıiin kızlar,
Geçen cuma: 68.5
pazartesi 68.0
Bugün:67.7
Hedef:67
Bu aralar sindirim sistemi için 2 günlük çorba detoksu yapmak istiyorum.bakalim hangi gün
Cherry Mom
muhursuzpusula
süper canım muazzam sonuç
Diy mi diy mii yaaaa beni bile atmadılarYaaaaaa böyle diyince de ne güzel bir yere gelmişim diyorum iyi ki varsınız![]()
aynen canım çok etkiliyor insanı ucu bize de dokunuyor Allah afiyet versin inşallahaman gerginlikler olmasın işyeri çok önemli huzursuzluk oldumu insanın işe gidesi gelmiyor
Şükür seninle ilgili değilmiş
ortim menüm?Ortim menün
Artınızka eksinizle cheesecake ve donutunuzla kabulümüzsünDiy mi diy mii yaaaa beni bile atmadılardüşünseneeee
Akla hayale sığıyor mu![]()
![]()
![]()
teşekkürler canım regle rağmen eksi bu da iyi çok şükür :)Almılacım yine güzel gitmiş tebrikler harikasın maşallah
ay inşallah canım hedefim 2 hafta sonraki cuma 79ları ucundan görüp 2. mezuniyeti almak inşallahMasallah canim birsey kalmadi 70lere![]()
aysunum yoğunluğuna rağmen çok güzel sonuc tebrik ediyorum canımEki Görüntüle 2776694
Günaydıiin kızlar,
Geçen cuma: 68.5
pazartesi 68.0
Bugün:67.7
Hedef:67
Bu aralar sindirim sistemi için 2 günlük çorba detoksu yapmak istiyorum.bakalim hangi gün
Cherry Mom
muhursuzpusula
Canım fotoGünaydın kızlar. Önce kilo bildirimi yapayım dedim. Mesaj okuma batağına düşünce çıkamıyorumbirazdan mesajlarınıza döneceğim
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 67.7
Bu cuma: 67.5
Fark: -0,2
Yüzde: 0,295
Hedef: 67.0
A asilrCherry Mom
Çılgın artılardan eksiye dönmek.Şükür
![]()
sağol aşkımmm tabi yeni başlamış oldum yine o yüzden hızlı gitti tabi yavaşlayacak ama mutlu etti yinesüper canım muazzam sonuç![]()
ahahahah aynennnArtınızka eksinizle cheesecake ve donutunuzla kabulümüzsün![]()
Tebrikler canım tamda dediğimiz gibi oldu :)Günaydın kızlar. Önce kilo bildirimi yapayım dedim. Mesaj okuma batağına düşünce çıkamıyorumbirazdan mesajlarınıza döneceğim
Kilo bildirimi
A asilrCherry Mom
![]()
A doğru regli başlamıştı birde e süper ozmanteşekkürler canım regle rağmen eksi bu da iyi çok şükür :)
Tebrik ederim canımGünaydın kızlar. Önce kilo bildirimi yapayım dedim. Mesaj okuma batağına düşünce çıkamıyorumbirazdan mesajlarınıza döneceğim
Kilo bildirimi
A asilrCherry Mom
![]()
Şaşkınlık nota bile yansımışGünaydın arkadaşlaaarrr....
Ben şu an çok şaşkınım! Regl şişkinliğine rağmen 67.5 çıkmam!Acaba baskül mü sapıttı diye düşünmedim değil
Neyse tabii çok sevindim ama ben reglden dolayı fazla çıkarım zannediyordum çok iyi hissediyorum şu an!
Mehfam
Cherry Mom
Nikinik
Hedef60kgolmak
Tebrik canım bravoGünaydın arkadaşlaaarrr....
Ben şu an çok şaşkınım! Regl şişkinliğine rağmen 67.5 çıkmam!Acaba baskül mü sapıttı diye düşünmedim değil
Neyse tabii çok sevindim ama ben reglden dolayı fazla çıkarım zannediyordum çok iyi hissediyorum şu an!
Mehfam
Cherry Mom
Nikinik
Hedef60kgolmak
Bugün beni şaşırtma gününüz hayra alamet değil biri bomba patlatacak gibi hissediyorumCuma 58.0
Güncel 57.5
Farrk -500
Bu kadarını beklemiyordum galiba yoğurt kuru ya da dunki susuzluktanyarın sabah anlarım
Monica_
Cherry Mom
Nikinik (ya elim sürekli gidiyor seni kaç kere yazıp sildim menü paylaşımlarında falan
)